If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
няколко хиляди бройки до 2.77-това много ли ти се струва(няколко билета за кино+2 джоба семки)
явно притежателя на тези бройки е решил,че това е тавана на цената преди дивидента...
според мен пък има още какво да се види по позицията до ОСА,затова не съм продал нито 1 акция
Някой голям иска да излиза ,че му трябва подкрепа и почват със статийките и манипулациите
Незнам дали е манипулация. Обаче в БГ ефир се пишат доста неточни факти и се правят тотално грешни изводи от това в последствие. Дори най-важните неща от темата са извън обсега на АНАЛИЗИТЕ.
Макар, че не е написан точно средният добив от пшеница в САЩ, но изглежда авторът смята, че в Канзас добивите са както средният в САЩ. Както Добруджа е житницата на България, така и в Канзас е същото. Там се отглежда около 20% от пшеницата в САЩ. Там се отглежда и доста твърда пшеница, където добивите са по-ниски от меката.
Не е вярно, че добивите в Канзас са наполовина от тези в Добруджа.
Отделно, че и цената на земята в Канзас не е актуална - 5000 дол/акър.
Макар, че не е написан точно средният добив от пшеница в САЩ, но изглежда авторът смята, че в Канзас добивите са както средният в САЩ. Както Добруджа е житницата на България, така и в Канзас е същото. Там се отглежда около 20% от пшеницата в САЩ. Там се отглежда и доста твърда пшеница, където добивите са по-ниски от меката.
Не е вярно, че добивите в Канзас са наполовина от тези в Добруджа.
Отделно, че и цената на земята в Канзас не е актуална - 5000 дол/акър.
Че що? На мене ми се чини, че си е баш актуална. Да не би населението на земята да е намаляло или земята да е увеличила площта си или пък цените на българската земя да са стигнали средноевропейските (респ. средноамериканските)?
споко Форти ако качат повечко ще ти продам от моите на преференциална цена
благодаря, ще се възползвам
очаквам на ОС да се видим с много акционери и пишещи тук
за да обсъдим нещата, предполагам, че ще чуете и моето мнение дори да имам 1 акция !!!!!!
Чудех се доколко си убеден в това което говориш. Щом си заложил 60% значи си убеден. Дано да стане всичко както го смяташ
това е разбира се мое мнение по въпроса,харесвам акцията и достигането на нивата,които съм посочил в съответния времеви период,не е недостижима цел според мен..поздрави и успехи
Коментар