IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    започнахме да загряваме за ръста,който тепърва предстои
    Не е Препоръка!!!!
    Какъв ти ръст бе човек, надули сте се като плондер, имате 220 хил. декара а вече сте минали 230 мил капитализазция. Май изядохте предварително дивидента Покрай ентусиазма, не е изключено да закарате до 2.95 и после "шус" - както казва киро до 2,20 - както беше и миналата година след дивидента. Да не говорим, че перспективата е да се свивате, дори и прогнозирания дивидент от карол е намаляващ. И защо да се стои тук за евенуална добавка на още едни 10%, според теб колко време ще издържат играчите да стоят тук и да гледат как растат другите хартии ?
    Не е препоръка
    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• У нас всички ставаме фермери. С по 10 декара само, но фермери.

Коментар

• между другото да спомена-в Плевенския и околните райони има голямо търсене на земя....предлагат се доста атрактивни цени за покупка........Не е Препоръка,а просто факт

Коментар

• започнахме да загряваме за ръста,който тепърва предстои
          Не е Препоръка!!!!

Коментар

• тука какво стана последно - ако фермер си купи земя сега има ли право на субсидии за 2014-2020 или остана положението с правата за субсидиране от 2013 ?? съответно атерата ще може ли да ги продава тия права

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
              И аз си мисля, че едно 3 лв. не следва да са проблем. На тая лудница на борсата дето стана последните месеци и където според мен немалко акции надскочиха фундамента си, си мисля че Атерката може поне да се доближи до своя....

Пък ако стане и някоя корекция на пазара, си мисля че може и да се разчита на доста повече от 3-те лева, тъй като предполагам немалка част от евентуално изтеглените печалби ще се пренасочат към сигурната банка "Адванс"
              аз за 3-те леФа го пиша от доста време,но нямаше кой да ме разбере(розовки цаиси нещо си)-но тук за влизане и 4 не е лошо като вариант,защото акцията тепърва ще катери и то доста осезаемо според мен!!!!
              Не е Препоръка!!!!
              Last edited by orakula; 10.03.2014, 02:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Ко става тук, добрата стара атерка. За къде ще я ходим, още помня кога беше левче.
                И аз си мисля, че едно 3 лв. не следва да са проблем. На тая лудница на борсата дето стана последните месеци и където според мен немалко акции надскочиха фундамента си, си мисля че Атерката може поне да се доближи до своя....

Пък ако стане и някоя корекция на пазара, си мисля че може и да се разчита на доста повече от 3-те лева, тъй като предполагам немалка част от евентуално изтеглените печалби ще се пренасочат към сигурната банка "Адванс"

Коментар

• Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнение
                  На растящ пазар 3 лева са 11% и не си струват коментарите. Целта тук е поне 3.20-3.30,за да си струва усилията.
                  няма какво да добавя освен че ръста тук тепърва предстои

Коментар

• На растящ пазар 3 лева са 11% и не си струват коментарите. Целта тук е поне 3.20-3.30,за да си струва усилията.
                    Не е препоръка!

Коментар

• пропуснах да добавя,че тук тепърва според мен ще има ръст в цената на акцията....и си мисля че близките месеци ще добавят фактологичност на това мое твърдение......
                      Не е Препоръка!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
                        Чудно ми е добивите на памук в Сирия по време на война как ли се отразяват на атерата...
                        не знам за памука-на търговията със зърно определено оказва влияние върху цената на земята в БГ,а от там и на представянето на акцията ако не ти се вярва направи си справка-движението на цените от миналата година...

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
                          Чудно ми е добивите на памук в Сирия по време на война как ли се отразяват на атерата...
                          Не разбирам това защо си го написал под моя пост? Към мен ли е насочено?

Коментар

• http://ime.bg/bg/articles/sybitiyata...nenite-pazari/

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              кофти новина
                              Informa Economics очаква реколтата от пшеница през 2014 - 2015 МГ да бъде 715.8 млн. тона при 712.6 млн. тона през 2013 - 2014 МГ.
                              Реколтата в Индия ще бъде 108.0 млн. тона при 92.5 млн. тона през текущия сезон.
                              Не е добре работата ако така стане. В Индия жътвата започва, така, че няма накъде да се отстъпва много за по-ниски добиви. Остава компенсация да има от други места, т.е. понижения, но това може да се получи и от БГ, което е кофти за нас.
                              Като гледам в САЩ дават повишетие от близо 3 млн. тона, нещо което доста ме съмнява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Цената до дивидентът ще стигне до около 2.68 кинта.

Коментар

Working...
                                X