IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Бил познал лихва от 2% смех
    Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
    27.05.2022, 19:32
    Няма къде да иде. От ФЕД я натискат, заради ръста на долара. Освен това този ръст покачва инфлацията в Европа, заради цените в долари. Този омагьосан кръг ги кара да увеличават лихвата, като тя може вече да достигне 2% до края на 2022!
    Ето го черно на бяло, още когато лихвите бяха отрицателни и вие прогнозирахте да се задържат така с години! Що не кажеш ти какво си познал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Добре, приема се не е бил 1.7, а 1.8. Да не мислиш, че помня с точност? Важна е посоката

За лихвата не съм съгласен

Относно суровините си спомням, че май 2022 един приятел ме убеждаваше, че е много изгодно да се инвестира в суровини и по-конкретно в паладий. Добре, че не го послушах. Тогава той с някакъв негов ортак купиха паладий от някаква борса в Германия за стотици хиляди евра. Оттогава цената е с над 50% надолу. А чакаха да ударят големите пари
      Ако не си забелязал долара и в момента е 1.8 тоест една година по късно файда никаква само комисионни от превалутиране

Пропуснати наеми и много претенции

Точно толкова надъхан беше и Бота в първата година след кат продаде 2017-та така че не е нито първият нито последният дето пика срещу ветъра и му гледаме сеира

Коментар

• Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение

Аз каква история имам с една брокера от тези, не знам за смях ли е или за реване:

Бях говорил с нея преди някакво време, работи в нашият квартал, показа ми 2-3 неща, нищо не ме заинтересува. Звъни ми миналата година, ама точно в най-големият пик. Така и така продава се апартамент в квартала, нямам снимки, нова обява. Обясни ми къде се намира - оказва се в съседният блок. И се почна - имам ли парите кеш, щото ако нямам, нямало много смисъл да ходя, щото ще дойде някой с кеш преди мене и ще го вземе. Настоях и отидох, щото усилието да отида до съседният блок е елементарно.
        Отивам - апартамента бил 44 квадрата по документи, ама заради усвоените тераси се усещал като 56 квадрата. 1ви етаж. Не знаех ама блока мисля че е ЕПК, от последните. За тотален ремонт. Цената 3000 евро на кв.м., спрямо квадратурата по документи. Смая ме и бонуса - към апартамента имаше 11кв.м. мазе което бяха обособили като малък апартамент и имаше един клетник дето си живееш там, срещу 200 лева наем.
        За цялата тая красота се събирали оферти на другият ден до обяд в агенцията. Не знам защо ама не подадох оферта
        Жоре историята е за реване ама още не си се усетил

Първо чий го дириш на пазара по въпросното време дето визираш?

Второ чий го дириш по обяви с брокери?

Някой ден ще проумееш горните въпроси сега не се напрягай

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
          'ного жлъч, 'ного злоба фърлял тоя ........ 'отличник' бря!?

Чак толкова ли се е сговнясал пазара или просто е решил да удари 1 рамо на редовото тролче
          /фесинг-месинг/, което само се оплете!

Вашата гастролираща групичка ......... да не окаже, че сте някои от тез?

https://home2u.bg/members/
          Аз каква история имам с една брокера от тези, не знам за смях ли е или за реване:

Бях говорил с нея преди някакво време, работи в нашият квартал, показа ми 2-3 неща, нищо не ме заинтересува. Звъни ми миналата година, ама точно в най-големият пик. Така и така продава се апартамент в квартала, нямам снимки, нова обява. Обясни ми къде се намира - оказва се в съседният блок. И се почна - имам ли парите кеш, щото ако нямам, нямало много смисъл да ходя, щото ще дойде някой с кеш преди мене и ще го вземе. Настоях и отидох, щото усилието да отида до съседният блок е елементарно.
          Отивам - апартамента бил 44 квадрата по документи, ама заради усвоените тераси се усещал като 56 квадрата. 1ви етаж. Не знаех ама блока мисля че е ЕПК, от последните. За тотален ремонт. Цената 3000 евро на кв.м., спрямо квадратурата по документи. Смая ме и бонуса - към апартамента имаше 11кв.м. мазе което бяха обособили като малък апартамент и имаше един клетник дето си живееш там, срещу 200 лева наем.
          За цялата тая красота се събирали оферти на другият ден до обяд в агенцията. Не знам защо ама не подадох оферта

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
            Ехааа, ама тези са много ! Ако вземат ,че влязат тук направо ще ни смаят Тук пишещите всички сме по-малко хора от тях хахаха
            Ех, Дъри, Дъриии.... аз мога да се смая само от качеството на написаното, а не от количеството!

п.п.
            Иначе викаш от някоя по-малка агенцийка са?
            Сутрин на аперитивка си разпределят опорките...
            Ама оня по-долу новобранец яко оплете конците!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              'ного жлъч, 'ного злоба фърлял тоя ........ 'отличник' бря!?

Чак толкова ли се е сговнясал пазара или просто е решил да удари 1 рамо на редовото тролче

Вашата гастролираща групичка ......... да не окаже, че сте ей тез?

Ехааа, ама тези са много ! Ако вземат ,че влязат тук направо ще ни смаят Тук пишещите всички сме по-малко хора от тях хахаха

Коментар

• 'ного жлъч, 'ного злоба фърлял тоя ........ 'отличник' бря!?

Вашата гастролираща групичка ......... да не окаже, че сте някои от тез?

Last edited by Julius_BG; 04.03.2023, 13:46.

Коментар

И това дето написа са достатъчно глупости така че не се напрягай за още

Долара не е бил 1.7 от края на 2021-ва - явно на уше ти го е казал по това време щото във форума го е пропуснал

Долърът бил станал 2.00лв - еми що тогава още си стиска доларите а не ги е продал???

Добре, приема се не е бил 1.7, а 1.8. Да не мислиш, че помня с точност? Важна е посоката

За лихвата не съм съгласен

Относно суровините си спомням, че май 2022 един приятел ме убеждаваше, че е много изгодно да се инвестира в суровини и по-конкретно в паладий. Добре, че не го послушах. Тогава той с някакъв негов ортак купиха паладий от някаква борса в Германия за стотици хиляди евра. Оттогава цената е с над 50% надолу. А чакаха да ударят големите пари
                  Last edited by Traicho_80; 04.03.2023, 12:11.

Коментар

Колега, ти май почна да ревнуваш? Спокойно само съм му фен.

Понеже следя внимателно какво пише колегата Laconic ще нахвърля набързо 2-3 негови прогнози, които са се случили:

Още през май-юни беше казал, че до края на годината ЕЦБ ще вдигне основната лихва на 2%, тогава тя беше отрицателна. Всички повишители се смеехте ехидно, че няма да стане... Еми стана

При цена 1.7 лв. за долар , прогнозира, че долара ще скочи. Еми позна, долара мина над 2 лв...

Когато цените на суровините летяха, вие очаквахте да са само нагоре и всичко ще расте, ама колегата и това позна, че ще паднат...

Има и още, но ме мързи да пиша, а и вече трябва да му искам и хонорар за адвокатски услуги
                    И това дето написа са достатъчно глупости така че не се напрягай за още

Долара не е бил 1.7 от края на 2021-ва - явно на уше ти го е казал по това време щото във форума го е пропуснал

Долърът бил станал 2.00лв - еми що тогава още си стиска доларите а не ги е продал???

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Абе, нагли са, но са по-смешни, щото вредят повече на себе си. Продадат баш когато не трябва, после като инфлацията им изпхрупа част от огромния кеш, който така и не са се научили къде да го паркират или го държат в готовност да ударят кьоравото, освирепяват
                      Има един стар лаф - Парите не им отиват (парите са им повече от акъла)

Има хора които не могат да управляват пари и дори когато по някакво странно стечение на обстоятелствата се сдобият с тях те ги губят

В тази група попадат

- Наследили имоти
                      - Спечелили от тото
                      - Завлекли някой
                      - Имали късмет да са съдружник на някой дето знае какво прави но после се разделили

За тези хора спасение няма

Коментар

Трайчо айде стига си го свалял Лаконика ако толкова си му фен пиши му на лични

Да се придържаме към фактите - Пророкът Лаконик е продал преди 1 ГОДИНА тоест той към момента е объркал спада с повече от 1 ГОДИНА

След това бил купил долари ама и тях е пропуснал да ги отвърже в подходящият момент щото е голям пророк

За сметка на това е пропуснал 1 година наеми - Оооо ма той не ги пропуснал щото всъщност не е отдавал, а що не е отдавал щото не можел да докара доходност от тях, а що не е могъл щото е бил голям пророк като ги е купувал. Ако въобще той ги е купувал

И ти на всяка втора дума разправяш как много бил познавал. Та какво точно е познал???
                        Колега, ти май почна да ревнуваш? Спокойно само съм му фен.

Понеже следя внимателно какво пише колегата Laconic ще нахвърля набързо 2-3 негови прогнози, които са се случили:

Още през май-юни беше казал, че до края на годината ЕЦБ ще вдигне основната лихва на 2%, тогава тя беше отрицателна. Всички повишители се смеехте ехидно, че няма да стане... Еми стана

При цена 1.7 лв. за долар , прогнозира, че долара ще скочи. Еми позна, долара мина над 2 лв...

Когато цените на суровините летяха, вие очаквахте да са само нагоре и всичко ще расте, ама колегата и това позна, че ще паднат...

Има и още, но ме мързи да пиша, а и вече трябва да му искам и хонорар за адвокатски услуги
                        Last edited by Traicho_80; 04.03.2023, 11:37.

Коментар

Ма то и Бота е пророк просто е гледал още по напред във времето от Лаконика

Ти гледай резил как ако паднат имотите тая година с 10% Бота ще се появи и пак ще почне да разправя че вече е напред

Тия ни срам ни очи имат
                          Абе, нагли са, но са по-смешни, щото вредят повече на себе си. Продадат баш когато не трябва, после като инфлацията им изпхрупа част от огромния кеш, който така и не са се научили къде да го паркират или го държат в готовност да ударят кьоравото, освирепяват

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И аз това се чудя, какви са тези фалшиви пророци, които се появат, винаги понижители, карат около година и после изчезват завинаги, дали някой от тях не е наследник на един дето го хванаха да пише с два ника, а обвиняваше повишителите в същото.
                            Ма то и Бота е пророк просто е гледал още по напред във времето от Лаконика

Ти гледай резил как ако паднат имотите тая година с 10% Бота ще се появи и пак ще почне да разправя че вече е напред

Тия ни срам ни очи имат

Коментар

Да се придържаме към фактите - Пророкът Лаконик е продал преди 1 ГОДИНА тоест той към момента е объркал спада с повече от 1 ГОДИНА

След това бил купил долари ама и тях е пропуснал да ги отвърже в подходящият момент щото е голям пророк

За сметка на това е пропуснал 1 година наеми - Оооо ма той не ги пропуснал щото всъщност не е отдавал, а що не е отдавал щото не можел да докара доходност от тях, а що не е могъл щото е бил голям пророк като ги е купувал. Ако въобще той ги е купувал

И ти на всяка втора дума разправяш как много бил познавал. Та какво точно е познал???
                              И аз това се чудя, какви са тези фалшиви пророци, които се появат, винаги понижители, карат около година и после изчезват завинаги, дали някой от тях не е наследник на един дето го хванаха да пише с два ника, а обвиняваше повишителите в същото.

Коментар

Колега, отново говориш наизуст и по принцип! Не съм адвокат на колегата Laconic, но не мога да не отбележа, че конкретно той пише тук от по-малко от година и това, което прогнозира досега бавно и сигурно се сбъдва...

Коментар

Working...
                                X