Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеhttp://www.mirela.bg/imoti/%D0%9F%D1...ffer76848.html
От сега надушвам сделката и тлъстата комисиона.
Между другото се чува, че и тука банките щяли да свалят вноските по ипотечните кредити наполовина както в Гърция. Е, малко ще вдигнат срока, но така е навсякъде по света:
http://banks.dir.bg/2012/08/22/news11835816.html
Вземайте се.Last edited by val/she; 22.08.2012, 21:31.
Коментар
-
Ей, не бях тук известно време, а шоуто продължава!
Бат Пеше, БПСТ, Индианец, Веско, някой онзи ден каза, че от някоя брокерска агенция, дето са изтрещели от липса на работа, явно ни гепят за бели облаци, оставете го бабетчето, то момичето си има време, нека си ходи в техните форуми, тук стана ясно, че хвърля врели некипели, за известно време и аз се бъзнах малко. Хайде хубава вечер и успех на световния подиум!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеБабитов, ти си бил класа бе, момче...
Скучаещи неудачници с 90000 евра, 100 годишни ипотеки ?! Имоти на братовчеди на кралицата ли продаваш ??Дай да имаме някакво уважение към парите като заначало, а ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГледам самочувствието ти е голямо а си неграмотен.И защо ли ми се струва че ти си софиянец колкото аз олимпийски шампион.Малинова долина и Витоша са боклуци откъдето и да ги погледнеш.Там мое да отида на оглед само ако ми платиш.Аз не купувам щото не ми трябва.А ти знаеш вица за един пенсионер дето се хвалел че всяка вечер оправял по три жени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеА, не ми пречиш въобще Пате Педро. Аз даже основно на вас от дълбоката провинция разчитам. Вие най много кеш вадите за самоучастие от домати, краставици и картофи. Затова сте и най-желаните клиенти за банки и брокери. Само едно не ви харесвам, много обикаляте за да не се минете. Сигурно затова посочваш, че добре познавате София. Много обикаляте, без оглед на престижа на квартала. Само асвалт да има дотам. Е, хубавото е че накрая купувате пак това коети ние ви посочим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБибит бибит бибиииииииииииииитттттттттттт.Пак изтърва коня братчет.Ние може да не живеем в София но я познаваме по добре от теб.Комплекс Макси кво шъ гу прайм май месец кат дойдат водите от Витоша?Ни градски транспорт има ни магазини.Ма ти много си вярваш.Продължавай да се хвалиш нема да ти преча повече.
Коментар
-
"100 годишни ипотеки "
Това да не е на Хеопс ипотеката, защото аз за друга постройка, която 100 години да не иска поддръжка и да не е мръднала от построяването си не се сещам
Чак сега загрях защото е западнал Древен Египет, то срещу банкери и техните ипотеки можеш ли да се бориш?
Така реагирам защото аз за повече от 7 години ипотечен и 10 години потребителски кредит не бих взел - бягам бързо и надалече
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеОще един лаик, който не е виждал жив брокер. А бре момче, половината брокери в нашата агенция които не разчитат на заплата, трябва да правят по 3 сделки на месец за да им е по-изгодно. И те го правят. Големи агенции- месеци наред без сделка- ха Хха ха ха ха.
Вчера си прекарахме чудесно на съксес партито, а сега атакуваме 2 семейства от Търговище засели ли се едновременно в София. Едните са програмисти, а другите - банкери. Дават им заеми на много изгодни лихви и си търсят 2 тристайни в Малинова долина или кв.Витоша. Убедих ги, че е по-добре от къща в Бенковски. До седмица може да има сделка и то само заради забавяне от страна на банката.
Направо се влюбиха в един тристаен в кв. Витоша:
http://www.mirela.bg/imoti/%D0%9F%D1...ffer76848.html
Между другото се чува, че и тука банките щяли да свалят вноските по ипотечните кредити наполовина както в Гърция. Е, малко ще вдигнат срока, но така е навсякъде по света:
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеБабитов,
ти какво мислиш, че става, когато банката ти намали вноската наполовина ?
Тия задължения може би се изпаряват ?
Обикновено плащаш само лихви а главницата седи, а в тоя случай самите месечни лихви няма да са изплатят, така че като нищо ще ти капитализират към главницата. А ти си плащай междувременно. От 40 - на 90 години ?! Тия глави за баланс ли ги ползвате ?
Спри да ги даваш подобни съвети, че като нищо някой ще те послуша. Справедливост има, да знаеш. Тука преди тебе минаха ъпари от висока класа.
Както и да си коректен. Защо да продавам някаква дупка за 90К евра, вместо да предложа "перлата" за 150К и да не се налага никой да съжалява за нещо цял живот заради един моментен компромис от свидливост? Друг е въпроса, че такива които се свидят и за 90К не купуват. Те само обикалят и губят времето на деловите хора. Аз ги наричам скучаещи неудачници.
Да напомня също, че в почти всички западни страни има и 100 годишни ипотеки, които се предават от поколение на поколение. Важно е имота който е избран. Всичко друго са глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеМежду другото се чува, че и тука банките щяли да свалят вноските по ипотечните кредити наполовина както в Гърция. Е, малко ще вдигнат срока, но така е навсякъде по света:
ти какво мислиш, че става, когато банката ти намали вноската наполовина ?
Тия задължения може би се изпаряват ?
Обикновено плащаш само лихви а главницата седи, а в тоя случай самите месечни лихви няма да са изплатят, така че като нищо ще ти капитализират към главницата. А ти си плащай междувременно. От 40 - на 90 години ?! Тия глави за баланс ли ги ползвате ?
Спри да ги даваш подобни съвети, че като нищо някой ще те послуша. Справедливост има, да знаеш. Тука преди тебе минаха ъпари от висока класа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
А банката ако ти намали вноската наполовина колко години ще плащаш кредит? 50 ли?? Ще има и за внуците ти да погасяват.
Събуди се - сега е 2012 г., кризата е в разгара си и края не се вижда изобщо!
Ако си брокер/ка/ направо сменяй професията с банкер/ка/ - но надали биха взели такава "звезда"...Ами той/тя ти го е дала отговора в другия линк
"Проучва се сериозно и възможност да бъде удължен срокът за погасяване на заемите от 40 години, колкото е сега, до 90 години, тъй като се предполага, че само така ще могат да бъдат намалени до 50 на сто месечните вноски по жилищните заеми"
Въпрос е дали ще го има имотя с нашта подръжка?
Но мене по ме вълнува каква е заплатата на този IT-специалист в София, че банката да му кихне 300 хиляди за апартамент. Питам щото имам една ряпа в гимназия, та да го наритам кво да учи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНаправо се влюбиха в един тристаен в кв. Витоша:
Тристайни във Витоша на 135 кв.м чисто има на 90 000 евро обзаведени.
Кой ще даде 65 000 евро отгоре за същата стока?
А банката ако ти намали вноската наполовина колко години ще плащаш кредит? 50 ли?? Ще има и за внуците ти да погасяват.
Събуди се - сега е 2012 г., кризата е в разгара си и края не се вижда изобщо!
Ако си брокер/ка/ направо сменяй професията с банкер/ка/ - но надали биха взели такава "звезда"..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениебибитката, с три комисионни викаш връзваш бюджета, кварталното кафене строиш, а немате пари за един сайт. Смех в залата.
И сега нема ли да те качат на джипо, ми ще трамбоваш из цела София,
Аре връщай се на село там да ги лъжеш в кръчмата.
Три сделки на месец продажби, смешна агенция като вашата няма как да има, имам доста познати в бранша и дори големите агенции имат месеци без сделка от продажби.
Вчера си прекарахме чудесно на съксес партито, а сега атакуваме 2 семейства от Търговище засели ли се едновременно в София. Едните са програмисти, а другите - банкери. Дават им заеми на много изгодни лихви и си търсят 2 тристайни в Малинова долина или кв.Витоша. Убедих ги, че е по-добре от къща в Бенковски. До седмица може да има сделка и то само заради забавяне от страна на банката.
Направо се влюбиха в един тристаен в кв. Витоша:
http://www.mirela.bg/imoti/%D0%9F%D1...ffer76848.html
http://banks.dir.bg/2012/08/22/news11835816.htmlLast edited by Babbitt; 22.08.2012, 13:48.
Коментар
Коментар