IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
    Закачам се за последния. 85 мин на мача е , Ливърпул - Ман Ютд 6:0. МЮ дори не разбират къде се намират и просто искат мача да свърши за да не стане резила по-голям . Много ми напомнят на повишители или "инвеститори" с по 2 апартамента дето се морат да обясяват загубени каузи.
    Хахаха, е какви са загубените каузи на тези с по два в сравнение с понижителите-нулеваци? 2:0 за повишителите. Аз съм спрямо тях 6:0, много загубена кауза....впрочем и ти се беше загубил, сега явно си окрилен от мърсисайдци

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
      Закачам се за последния. 85 мин на мача е , Ливърпул - Ман Ютд 6:0. МЮ дори не разбират къде се намират и просто искат мача да свърши за да не стане резила по-голям . Много ми напомнят на повишители или "инвеститори" с по 2 апартамента дето се морат да обясяват загубени каузи.
      нищо не разбрах
      кой обяснява за загубени каузи тия с 6 или тия с 0 имотя?
      препоръка е

Коментар

• Опс , стана 7:0

Коментар

• Закачам се за последния. 85 мин на мача е , Ливърпул - Ман Ютд 6:0. МЮ дори не разбират къде се намират и просто искат мача да свърши за да не стане резила по-голям . Много ми напомнят на повишители или "инвеститори" с по 2 апартамента дето се морат да обясяват загубени каузи.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Банките са готови за спад от над 60% , и няма да провизират лоши кредити , въпреки че са достатъчно наляти .
            1.) голяма част от кредитите са дадени преди 5-10-20г. Тези кредити освен че са изплатили 10-ки % , са били и при цени с до 40% по ниски . Така че не са от значение.
            2.)за кредитите от последните 2-3 г . средно може да се каже че също са върнали 10% , а докато се задействат лихвените повишения и натежат още 10% , сложи средно минимално самоучастие 20% и цена средно 10-20% под пиковата . Ще видиш че и тук 50% спад не е неочакван .
            3.) предполагам , че много имоти са купени с фирмени и потребителски кредити .............
            4.) кредитите на строителите също са интересни

Както споменах нещата се планират - дори си мисля че забавените лихвени повишения имат нещо общо .
            Супер и аз даже не мога така добре да го обясня що няма да има спад

От тебе ще стане прекрасен повишител само дето още не си го осъзнал

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

ако имотите скършат на 50% реално банките ще могат да вземат около 40 милиарда

клона на който седят"
              Банките са готови за спад от над 60% , и няма да провизират лоши кредити , въпреки че са достатъчно наляти .
              1.) голяма част от кредитите са дадени преди 5-10-20г. Тези кредити освен че са изплатили 10-ки % , са били и при цени с до 40% по ниски . Така че не са от значение.
              2.)за кредитите от последните 2-3 г . средно може да се каже че също са върнали 10% , а докато се задействат лихвените повишения и натежат още 10% , сложи средно минимално самоучастие 20% и цена средно 10-20% под пиковата . Ще видиш че и тук 50% спад не е неочакван .
              3.) предполагам , че много имоти са купени с фирмени и потребителски кредити .............
              4.) кредитите на строителите също са интересни

Както споменах нещата се планират - дори си мисля че забавените лихвени повишения имат нещо общо .

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                Миро, тука ли си?

Отне ми цели 8 непрежалими минути от живота да ти изнамеря 2-3 статии и да пусна 5-6 числа в мойто калкулаторче!
                И?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  Миро, тука ли си?

Отне ми цели 8 непрежалими минути от живота да ти изнамеря 2-3 статии и да пусна 5-6 числа в мойто калкулаторче!
                  ее, ми дай да видим, за какво си рискувал тия безценни 8 мин
                  препоръка е

Коментар

• Миро, тука ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от fred23 Разгледай мнение

Те тия дет ще падат с 50% така или иначе никой няма да ги иска дори да паднат с 90%. Откъде знаеш, че не сме купили преди година/години)?
                      Напротив убеден съм че имаш десетки имоти

Както и милиони в чужди банки както и в акции, койни, залато и каквото още се сети човек

От тук не е минал нито един беден понижител що бих си го помислил за тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Къде прочете обида, май българския, не ти е бил силен предмет!
                        Нещо недовиждаш май.

Коментар

Щом тръгваш с обиди, значи си изнервен. Защо ли?
                          Къде прочете обида, май българския, не ти е бил силен предмет!

Коментар

Ако няма да паднат с 50% що е целият тоя цирк тука дето се преметате???

Ако беше за 20-30% да бехте купили миналата година без да ви гледаме резила
                            Те тия дет ще падат с 50% така или иначе никой няма да ги иска дори да паднат с 90%. Откъде знаеш, че не сме купили преди година/години)?

Коментар

Да разбираме че си купил преди 10г и сега чакаш след няколко години пак да купиш?

Както винаги съм казвал за да си понижител в днешно време трябва да имаш нерви от стомана и излишни пари да ги яде инфлацията
                              Няма значение кой, кога, какво е купил. Инфлацията яде и от имотите.

Коментар

Защо си мислиш, че си държим парите Бг банки?
                                П.С спокойно цените няма да паднат с 50%, банките няма да си направят харакири.
                                Ако няма да паднат с 50% що е целият тоя цирк тука дето се преметате???

Ако беше за 20-30% да бехте купили миналата година без да ви гледаме резила

Коментар

Working...
                                X