Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ако дойде държавата с металотърсача?
Коментар
� -
Ама Черни вика, че е направил 10 000%. Значи е издържал на яко друсане нагоре-надолу и то надолу с 80%...
Което пък значи, че сумата, на която ги е направил тези 10 000% е символична спрямо цялото му състояние. Което пък е гот като странично забавление, примерно моят net worth e 100К, ама аз ще сложа едни 3К в койни и за няколко години те стават на 30К, яко нали. Общо 30% възвръщаемост, пък можех в пъти повече и с по-малко риск...
Пък ако е сложил 50-60К в койни и е гледал 80% спад и си е свиркал, значи наистина е доста глупав той
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеВ пирамидалните структури (или схемата на Понци) първите печелят, последните дето влязат са глупаците.
Та зависи от гледната точка както се казва.Last edited by HSBC; 24.04.2021, 16:43.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Абсолютна класика
Там си имат сериозна инфлация, много хора се чудят как да се спасят от нея и влизат в крипто шитни. Те па ги завличат. Пълна идилия.
И после що златото ще си остане номер едно - щото може да го пипнеш и да го закопаш под чешмата на двора.
След турските борси няма да се учудя, ако и други вземат да фалират след като хората почнат да правят преводи от тях към собствени портфейли или сметки.
В тая Понци схема, даже и борсите са Понци схема.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
В пирамидалните структури (или схемата на Понци) първите печелят, последните дето влязат са глупаците.
Та зависи от гледната точка както се казва.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Абсолютна класика
Там си имат сериозна инфлация, много хора се чудят как да се спасят от нея и влизат в крипто шитни. Те па ги завличат. Пълна идилия.
И после що златото ще си остане номер едно - щото може да го пипнеш и да го закопаш под чешмата на двора.
След турските борси няма да се учудя, ако и други вземат да фалират след като хората почнат да правят преводи от тях към собствени портфейли или сметки.
В тая Понци схема, даже и борсите са Понци схема.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнениеИ в светлината на тези цифри се питам дали тези, които тук ни обясняват колко сме тъпи и как предстои да се наиграем не си задават въпроса ... А дали аз самия не съм глупака?
Та зависи от гледната точка както се казва.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Нищо не ни чака, съвсем нормално движение леко надолу (е на някои хора няма да издържат нервите), което ще бъде последвано от движение нагоре, както всеки път, последните 10-12 години
На тез дет са влезнали "оня ден" с надежда да забогатеят.....ми няма да е сега
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Пухче. Разгледай мнениепадащ нож не се хваща, но съм скъсила овреме и съм заела позиция в правилната посока
1. Вход на правилното място
2. Изход на правилното място
В конкретния случай трябва да дебнеш и да хванеш края на падащия нож, което е много трудна задача. В същото време тези, които са купили по същата твоята цена, могат също да спечелят, само където трябва да почакат малко по-дълго време.
Изводи:
1. Посоката на входа в почечето случаи няма абсолютно никакво значение
2. Съдбата на позициите (да спечелят или да загубят) обикновено се определя от изхода
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение+
Камъните падат ... до към 41к .
Успех успех и пак успех - на нуждаещите се.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
OK. Мерси.
Кво ли ни чака тая нощ.....), което ще бъде последвано от движение нагоре, както всеки път, последните 10-12 години
На тез дет са влезнали "оня ден" с надежда да забогатеят.....ми няма да е сегаLast edited by better; 24.04.2021, 16:10.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Пухче. Разгледай мнение
по-ниско ниво, това е на графиката, това ни очаква за през нощта. Успех на скъсилите, още по-голям на удължилите
Камъните падат ... до към 41к .
Успех успех и пак успех - на нуждаещите се.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
OK. Мерси.
Кво ли ни чака тая нощ.....
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар