IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Абсолютна класика

Там си имат сериозна инфлация, много хора се чудят как да се спасят от нея и влизат в крипто шитни. Те па ги завличат. Пълна идилия.

И после що златото ще си остане номер едно - щото може да го пипнеш и да го закопаш под чешмата на двора.

След турските борси няма да се учудя, ако и други вземат да фалират след като хората почнат да правят преводи от тях към собствени портфейли или сметки.

В тая Понци схема, даже и борсите са Понци схема.
    А какво пречи на средностатистическия турски гражданин да си направи акаунт в Coinbase, а трябва да се набива в турска борса? А дори и да купува от псевдо платформа, кое го спира да ги премести на cold wallet? Това, че хората са тъпи не значи, че някаква технология е лоша

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако дойде държавата с металотърсача?
      Чак такава инвестиция! Едно време болшевиките със солена риба са измъквали златцето от заподозрените, че го имат. Гладен ли си, другарю? Ми хапни си рибка. Ама вода- нет!

Коментар

• Ама Черни вика, че е направил 10 000%. Значи е издържал на яко друсане нагоре-надолу и то надолу с 80%...

Което пък значи, че сумата, на която ги е направил тези 10 000% е символична спрямо цялото му състояние. Което пък е гот като странично забавление, примерно моят net worth e 100К, ама аз ще сложа едни 3К в койни и за няколко години те стават на 30К, яко нали. Общо 30% възвръщаемост, пък можех в пъти повече и с по-малко риск...

Пък ако е сложил 50-60К в койни и е гледал 80% спад и си е свиркал, значи наистина е доста глупав той

Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        В пирамидалните структури (или схемата на Понци) първите печелят, последните дето влязат са глупаците.

Та зависи от гледната точка както се казва.
        Last edited by HSBC; 24.04.2021, 16:43.

Коментар

Абсолютна класика

Там си имат сериозна инфлация, много хора се чудят как да се спасят от нея и влизат в крипто шитни. Те па ги завличат. Пълна идилия.

И после що златото ще си остане номер едно - щото може да го пипнеш и да го закопаш под чешмата на двора.

След турските борси няма да се учудя, ако и други вземат да фалират след като хората почнат да правят преводи от тях към собствени портфейли или сметки.

Ако дойде държавата с металотърсача?

Коментар

В пирамидалните структури (или схемата на Понци) първите печелят, последните дето влязат са глупаците.

Разликата е, че при тези схеми има обещания за забогатяване, при Биткойн - няма

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
              Готинко става в Турция:

https://www.investor.bg/kriptovaluti...-borsa-326695/

Абсолютна класика

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
                И в светлината на тези цифри се питам дали тези, които тук ни обясняват колко сме тъпи и как предстои да се наиграем не си задават въпроса ... А дали аз самия не съм глупака?

Коментар

• Готинко става в Турция:

https://www.investor.bg/kriptovaluti...-borsa-326695/

Коментар

• Защо се очаква да пада през нощта а не още сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Нищо не ни чака, съвсем нормално движение леко надолу (е на някои хора няма да издържат нервите ), което ще бъде последвано от движение нагоре, както всеки път, последните 10-12 години
                      На тез дет са влезнали "оня ден" с надежда да забогатеят.....ми няма да е сега
                      Напоследък съм леко озадачен от това "на някои хора няма да издържат нервите". Ако тук се чертаят картини на идващия Апокалипсис, какво ли трябва да правят тези с позиции в злато и сребро през последните пет години. Вероятно да търсят въже, което да нахлузят на врата си!? Когато вложих пари в крипто, половината отидоха за биткойн и малка част етериум, а другата остана в злато и сребро. Металите ми донесоха около 50%, а криптото ..... хиляди проценти. И в светлината на тези цифри се питам дали тези, които тук ни обясняват колко сме тъпи и как предстои да се наиграем не си задават въпроса ... А дали аз самия не съм глупака?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче. Разгледай мнение
                        падащ нож не се хваща, но съм скъсила овреме и съм заела позиция в правилната посока
                        Една позиция е в правилната посока само ако едновременно се изпълнят и двете условия:
                        1. Вход на правилното място
                        2. Изход на правилното място

В конкретния случай трябва да дебнеш и да хванеш края на падащия нож, което е много трудна задача. В същото време тези, които са купили по същата твоята цена, могат също да спечелят, само където трябва да почакат малко по-дълго време.

Изводи:
                        1. Посоката на входа в почечето случаи няма абсолютно никакво значение
                        2. Съдбата на позициите (да спечелят или да загубят) обикновено се определя от изхода

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                          +
                          Камъните падат ... до към 41к .
                          Успех успех и пак успех - на нуждаещите се.
                          падащ нож не се хваща, но съм скъсила овреме и съм заела позиция в правилната посока

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

OK. Мерси.

Кво ли ни чака тая нощ.....
                            Нищо не ни чака, съвсем нормално движение леко надолу (е на някои хора няма да издържат нервите ), което ще бъде последвано от движение нагоре, както всеки път, последните 10-12 години
                            На тез дет са влезнали "оня ден" с надежда да забогатеят.....ми няма да е сега
                            Last edited by better; 24.04.2021, 16:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче. Разгледай мнение

по-ниско ниво, това е на графиката, това ни очаква за през нощта. Успех на скъсилите, още по-голям на удължилите
                              +
                              Камъните падат ... до към 41к .
                              Успех успех и пак успех - на нуждаещите се.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

OK. Мерси.

Кво ли ни чака тая нощ.....
                                по-ниско ниво, това е на графиката, това ни очаква за през нощта. Успех на скъсилите, още по-голям на удължилите

Коментар

X