IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Почвам да товара и аз вагоните

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Буквално настръхвам, като чуя за някой, чиято концепция е да вложи 100к лева за 1 биткойн и да го продаде за десет пъти по-висока цена след няколко години. Защото е гледал в YouTube интервюта с Winklevoss twins, Raul Paul, Michael Saylor или Chamath. Да, всички те са умни хора, но изобщо не е сигурно, че това ще се случи. Това е някакво много тежко безразсъдство.
      Пак съм съгласен с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Съгласен съм с теб
        Буквално настръхвам, като чуя за някой, чиято концепция е да вложи 100к лева за 1 биткойн и да го продаде за десет пъти по-висока цена след няколко години. Защото е гледал в YouTube интервюта с Winklevoss twins, Raul Paul, Michael Saylor или Chamath. Да, всички те са умни хора, но изобщо не е сигурно, че това ще се случи. Това е някакво много тежко безразсъдство.

Коментар

• Някои хора настъпват една и съща мотика всеки път. Сега да обясня с думи прости.
          Когато цената прехвърли ATH това е "сигнал" и китовете разтоварват (тогава се включват рибките, които предстои да бъдат обрани), когато дойде корекция (горе долу през 2-3 месеца) китовете започват да товарят евтинко....за да разтоварят на следващия ATH....
          Last edited by better; 23.04.2021, 14:16.

Коментар

Очаквам това да се случи в диапазона 37-43к.
            Големите институционални търгаши влязоха олл ин на 17-18 хил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              .....тия пари пак
              могат да се върнат при по-ниски цени 20хил-25 хил.
              Очаквам това да се случи в диапазона 37-43к.

Коментар

Безметежен път към първия $1 милион не съществува. Изискват се време, знания, работа, усилия и късмет. Ако някой е очаквал, че днес ще вложи $60к и след месец ще има $120к, подобни нереалистични очаквания, които са тъждествени на алчност и глупост, обикновено биват наказани.
                Съгласен съм с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

и що не каза и ние да продаваме? Дори не осъзнаваш колко си жалък
                  Аз ти казах ,че големите китове чакат цената да качи и веднага сипват.В диапазона 55хил 64 хил минаха биткойни за на 20 млр долара,тия пари пак
                  могат да се върнат при по-ниски цени 20хил-25 хил.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Драма е за тези купили на 60к с надеждата да расте.

За тези купили на 3к или на 30к и продали на 60к си е чиста далавера.
                    Безметежен път към първия $1 милион не съществува. Изискват се време, знания, работа, усилия и късмет. Ако някой е очаквал, че днес ще вложи $60к и след месец ще има $120к, подобни нереалистични очаквания, които са тъждествени на алчност и глупост, обикновено биват наказани.

Коментар

сериозно ли не разбираш как е драма за новите инвеститори? Чак пък толкова тъп човек не вервах да съществува
                      Изобщо не ме интересува дали някой преживява драматичен момент. И защо трябва да ми пука за някой, който губи?

Коментар

И защо трябва да ти казва каквото и да е?

Коментар

Нищо критично няма там. Критично ще е пробив на 200 EMA, което е 36-37к. Напълно адекватен тренд. Просто повечето хора искат да станат милионери в рамките на месец и сънуват bull run до половин милион до края на годината. Биткойн е повишил цената си с 1000% за една година. Как това може да е драма?
                          сериозно ли не разбираш как е драма за новите инвеститори? Чак пък толкова тъп човек не вервах да съществува

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

да, на топа

Коментар

Биткойн е повишил цената си с 1000% за една година. Как това може да е драма?
                              Драма е за тези купили на 60к с надеждата да расте.

За тези купили на 3к или на 30к и продали на 60к си е чиста далавера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Ами не виждам никаде български борси. Излизат само нещо като чейнч-бюра, които предлагат обмяна на крипто срещу кеш.
                                Аз питах дали има официална българска борса за търговия с крипто в реално време през някаква платформа. Значи няма.
                                Да прав си. Щото и аз ги разгледах и наистина не е баш в реално време и не са баш борси, а и комисионните са сериозни.

Коментар

Working...
                                X