IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

То и трабанта е кола, като ламбото. Не ми трябва мислене - аз мисля от 0 до 1. 0 лите са вас, 1 ците за мен.
    Блокиран портфейл - също Супер-лесно става и нищо не можеш да направиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Блокчейн Знам че ти е сложно мисленето... не се мъчи.
      То и трабанта е кола, като ламбото. Не ми трябва мислене - аз мисля от 0 до 1. 0 лите са вас, 1 ците за мен.

Коментар

• Покупка на AVAX и MATIC.

Коментар

Рипъл кво общо има с Биткойн?
          Блокчейн Знам че ти е сложно мисленето... не се мъчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
            Много защитен от кражби този Биткой

https://www.investor.bg/kriptovaluti...odieto-355631/
            Да! Досега никой не е краднал Биткойн от чейна.

Коментар

Виж какво има в рипъл мрежата и се сещай
              Рипъл кво общо има с Биткойн?

Коментар

Прочети поста внимателно - еквивалента е една простичка забрана за продажба на стоки и услуги от фирми във битокойни.

Никой никога не би "изкупувал биткойни" като форма на регулация - това не е злато че да има някъква вътрешна стойност.
                Къде? В Сащ? Швейцария?

Коментар

• Много защитен от кражби този Биткой

https://www.investor.bg/kriptovaluti...odieto-355631/

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Това не е регулация, а национализация, т. е. кражба.
                    +100
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Как? Кой? Кои?
                      Виж какво има в рипъл мрежата и се сещай

Коментар

И как ще "изкупят" биткойна?
                        Прочети поста внимателно - еквивалента е една простичка забрана за продажба на стоки и услуги от фирми във битокойни.

Никой никога не би "изкупувал биткойни" като форма на регулация - това не е злато че да има някъква вътрешна стойност.

Коментар

Това си е регулация, златото е изкупено и нещо което хората са използвали за размяна на стойност един вид пари е регулирано много бързо. Еквивалент е държавата да забрани продажбата от компаниии на стоки и услуги в биткойни и тогава ще може евентуално да се разменя между физически лица.

Ако говорим за запазване на стойност и пренасяне на богатство удобно - купете си един Ролекс Дейтона или Биркини чантичка - можеш да побереш половин милион в подобен продукт и да си запазиш стойността на парите.

Да вярваш че държавите ще допуснат някой да им изземе монопола над паричното предлагане е леко наивна концепция. Което води до факта че битокой е един силно спекулативен актив и нищо повече. В примера с часовника както се казва имаш поне още едно ползено свойство - можеш да видиш колко е часа или жената може да си носи гримовете и паспорта в Биркини чантата.

Нищо не пречи разбира се въпросния Биткой да поскъпне и до 500К долари стига теорията за още един глупак да работи. Тя обикновенно работи - така че пари могат да се направят за това спор няма. Има обаче такъв доколкото Биткой има нулева присъща стойност и като такава тя може да се материализира и респективно да загубиш всичко което си инвестирал в този инструмент.
                          И как ще "изкупят" биткойна?

Коментар

През протоколите на блокчейна и.
                            Как? Кой? Кои?
                            Last edited by better; 05.07.2022, 16:23.

Коментар

• Това си е регулация, златото е изкупено и нещо което хората са използвали за размяна на стойност един вид пари е регулирано много бързо. Еквивалент е държавата да забрани продажбата от компаниии на стоки и услуги в биткойни и тогава ще може евентуално да се разменя между физически лица.

Ако говорим за запазване на стойност и пренасяне на богатство удобно - купете си един Ролекс Дейтона или Биркини чантичка - можеш да побереш половин милион в подобен продукт и да си запазиш стойността на парите.

Да вярваш че държавите ще допуснат някой да им изземе монопола над паричното предлагане е леко наивна концепция. Което води до факта че битокой е един силно спекулативен актив и нищо повече. В примера с часовника както се казва имаш поне още едно ползено свойство - можеш да видиш колко е часа или жената може да си носи гримовете и паспорта в Биркини чантата.

Нищо не пречи разбира се въпросния Биткой да поскъпне и до 500К долари стига теорията за още един глупак да работи. Тя обикновенно работи - така че пари могат да се направят за това спор няма. Има обаче такъв доколкото Биткой има нулева присъща стойност и като такава тя може да се материализира и респективно да загубиш всичко което си инвестирал в този инструмент.

Коментар

Gold reserve act 1934 - напиши в гугъл, прочети и ще разбереш как може да се регулира от днес за утре
                                Това не е регулация, а национализация, т. е. кражба.

Коментар

X