If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хипотезата ми за локално дъно засега се оказва вярна и нашите два форумни индикатора за пореден път се обадиха правилно.
Пак случайни хора нямащи грам идея от крипто се изказат "умно" .Ето го форумния контра индикатор номер 1 на форума.От 66 чакахме 80,а то се срути на 58 .......
Хипотезата ми за локално дъно засега се оказва вярна и нашите два форумни индикатора за пореден път се обадиха правилно.
Като гледам има още народ на който да се дистрибутира, че и не през ИТФ-и: https://cryptodnes.bg/top-kripto-bor...-noviya-sezon/
Точно новия сезон ще съвпадне с началото на същинския бул в крипто, ама тука спецовете го приключиха. Цяла Испания и в евротурнирите ще гледа какво е сега това Кракен и познайте дали ще купуват.
Благодаря на двата индикатора, вдигнаха ми още малко увереност, че беше точния момент за малко ДЦА към алтове, скоро пак ще прелея и така докато минем 80к, после ще му мислим.
Двата индикатора - демо играча и Перушан, само разсмяха публиката.
Като гледам има още народ на който да се дистрибутира, че и не през ИТФ-и: https://cryptodnes.bg/top-kripto-bor...-noviya-sezon/
Точно новия сезон ще съвпадне с началото на същинския бул в крипто, ама тука спецовете го приключиха. Цяла Испания и в евротурнирите ще гледа какво е сега това Кракен и познайте дали ще купуват.
Благодаря на двата индикатора, вдигнаха ми още малко увереност, че беше точния момент за малко ДЦА към алтове, скоро пак ще прелея и така докато минем 80к, после ще му мислим.
Краткосрочните прогнози винаги са грешни...... HOOOODL....
От повече от 10 години го плюете този биткойн и чакате да се нулира, но към днешна дата все още си остава най-важното му качество - протавам биткойни и си купувам на далавера апартамент или кола. Как ще го обясните този парадокс?
При това говорим за Audi S8 или Audi E-Tron, купени с биткойни със средна покупна цена 13к ...
Кой друг актив по света си е увеличил цената 5 пъти за 5 години?
Даже и 1 трилион $
С 300 зора дистрибутираха на 70к на най-платежоспособното население в света чрез ЕТФ,кой ще купува безполезен шит с фундамент за 1000$ за 500к.Мислете малко с тея глави.
5к по-може.
Казва ти го човек 10-11 год в криптото и то нон стоп.
Има и гапове там,а досега няма един да не са запълнили.
През следващите 12-36 месеца.
Също както казах и края на цилъла.
И това най-вероятно е последен цикъл изобщо за бития кон,който с ЕТФ го направиха най-обикновена акция ,за да могат да си го контролират.
Нали ти казахме, не е за теб тоя "шит". Продавай (ако имаш) и не се занимавай с глупости.
Даже и 1 трилион $
С 300 зора дистрибутираха на 70к на най-платежоспособното население в света чрез ЕТФ,кой ще купува безполезен шит с фундамент за 1000$ за 500к.Мислете малко с тея глави.
5к по-може.
Казва ти го човек 10-11 год в криптото и то нон стоп.
Има и гапове там,а досега няма един да не са запълнили.
През следващите 12-36 месеца.
Също както казах и края на цилъла.
И това най-вероятно е последен цикъл изобщо за бития кон,който с ЕТФ го направиха най-обикновена акция ,за да могат да си го контролират.
Ще си признаят колкото си е признал и половин човек от тези назад в темата, които са предвещавали същите глупости от 2011-та насам. Отваряш и четеш мечите мокри сънища, после търсиш същите хора дали са казали някъде, че са сгрешили. Сега човекът казва, че някакви хора чакали 100к и няма да ги видят, преди са казвали същите неща за 10000, 1000 и всякакви цифри там каквито се сетиш. Това е защото се фокусират върху цената, а не върху реалните неща, които я съпровождат.
Купонът идва, гледай как в следващите месеци ще се покрият или тогава ще обясняват как Биткойн е ретро и сега ще го замени някой тотален шиткойн защото видиш ли прави повече Х, по-бърз е, евтин и т.н.
Всичките разбирачи тука дето предвещават крах, като стигнем 500К, след колкото години и да е ще си теглят ли една майна?
Защото ще си запиша и ще ви осмея публично, като това стане. Само вдигнете ръчичка.
Аз се радвам на падането, за да понатоваря още малко каруцата ....
Най-старото търговско правило все още е валидно:
Купувай евтино, продавай скъпо !!!
За Биткойн това важи с пълна сила. Рядко са активите, при които това правило носи големи и гарантирани печалби, така че не трябва да се пропуска шанса за покупка.
А тези, които от години го чакат да падне до чистата нула, явно живеят в друга вселена. Всъщност те се пръскат от яд, че пропуснаха шанса си да забогатеят, и сега от чисто човешка злоба плещят глупости в тази тема.
Тъжното и смешното е, че далеч не са го изпуснали. Даже е най-добрия момент откъм риск/ползи.
И пак ще го изпуснат.
Коментар