В тая тема се подвизават някъкви тъпанари, впрочем дежурни по всички теми. Това са по-скоро извратени маниаци, които се упражняват в публично говорене, самоче анонимно. Да се очудваме ли тогава, че избираме такива политици като " меката китка"Станишев...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Остап БендерАз със сигурност ще стана депутат....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Остап БендерАз със сигурност ще стана депутат....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Остап БендерАз със сигурност ще стана депутат....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от master of the seven seasМайор Деянов,Остапе,Радослава... , о,ужас!!!! Заключили са любимата ви тема '117 години нашата партия винаги е била партия на прогреса'
Това означава ли че през 2009г вече не сте партия на прогреса???? Или майор Деянов е заключил модератора в подземията на Позитано20 и сега дори няма кой да смени 'Съфорумец на годината'??
Партията ни е Велика,заслужава го...Слава Великому Сталину!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40Много се вдигна нивото на форума.....
О.Б. кандидат за депутат,Инокентий и той.
Тц,Тц,Тц....
Ама като се знае настроението и мненията на хората за тази секта, я си спете спокойно и си балбукайте по форумите...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от Остап БендерНа фона на Алтернативите БСП и Атака са най-прогресивните партии в България въпреки, че сами по себе си двете партии са яростни политически опоненти.
Има възможност да ме изберат за депутат, ама въобще не ми се иска като знам, каквато е кал.....
интересно се получи с това наименование - ДеСЕ + Бар-че
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от Остап БендерНа фона на Алтернативите БСП и Атака са най-прогресивните партии в България въпреки, че сами по себе си двете партии са яростни политически опоненти.
Има възможност да ме изберат за депутат, ама въобще не ми се иска като знам, каквато е кал.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от Остап БендерНа фона на Алтернативите БСП и Атака са най-прогресивните партии в България въпреки, че сами по себе си двете партии са яростни политически опоненти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Остап БендерНа фона на Алтернативите БСП и Атака са най-прогресивните партии в България въпреки, че сами по себе си двете партии са яростни политически опоненти.
Коментар
�
Коментар