IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов
    Посвещавам този пост на маце мейси и нейната мафиотска зависимост от господаря Алексей, Ковачки и т.н.
    Когато видя да се изказваш за "господаря" Алексей винаги ще ти пускам това. Да не забравяш. :lol: :lol:
    Един път ти бях казал кои може да са слуги и господари. Тези, които са били в една бандитска фирма. Като Алексей Петров и Бойко Борисов, които имаха обща бандитска фирма (щото нали Алексей е най-големия бандит, а Бойко му е бил съдружник). Ама кой е бил ГОСПОДАР ще се разбере при следващото правителство.
    За сега ми изглежда, че Бойко има нещо да си връща на Алексей. Следователно Алексей е бил ГОСПОДАР на Бойко.

p.s. Няма данни Мейси да е имала обща фирма с Алексей Петров. А за Бойко има....
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• да,а тия двамата и те пък хич не са смешни...

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia
        Премиерът за протестиращите майки: Двайсет години са гледали как крадат държавата и не се протестирали

МВР остава извън сметката за бюджетни съкращения в министерствата .Антикризисните съкращения на разходите на министерствата няма да засегнат ведомството с най-голям бюджет - МВР, по разпореждане на премиера Бойко Борисов.

абе тоя смешник бойко няма ли да си ходи да еееееееее......... АБСОЛЮТЕН клоун палячо,измамник, надут пуяк .......................

ДУМИТЕ БЪЛВАТ ОТВЪТРЕ КАТО ВУЛКАН В ИСЛАНДИЯ
        +10

След година, новото правителство: "Какви пенсии, какви заплати? Значи година и половина си мълчите, докато ГЕРБ опоскват бюджета и резерва и не сте протестирали, сега заплати и пенсии искате..."

Коментар

• стамбе, нещо взе да ставаш смешен с тия цитати от разни медии

Коментар

• Посвещавам този пост на маце мейси и нейната мафиотска зависимост от господаря Алексей, Ковачки и т.н.

Цветанов: Въпрос на доказване е връзката на Ковачки с "Недосегаемите"
            19 Април 2010
            mediapool.bg

Вътрешният министър Цветан Цветанов заяви в понеделник, че е "въпрос на доказване бизнесменът Христо Ковачки да бъде обвинен като част от групата "Недосегаеми", която миналата седмица бе задържана при спецопареция и от която само един остава в ареста. Разследването срещу членовете й е за извършване на данъчни измами за милиони левове.

"Всичко е въпрос на доказване. В момента сме започнали от долу нагоре. Схемата би могла да бъде разплетена при съвместна работа с НАП", коментира пре бТВ Цветанов дали Ковачки, който има енергийни бизнес интереси, може да бъде уличен в измами. Цветанов посочи още, че операция "Недосегаемите" все още не е приключила и в процеса на разследване не са изключени още арести.

"Самото решение на Софийския градски съд действително говори за недосегаеми хора", коментира още Цветанов пускането от ареста на 15-теот задържаните. Той обаче даде да се разбере, че МВР ще продължи да работи по "същия начин" по определени криминални групи, които се занимават с източване на ДДС".

Цветанов коментира още, че при операциите "Октопод" и "Недосегаемите" изникват фигури, свързани с РЗС и ЛИДЕР като доказателство за факта, че определени лица от криминалния свят искат да влязат във властта.

Министърът обясни, че проблемът на Висшия съдебен съвет е изборът, който се прави за ръководните длъжности в съдебната система. Разговорите му с ВСС са били в насока очертаване на правила за избор на служители и постигане на доверие между институциите. Според него коментарите и приятелството между висш магистрат и представители на "Октопода” водят до липсата на справедливост.

Относно неразбирателството му с Висшия съдебен съвет (ВСС) и какво би трябвало да се направи там, Цветанов каза, "че те самите трябва да добият възможност да боравят с класифицирана информация, но това не трябва да им бъде позволявано по право". Той определи срещата си миналата седмица с магистратите като конструктивна.

Според министъра не може да има задържани криминални лица, а делото да бъде отлагано безкрайно и след това да бъдат пускани на свобода. В съдебната система има много честни служители, но те не са доволни от начина, по който се развива тя, поясни той. Има корупция, има "Октопод" във всички сфери", каза още Цветанов. Много е опасно, ако продължи функционирането на "Октопода" във ВСС, смята той.

Запитан дали ще има арестувани политици, той каза, че целта е да се стигне до високо ниво. "Смятам, че икономиката се събужда и съм убеден, че нещата ще вървят към по-добро“, допълни министърът.

Коментар

• Премиерът за протестиращите майки: Двайсет години са гледали как крадат държавата и не се протестирали

МВР остава извън сметката за бюджетни съкращения в министерствата .Антикризисните съкращения на разходите на министерствата няма да засегнат ведомството с най-голям бюджет - МВР, по разпореждане на премиера Бойко Борисов.

абе тоя смешник бойко няма ли да си ходи да еееееееее......... АБСОЛЮТЕН клоун палячо,измамник, надут пуяк .......................

ДУМИТЕ БЪЛВАТ ОТВЪТРЕ КАТО ВУЛКАН В ИСЛАНДИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                Първоначално изпратено от diletant
                Г-н Дончев, как ви изглежда държавата към днешна дата?
                - Държавата изглежда зле отдавна. Създадената или възстановената след Освобождението българска държава май никога не е обслужвала интересите на българите. По презумпция е известно, че държавата никога не е еднакво „добра” за всички свои граждани. Тя винаги работи в интерес на едни групи от граждани за сметка на интересите на други групи
                Тук е прав др.Сашо Дончев.Друго миналата година триглавата ламя искаха да премахват газовите посредници като ,,Овергаз", "Винтерсхал","Мелроуз рисорсиз" и "Газпромекспорт"и да се купува директно газ от ,,Газпром'' Какво стана с тая идея???Нищо не чувам и от герберите по това??
                Откъде да тръгне промяната?
                От конституцията. Която да прогони социализма и да даде шанс на демокрацията, и то най-пряката, а не опосредстваната от партийни централи.
                Е и аз казвам ,че трябва нова Конституция но др партийна секретарка Цачева си каза оня ден ,че в тоя вид същата си е много добра. http://www.mediapool.bg/show/?storyid=164221
                Ех, Мейси, Мейси! Защо избра да коментираш само тази част от интервюто!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                  Г-н Дончев, как ви изглежда държавата към днешна дата?
                  - Държавата изглежда зле отдавна. Създадената или възстановената след Освобождението българска държава май никога не е обслужвала интересите на българите. По презумпция е известно, че държавата никога не е еднакво „добра” за всички свои граждани. Тя винаги работи в интерес на едни групи от граждани за сметка на интересите на други групи
                  Тук е прав др.Сашо Дончев.Друго миналата година триглавата ламя искаха да премахват газовите посредници като ,,Овергаз", "Винтерсхал","Мелроуз рисорсиз" и "Газпромекспорт"и да се купува директно газ от ,,Газпром'' Какво стана с тая идея???Нищо не чувам и от герберите по това??
                  Откъде да тръгне промяната?
                  От конституцията. Която да прогони социализма и да даде шанс на демокрацията, и то най-пряката, а не опосредстваната от партийни централи.
                  Е и аз казвам ,че трябва нова Конституция но др партийна секретарка Цачева си каза оня ден ,че в тоя вид същата си е много добра. http://www.mediapool.bg/show/?storyid=164221
                  [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Сашо Дончев
                    http://www.novinar.net/news/sazdatel...0NzsyMQ==.html

Коментар

• http://loran.blog.bg/novini/2010/04/...artabak.530315
                      Вземи коментирай това.Интересно как функционери на БСП заемат постове в такива фирми,като Топлофикация,БТК,Булгартабак, и др.Тази Корнелия е затова толкова нагла и до ден днешен.
                      И това с години на няколко хиляди лв.заплата и едновременно с това крадене.
                      Докато не станат части тези държавни монополи няма как да искате развитие и просперитет.Това е....
                      А Гигов,как така говориш,кои бил господарят(без грам срам от невежеството ти) и в следващият момент се правиш на неразбиращ,това поведение ни е познато.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                        Първоначално изпратено от gigow
                        p.s. Няма данни Мейси да е имала обща фирма с Алексей Петров. А за Бойко има....
                        Трябва да ти призная, гигов, че си ми много забавен. Тъпотата на воениия комунизъм действително впечатлява....
                        Много добро литературно изпълнение.
                        Не знам дали е работила СЪВМЕСТНАТА фирма на Алексей и Бойко, факт е че я има. :lol: :lol:
                        Апропо, кой е бил ГОСПОДАРЯТ в нея? Алексей ли?
                        А пък "приятелят ми" Цонев е поредната ти измислица. Ни го знам, нито ме интересува. Още като го направиха министър ми беше чудно защо човек, за когото има основателни съмнения за закононарушения става министър?

Коментар

• 16 апр 2010-Цветанов: "Недосегаемите" е сред най-сериозните антикризисни мерки.Операция "Недосегаемите" е поредната операция за противодействие на организираната престъпност, стабилизирането на страната, корупцията по висшите етажи на властта.
                          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...ai-serioznite/
                          Само един от “недосегаемите" остана в ареста
                          18 Април 2010

Само един от арестуваните на 15 април шестнадесет души в рамките на операция за разкриване на пране на пари и данъчни измами през енерегетиката с кодово име "Недосегаемите" остана в ареста. В неделя съдът определи мярка "задържане под стража" единствено за Желяз Иванов. Останалите двама бяха пуснати под парична гаранция. За Борислав Христов нейният размер е 8000 лв., а за Ивайло Йорданов – 5000 лв.

Името на Желяз Иванов е познато от акция, проведена през септември 2009 г., когато той и съден за кражби и престъпления против кредиторите Валентин Крумов бяха оковани от антимафиоти при опит да изтеглят от сметка в “Уникредит Булбанк“ 800 хил. лв., през която групировка изпирала пари от ДДС срещу комисионна от 10 процента.

От арестуваните в четвъртък 16 "недосегаеми" двама бяха освободени от ареста в петък с прокурорска мярка, а останалите 11 се прибраха вкъщи и се очаква да бъдат привлечени като свидетели при бъдещо дело срещу тримата, за които в неделя бе поискано оставане под стража. Имената на тези 13 души продължават да са неизвестни.

В събота главният секретар на МВР Калин Георгиев отрече пред бТВ циркулиращите в публичното пространство неофициални информации, че след задържаните е бил Никифор Вангелов - дясната ръка на бизнесмена Христо Ковачки, сред чиято собственост има сериозни енергийни активи. Георгиев обаче отказа каквато и да било повече информация по провежданата акция с мотива, че тя все още продължава.
                          http://www.mediapool.bg/show/?storyid=164246
                          Всеки българин да бъде арестуван по три пъти и пускан по три пъти под парична гаранция. Дано така Цецко и Бойко помогнат на Дянков да нъпълни бюджета.
                          [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                            Първоначално изпратено от Стамболов

Искаш нещо твърде непосилно за маце мейси. Тя изпълнява заповедите на своя господар Алексей
                            Един път ти бях казал кои може да са слуги и господари. Тези, които са били в една бандитска фирма. Като Алексей Петров и Бойко Борисов, които имаха обща бандитска фирма (щото нали Алексей е най-големия бандит, а Бойко му е бил съдружник). Ама кой е бил ГОСПОДАР ще се разбере при следващото правителство.
                            За сега ми изглежда, че Бойко има нещо да си връща на Алексей. Следователно Алексей е бил ГОСПОДАР на Бойко. :lol: :lol:

Трябва да ти призная, гигов, че си ми много забавен. Тъпотата на воениия комунизъм действително впечатлява....

Въпросната фирма не е работила нито един ден. Била е опит да работят заедно бившите каратисти, но до това не се е стигнало - очевидно заради острите противоречия между прозадната ориентация на Бойко Борисов и проруската на Алексей. Ако намериш данни за работата на тази фирма (между впрочем как се казва тя?....)ела да ми се обадиш или напиши във форума. Лично познавам един от създателите й....

Тук много по-интересното е, че ти отчаяно защищаваш мейси. Това че маце мейси е обслужващ персонал на Алексей и децата и бабичките го разбраха. Ясно си спомням, че мейси започна да пише често във форума едва когато и ти се появи в него. И често пишете в дует. Дали е случайно това? Според мен не. Явно се нуждаем от операция "Октопод" тук за да се видят далаверите на черния пиар на комунистическата дружинка. Аз съм ви го обещал и държа на думата си....

Между впрочем, какво прави твоя приятел Цонев в затвора? Да, както виждаш наложи се да падне на колене и да моли за милост пред камерите. Не се безпокой, аз съм по-милостив от прокурорите - когато паднеш на колене пред мене, камери няма да има.....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                              Първоначално изпратено от Факушкa
                              Пак не си си пил лекарствата. Ама от твоите несвързани бълнувания нищо не може да се разбере. Да не си пиян бе????
                              На Сокито рядко му се разбира.
                              Дааа, не съм улучил момента....
                              Ей,това комунетата сте голяма мърша.Все едно не бяхте на власт 4 години,все едно не ви видяхме що за стока сте.Станишев,Овчаров,Масларова ,Гагаузов,Р.Петков,Доган,Симеон-това давате като алтернатива на сегашното правителство.
                              Айде сиктир-народът си каза думата-комунетата да си мълчат още поне 3 години и да гледат нещата ..някои по телевизията,други от затвора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                                Пак не си си пил лекарствата. Ама от твоите несвързани бълнувания нищо не може да се разбере. Да не си пиян бе????
                                На Сокито рядко му се разбира.
                                Дааа, не съм улучил момента....

Коментар

Working...
                                X