Как няма да се крият. Тука е разграден двор без никаква правосъдна или полицейска организация
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
"Гърци се крият от кризата у нас
Все по-масова става тенденцията не българи да заминават на гурбет в южната ни съседка, а гърци да прииждат и се установяват на работа в България.
Това е темата на репортаж, излъчен от гръцката телевизия "Алфа". Причините са в икономическата криза и растящата безработица в Гърция, пише Монитор.
България е атрактивна не само за младите хора в активна възраст, но и за възрастните, които идват, за да живеят по-добре у нас с що-годе приличните си пенсии.
Димитрис Лиаракос от Атина, например, е един от гърците, предпочели да изкарват прехраната си в България. Той се труди и живее на 800 км от семейството си. Работата му изисква плътно работно време и често се случва с месеци да не вижда близките си, за да им осигури приличен начин на живот. Работа у нас е избрал и 42-годишният Томас Бесис, след като фирмата, в която работи, премества част от производството си в България. Оттогава той е доволен от условията и засега няма намерение да се връща в Гърция."
Благодарение на доброто управление на България през последните 4 години България остана остров на спокойствието в световен мащаб. Българите ще са най-глупавите говеда ако не отчетат това на изборите. Аз съм от Атка но смятам, че БСП заради добрите резултати от управлението трябва да управлява още един мандат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 98КилаКрасотаПървоначално изпратено от Остап БендерСъвсем отделен е въпросът, че осъдените напълно са залужили присъдите си. А съвсем друго е, че когато е заседавал Народният съд, БКП са имали всичко на всичко 2ма министри в правителството.
Сега гледма по Нова как СерГЕЙ "забавлявал" младите социалисти. Ей, изверг, развращава малдите. Товерно, че както социалисти са вече извратени, ама все пак
Колко голяма е била "руската окупационна армия'? И защо е дошла в България, знаеш ли? Кой на практика я повика ?
"С духова музика, под звуците на българския химн и с разветия трибагреник младежите социалисти започнаха своята среща.
На дрехите си те носиха лепенки с надписи „Не съм кофти материал".
При започването на срещата премиерът Сергей Станишев се снима с младите си поддръжници.
Форумът беше открит от Кирил Добрев от БСП, който обясни пред пълната зала 1 на НДК, че избори 2009 са изборът между интелекта и мускулите."
БСП за сетен път показват, че са най-добре организираната партия със страхотна младежка организация.
Коментар
-
Re: какво чакате на топло под юрганите?
Първоначално изпратено от topiЧета и се чудя и мая що за хора сте?
Всичко което трябва да стане е да се ПРОСТИМ с ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА!!!
ПОМИСЛЕТЕ СЕРИОЗНО!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерСъвсем отделен е въпросът, че осъдените напълно са залужили присъдите си. А съвсем друго е, че когато е заседавал Народният съд, БКП са имали всичко на всичко 2ма министри в правителството.
Сега гледма по Нова как СерГЕЙ "забавлявал" младите социалисти. Ей, изверг, развращава малдите. Товерно, че както социалисти са вече извратени, ама все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГювечоУнищожителПървоначално изпратено от Майор ДеяновНе виждам нищо лошо да си майор от ДС...ДС защитаваше страната от враговете и предателите...По наше време производството процъфтяваше...А Русия е велика страна и добрите отношения с нея са препоръчителни...
Няма какво да говорим повече. Ясен си като човек, т.е. ясен си какъв си НЕчовек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GrigoriusДнес се оказа, че е затворен втори клон на банка до нас. Кофтито е, че жена ми разчиташе на банкомата. Няма клон, няма банкомат
Да живее БСП!!! Ужас!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновНе виждам нищо лошо да си майор от ДС...ДС защитаваше страната от враговете и предателите...По наше време производството процъфтяваше...А Русия е велика страна и добрите отношения с нея са препоръчителни...
Няма какво да говорим повече. Ясен си като човек, т.е. ясен си какъв си НЕчовек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от WASPЦъкам си с дистанционното и никъде не виждам СКАТ. Сигурно телевизорът ми е дал дефект. Тия китайски боклуци. Ще видя дали е в гаранция още.Аз го питах тук Остапчо да изкоментира тая новина, ама нещо не иска .... Сигурно се съвещава с дребния психопат как да не гризнат дръвцето на изборите..... Щото той Остапчо се гласи да става депутат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от WASPЦъкам си с дистанционното и никъде не виждам СКАТ. Сигурно телевизорът ми е дал дефект. Тия китайски боклуци. Ще видя дали е в гаранция още.Аз го питах тук Остапчо да изкоментира тая новина, ама нещо не иска .... Сигурно се съвещава с дребния психопат как да не гризнат дръвцето на изборите..... Щото той Остапчо се гласи да става депутат
Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от WASPЦъкам си с дистанционното и никъде не виждам СКАТ. Сигурно телевизорът ми е дал дефект. Тия китайски боклуци. Ще видя дали е в гаранция още.Аз го питах тук Остапчо да изкоментира тая новина, ама нещо не иска .... Сигурно се съвещава с дребния психопат как да не гризнат дръвцето на изборите..... Щото той Остапчо се гласи да става депутат
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГювечоУнищожителПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от ГювечоУнищожителПървоначално изпратено от Майор ДеяновНад 2500 млади социалисти се събират в подкрепа на правителството
Повече от 2500 младежи събира днес БСП на втората национална младежка среща под мотото "Епизод 2: Запознай ме с вашите приоритети", съобщи пресцентърът на партията. Форумът ще бъде в зала 1 на НДК, а целта е с проявата да се демонстрира подкрепа към правителството и премиера Сергей Станишев.
Родителите ти правят гювеч, а ти го унищожаваш...
Вместо да произвеждаш нещо словоблудстваш из форумите...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от ГювечоУнищожителПървоначално изпратено от Майор ДеяновНад 2500 млади социалисти се събират в подкрепа на правителството
Повече от 2500 младежи събира днес БСП на втората национална младежка среща под мотото "Епизод 2: Запознай ме с вашите приоритети", съобщи пресцентърът на партията. Форумът ще бъде в зала 1 на НДК, а целта е с проявата да се демонстрира подкрепа към правителството и премиера Сергей Станишев.
Вместо да произвеждаш нещо словоблудстваш из форумите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГювечоУнищожителПървоначално изпратено от Майор ДеяновНад 2500 млади социалисти се събират в подкрепа на правителството
Вместо да произвеждаш нещо словоблудстваш из форумите...Слава Великому Сталину!
Коментар
Коментар