IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как няма да се крият. Тука е разграден двор без никаква правосъдна или полицейска организация

Коментар

• "Гърци се крият от кризата у нас
      Все по-масова става тенденцията не българи да заминават на гурбет в южната ни съседка, а гърци да прииждат и се установяват на работа в България.
      Това е темата на репортаж, излъчен от гръцката телевизия "Алфа". Причините са в икономическата криза и растящата безработица в Гърция, пише Монитор.
      България е атрактивна не само за младите хора в активна възраст, но и за възрастните, които идват, за да живеят по-добре у нас с що-годе приличните си пенсии.
      Димитрис Лиаракос от Атина, например, е един от гърците, предпочели да изкарват прехраната си в България. Той се труди и живее на 800 км от семейството си. Работата му изисква плътно работно време и често се случва с месеци да не вижда близките си, за да им осигури приличен начин на живот. Работа у нас е избрал и 42-годишният Томас Бесис, след като фирмата, в която работи, премества част от производството си в България. Оттогава той е доволен от условията и засега няма намерение да се връща в Гърция."
      Благодарение на доброто управление на България през последните 4 години България остана остров на спокойствието в световен мащаб. Българите ще са най-глупавите говеда ако не отчетат това на изборите. Аз съм от Атка но смятам, че БСП заради добрите резултати от управлението трябва да управлява още един мандат.

Коментар

• Първоначално изпратено от 98КилаКрасота
        Първоначално изпратено от Остап Бендер
        Съвсем отделен е въпросът, че осъдените напълно са залужили присъдите си. А съвсем друго е, че когато е заседавал Народният съд, БКП са имали всичко на всичко 2ма министри в правителството.
        Аха и колко голяма е била руската окупационна армия???

Сега гледма по Нова как СерГЕЙ "забавлявал" младите социалисти. Ей, изверг, развращава малдите. Товерно, че както социалисти са вече извратени, ама все пак

Колко голяма е била "руската окупационна армия'? И защо е дошла в България, знаеш ли? Кой на практика я повика ?

"С духова музика, под звуците на българския химн и с разветия трибагреник младежите социалисти започнаха своята среща.
        На дрехите си те носиха лепенки с надписи „Не съм кофти материал".
        При започването на срещата премиерът Сергей Станишев се снима с младите си поддръжници.
        Форумът беше открит от Кирил Добрев от БСП, който обясни пред пълната зала 1 на НДК, че избори 2009 са изборът между интелекта и мускулите."

БСП за сетен път показват, че са най-добре организираната партия със страхотна младежка организация.

Коментар

• Re: какво чакате на топло под юрганите?

Първоначално изпратено от topi
          Чета и се чудя и мая що за хора сте?

Всичко което трябва да стане е да се ПРОСТИМ с ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА!!!

ПОМИСЛЕТЕ СЕРИОЗНО!!!
          Ти ходи се прегледай при психиатър, сериозно. Кво ти е виновна парламентарната република?

Коментар

• какво чакате на топло под юрганите?

Чета и се чудя и мая що за хора сте?

Всичко което трябва да стане е да се ПРОСТИМ с ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА!!!

ПОМИСЛЕТЕ СЕРИОЗНО!!!
            monilai@662406

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
              Съвсем отделен е въпросът, че осъдените напълно са залужили присъдите си. А съвсем друго е, че когато е заседавал Народният съд, БКП са имали всичко на всичко 2ма министри в правителството.
              Аха и колко голяма е била руската окупационна армия???

Сега гледма по Нова как СерГЕЙ "забавлявал" младите социалисти. Ей, изверг, развращава малдите. Товерно, че както социалисти са вече извратени, ама все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
                Първоначално изпратено от Майор Деянов
                Не виждам нищо лошо да си майор от ДС...ДС защитаваше страната от враговете и предателите...По наше време производството процъфтяваше...А Русия е велика страна и добрите отношения с нея са препоръчителни...
                Ти сигурно се гордееш и с хилядите избити от "народния съд".
                Няма какво да говорим повече. Ясен си като човек, т.е. ясен си какъв си НЕчовек.
                Колко хиляди? Я се поинтересувай. Точната цифра и присъдите раздадени от Народният съд се знаят. Съвсем отделен е въпросът, че осъдените напълно са залужили присъдите си. А съвсем друго е, че когато е заседавал Народният съд, БКП са имали всичко на всичко 2ма министри в правителството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grigorius
                  Днес се оказа, че е затворен втори клон на банка до нас. Кофтито е, че жена ми разчиташе на банкомата. Няма клон, няма банкомат

Да живее БСП!!! Ужас!!!!!!
                  Ша го затворят я. Във вашата махала явно живеят само мързеливи и безпарични бедняци и няма нужда нито от офиси на банки, нитоот банкомати. А за това, че си мързеливо и глупаво говедо БСП няма никаква вина. Всички седерасти сте такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
                    Не виждам нищо лошо да си майор от ДС...ДС защитаваше страната от враговете и предателите...По наше време производството процъфтяваше...А Русия е велика страна и добрите отношения с нея са препоръчителни...
                    Ти сигурно се гордееш и с хилядите избити от "народния съд".
                    Няма какво да говорим повече. Ясен си като човек, т.е. ясен си какъв си НЕчовек.

Коментар

Първоначално изпратено от Остап Бендер
                      Първоначално изпратено от netware5
                      Първоначално изпратено от WASP
                      Цъкам си с дистанционното и никъде не виждам СКАТ. Сигурно телевизорът ми е дал дефект. Тия китайски боклуци. Ще видя дали е в гаранция още.
                      Кабеларките го спряха, щото не си плащали.... Аз го питах тук Остапчо да изкоментира тая новина, ама нещо не иска .... Сигурно се съвещава с дребния психопат как да не гризнат дръвцето на изборите..... Щото той Остапчо се гласи да става депутат
                      А защо трябва да плащат? Напротив, разпространителите трябва да плащат за да излъчват. Така е по целия свят. Просто управляващите ги е страх от Атака и това е начин легално да я спрат. Резултата от това ще се види на изборите. Активистите на Атака отдавна сред хората и на изборите Атака ще вземе повече гласове оъ БСП.
                      На моята кабеларка я има СКАТ,преувеличавате че е спряна навсякъде...
                      И аз имам СКАТ. Просто си смених доставчика. Заради това, че спряха СКАТ доставчиците загубиха доста клиенти. Ум царува, ум робува, ун патки пасе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                        Първоначално изпратено от netware5
                        Цъкам си с дистанционното и никъде не виждам СКАТ. Сигурно телевизорът ми е дал дефект. Тия китайски боклуци. Ще видя дали е в гаранция още.
                        Кабеларките го спряха, щото не си плащали.... Аз го питах тук Остапчо да изкоментира тая новина, ама нещо не иска .... Сигурно се съвещава с дребния психопат как да не гризнат дръвцето на изборите..... Щото той Остапчо се гласи да става депутат
                        А защо трябва да плащат? Напротив, разпространителите трябва да плащат за да излъчват. Така е по целия свят. Просто управляващите ги е страх от Атака и това е начин легално да я спрат. Резултата от това ще се види на изборите. Активистите на Атака отдавна сред хората и на изборите Атака ще вземе повече гласове оъ БСП.
                        На моята кабеларка я има СКАТ,преувеличавате че е спряна навсякъде...
                        Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5

Коментар

Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
                            Над 2500 млади социалисти се събират в подкрепа на правителството

Повече от 2500 младежи събира днес БСП на втората национална младежка среща под мотото "Епизод 2: Запознай ме с вашите приоритети", съобщи пресцентърът на партията. Форумът ще бъде в зала 1 на НДК, а целта е с проявата да се демонстрира подкрепа към правителството и премиера Сергей Станишев.
                            Колко много продажни млади хора. Е, не могат да надскочат родителите си ....
                            Също като теб...
                            Родителите ти правят гювеч, а ти го унищожаваш...
                            Вместо да произвеждаш нещо словоблудстваш из форумите...
                            Верно е. Но поне не съм майор от ДС да преча на всики да произвеждат, да скапвам на всички живота и да продавам страната на Русия!
                            Слава Великому Сталину!

Коментар

Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител

Повече от 2500 младежи събира днес БСП на втората национална младежка среща под мотото "Епизод 2: Запознай ме с вашите приоритети", съобщи пресцентърът на партията. Форумът ще бъде в зала 1 на НДК, а целта е с проявата да се демонстрира подкрепа към правителството и премиера Сергей Станишев.
                              Също като теб...
                              Верно е. Но поне не съм майор от ДС да преча на всики да произвеждат, да скапвам на всички живота и да продавам страната на Русия!

Коментар

Също като теб...
                                Слава Великому Сталину!

Коментар

Working...
                                X