Първоначално изпратено от Майор Деянов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Над 2500 млади социалисти се събират в подкрепа на правителството
Повече от 2500 младежи събира днес БСП на втората национална младежка среща под мотото "Епизод 2: Запознай ме с вашите приоритети", съобщи пресцентърът на партията. Форумът ще бъде в зала 1 на НДК, а целта е с проявата да се демонстрира подкрепа към правителството и премиера Сергей Станишев.
След като Станишев издаде книгата си "Защото сме социалисти", сега млади социалисти ще обясняват антикризисните мерки на правителството в брошура "План БГ`09". Изданието е по идея на секретаря на БСП Кирил Добрев - "идеолог" и на предконгресния рекламен клип на БСП с ретротрамвая. Книгата ще бъде представена на 14 февруари, а младежите ще продължат да популяризират дейността на правителството "до първа пролет".
Целта на втората национална среща е да започне допитване сред младите кои да са новите национални приоритети, разказаха социалисти. Ще бъде разпространена листовка, в която желаещите ще могат да изберат предпочитанието си сред приоритетите "образование, култура и наука", "здравеопазване и социална политика", "борба с организираната престъпност и корупцията", "екология и опазване на природата". Младите ще могат да посочат и друга област, която според тях трябва да бъде сред националните приоритети на страната. Идеите им вероятно ще бъдат включени като ангажименти и в предизборната програма на БСП. Намерението на социалистите е в срещи и дебати из страната да бъдат формирани нови национални приоритети, подобно на Декларацията за национално съгласие приета през 1997 г., разказаха от екипа на Кирил Добрев. За консенсус по националните приоритети между парламентарните партии апелира преди месец президентът Георги Първанов.
Първоначално младежкката среща беше насрочена за 4 февруари. Тогава се навършват 12 години откакто социалистите върнаха мандата за съставяне на правителство след оставката на кабинета "Виденов" и под натиска на улични протести през 1997 г. Младежката среща "Епизод 2" е продължение на първата такава сбирка в Пловдив през ноември м.г., която мина под мотото "Запознай се с нашите...идеи". Тогава около 400 млади активисти обявиха, че са в "един отбор" с премиера. Форумът беше организиран в навечерието на конгреса на БСП и беше тълкуван от социалисти като демонстрация на подкрепата за Станишев, който кандидатстваше за нов мандат начело на БСП.
Поканени са 600 гости на събитието, сред които Сергей Станишев, депутати, председатели на областни и общински съвети на БСП и членове на ръководството на партията.
Младежката среща ще бъде закрита с концерт с участието на българските изпълнители БТР, Мариана Попова, Deep Zone и др.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/...v_podkrepa_na/Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от WASPЦъкам си с дистанционното и никъде не виждам СКАТ. Сигурно телевизорът ми е дал дефект. Тия китайски боклуци. Ще видя дали е в гаранция още.Аз го питах тук Остапчо да изкоментира тая новина, ама нещо не иска .... Сигурно се съвещава с дребния психопат как да не гризнат дръвцето на изборите..... Щото той Остапчо се гласи да става депутат
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от WASPЦъкам си с дистанционното и никъде не виждам СКАТ. Сигурно телевизорът ми е дал дефект. Тия китайски боклуци. Ще видя дали е в гаранция още.Аз го питах тук Остапчо да изкоментира тая новина, ама нещо не иска .... Сигурно се съвещава с дребния психопат как да не гризнат дръвцето на изборите..... Щото той Остапчо се гласи да става депутат
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GrigoriusШибан държава. Ще гледам да се разкара, от мръсните комуняги тука.
А те ако щат, към Русия да се обединят. Мечатата на Тошо. Задунайската Губерния си е факт!!!
Ще дойда да те изпратя на летището и ще ти махам за сбогом...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GrigoriusДнес се оказа, че е затворен втори клон на банка до нас. Кофтито е, че жена ми разчиташе на банкомата. Няма клон, няма банкомат
Да живее БСП!!! Ужас!!!!!!
Чели са какви ги пишеш тук и са наредили на банктеда си затворят клоновете около вас,за да не може жена ти да ползва банкоматите...
Но това не е нищо....Сега оказват натиск върху баничарницата и клекшопа...Ще изпозатворят всичко тези комунисти,да знаеш...Само за да ти направят гадно и да ревеш по форумите като ученичка...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
е то и аз бях СДС-ар 90 години... докато дойдахa и ни окрадаха за нула време... та да ги видим какво представляват... инак останаха много заблудени хора, но сега като се срещам с познати забелязвам, че все повече хора разбират колко е пострадала България от управлението на Иван Костов и цялата му крадлива сбирщина и почват да се преориентират към други партии, което е един много важен показател, че обществото в България по-лека лека става все по-интелигентно
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от metalaвсички знаят,пресата писала,а най-доброто управление(по остап бендер) не направило нищо?ай,стига бе!иван костов не е във властта вече 8 години,а още продължава да е виновен?между другото ти твърдеше,че също си бил седераст,нали?
Направеното не е нищо. Расследват Мургина. Това нищо ли е?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от metalaвсички знаят,пресата писала,а най-доброто управление(по остап бендер) не направило нищо?ай,стига бе!иван костов не е във властта вече 8 години,а още продължава да е виновен?между другото ти твърдеше,че също си бил седераст,нали?
Направеното не е нищо. Расследват Мургина. Това нищо ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaвсички знаят,пресата писала,а най-доброто управление(по остап бендер) не направило нищо?ай,стига бе!иван костов не е във властта вече 8 години,а още продължава да е виновен?между другото ти твърдеше,че също си бил седераст,нали?
Направеното не е нищо. Расследват Мургина. Това нищо ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Kristokapital.bg- Защо си тръгна Мургина?
Началникът на данъчната администрация подаде оставка под натискК Още по темата
Оставката на Мария Мургина
Мария Мургина: „Нямам политическа партия зад гърба си, нито икономическа групировка. Аз ревизии не правя, не източвам ДДС“
.
Коментар
Коментар