IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
    Над 2500 млади социалисти се събират в подкрепа на правителството

Повече от 2500 младежи събира днес БСП на втората национална младежка среща под мотото "Епизод 2: Запознай ме с вашите приоритети", съобщи пресцентърът на партията. Форумът ще бъде в зала 1 на НДК, а целта е с проявата да се демонстрира подкрепа към правителството и премиера Сергей Станишев.
    Колко много продажни млади хора. Е, не могат да надскочат родителите си ....

Коментар

• Над 2500 млади социалисти се събират в подкрепа на правителството

Повече от 2500 младежи събира днес БСП на втората национална младежка среща под мотото "Епизод 2: Запознай ме с вашите приоритети", съобщи пресцентърът на партията. Форумът ще бъде в зала 1 на НДК, а целта е с проявата да се демонстрира подкрепа към правителството и премиера Сергей Станишев.

След като Станишев издаде книгата си "Защото сме социалисти", сега млади социалисти ще обясняват антикризисните мерки на правителството в брошура "План БГ`09". Изданието е по идея на секретаря на БСП Кирил Добрев - "идеолог" и на предконгресния рекламен клип на БСП с ретротрамвая. Книгата ще бъде представена на 14 февруари, а младежите ще продължат да популяризират дейността на правителството "до първа пролет".

Целта на втората национална среща е да започне допитване сред младите кои да са новите национални приоритети, разказаха социалисти. Ще бъде разпространена листовка, в която желаещите ще могат да изберат предпочитанието си сред приоритетите "образование, култура и наука", "здравеопазване и социална политика", "борба с организираната престъпност и корупцията", "екология и опазване на природата". Младите ще могат да посочат и друга област, която според тях трябва да бъде сред националните приоритети на страната. Идеите им вероятно ще бъдат включени като ангажименти и в предизборната програма на БСП. Намерението на социалистите е в срещи и дебати из страната да бъдат формирани нови национални приоритети, подобно на Декларацията за национално съгласие приета през 1997 г., разказаха от екипа на Кирил Добрев. За консенсус по националните приоритети между парламентарните партии апелира преди месец президентът Георги Първанов.

Първоначално младежкката среща беше насрочена за 4 февруари. Тогава се навършват 12 години откакто социалистите върнаха мандата за съставяне на правителство след оставката на кабинета "Виденов" и под натиска на улични протести през 1997 г. Младежката среща "Епизод 2" е продължение на първата такава сбирка в Пловдив през ноември м.г., която мина под мотото "Запознай се с нашите...идеи". Тогава около 400 млади активисти обявиха, че са в "един отбор" с премиера. Форумът беше организиран в навечерието на конгреса на БСП и беше тълкуван от социалисти като демонстрация на подкрепата за Станишев, който кандидатстваше за нов мандат начело на БСП.

Поканени са 600 гости на събитието, сред които Сергей Станишев, депутати, председатели на областни и общински съвети на БСП и членове на ръководството на партията.

Младежката среща ще бъде закрита с концерт с участието на българските изпълнители БТР, Мариана Попова, Deep Zone и др.
      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/...v_podkrepa_na/
      Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
        Първоначално изпратено от WASP
        Цъкам си с дистанционното и никъде не виждам СКАТ. Сигурно телевизорът ми е дал дефект. Тия китайски боклуци. Ще видя дали е в гаранция още.
        Кабеларките го спряха, щото не си плащали.... Аз го питах тук Остапчо да изкоментира тая новина, ама нещо не иска .... Сигурно се съвещава с дребния психопат как да не гризнат дръвцето на изборите..... Щото той Остапчо се гласи да става депутат
        Не е хубаво да се подиграваш с разбитите мечти на хората. Остап е идеалист, но рано или късно ще се осъзнае и ще дойде при нас. А Сидеров сам се вкара в тотална изолация и пропиля шанса си.
        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Милиард и кусур китайски комунисти един телевизор като хората не могат да ми предложат. Сега ако ми спрат и планета какво ще показвам на някоя заблудена католичка, дошла при мен на Св. Трифон.

Коментар

• Първоначално изпратено от WASP
            Цъкам си с дистанционното и никъде не виждам СКАТ. Сигурно телевизорът ми е дал дефект. Тия китайски боклуци. Ще видя дали е в гаранция още.
            Кабеларките го спряха, щото не си плащали.... Аз го питах тук Остапчо да изкоментира тая новина, ама нещо не иска .... Сигурно се съвещава с дребния психопат как да не гризнат дръвцето на изборите..... Щото той Остапчо се гласи да става депутат
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Цъкам си с дистанционното и никъде не виждам СКАТ. Сигурно телевизорът ми е дал дефект. Тия китайски боклуци. Ще видя дали е в гаранция още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grigorius
                Шибан държава. Ще гледам да се разкара, от мръсните комуняги тука.
                А те ако щат, към Русия да се обединят. Мечатата на Тошо. Задунайската Губерния си е факт!!!
                Приятен път...
                Ще дойда да те изпратя на летището и ще ти махам за сбогом...
                Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grigorius
                  Днес се оказа, че е затворен втори клон на банка до нас. Кофтито е, че жена ми разчиташе на банкомата. Няма клон, няма банкомат

Да живее БСП!!! Ужас!!!!!!
                  Да знаеш че правителството е виновно...
                  Чели са какви ги пишеш тук и са наредили на банктеда си затворят клоновете около вас,за да не може жена ти да ползва банкоматите...
                  Но това не е нищо....Сега оказват натиск върху баничарницата и клекшопа...Ще изпозатворят всичко тези комунисти,да знаеш...Само за да ти направят гадно и да ревеш по форумите като ученичка...
                  Слава Великому Сталину!

Коментар

• Виждам много хора да мрънкат тук, но и някой да прави нещо по въпроса. Най-лесно да обвиняваш нали? Както казва един мой професор - "най-много мразим да мислим, а най много обичаме да мразим, защото ако се азмислим ще открием неща които не ни харесват"

Коментар

• Шибан държава. Ще гледам да се разкара, от мръсните комуняги тука.
                      А те ако щат, към Русия да се обединят. Мечатата на Тошо. Задунайската Губерния си е факт!!!

Коментар

• Днес се оказа, че е затворен втори клон на банка до нас. Кофтито е, че жена ми разчиташе на банкомата. Няма клон, няма банкомат

Да живее БСП!!! Ужас!!!!!!

Коментар

• е то и аз бях СДС-ар 90 години... докато дойдахa и ни окрадаха за нула време... та да ги видим какво представляват... инак останаха много заблудени хора, но сега като се срещам с познати забелязвам, че все повече хора разбират колко е пострадала България от управлението на Иван Костов и цялата му крадлива сбирщина и почват да се преориентират към други партии, което е един много важен показател, че обществото в България по-лека лека става все по-интелигентно

Първоначално изпратено от Остап Бендер
                          Първоначално изпратено от metala
                          всички знаят,пресата писала,а най-доброто управление(по остап бендер) не направило нищо?ай,стига бе!иван костов не е във властта вече 8 години,а още продължава да е виновен?между другото ти твърдеше,че също си бил седераст,нали?
                          Бил съм седесар но на време се осъзнах, че седесарите са си обикновени педерасти и се чупих.
                          Направеното не е нищо. Расследват Мургина. Това нищо ли е?
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                            Първоначално изпратено от metala
                            всички знаят,пресата писала,а най-доброто управление(по остап бендер) не направило нищо?ай,стига бе!иван костов не е във властта вече 8 години,а още продължава да е виновен?между другото ти твърдеше,че също си бил седераст,нали?
                            Бил съм седесар но на време се осъзнах, че седесарите са си обикновени педерасти и се чупих.
                            оправдаваш ли се?браво!разследват я сега?а ти откога знаеше?и пресата също знаеше според теб...само правителството не знаеше!помисли си,не имитират ли дейност сега заради лошите оценки ?

Коментар

• Първоначално изпратено от metala

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                                Първоначално изпратено от Kristo
                                kapital.bg- Защо си тръгна Мургина?
                                Началникът на данъчната администрация подаде оставка под натискК Още по темата
                                Оставката на Мария Мургина
                                Мария Мургина: „Нямам политическа партия зад гърба си, нито икономическа групировка. Аз ревизии не правя, не източвам ДДС“
                                .
                                Всички знаят, че Мургина притискаше подчинените си да не правят ревизии и да са снизходителни към определени фирми. За това дори и пресата писа. Това са засекли ДАНС. И не са си дали много труд защото тези неща ги пишеше в пресата. Още повече, че тези фирми са откръга на Иван Костов и може би и фирми близки до орешаркака. Орешарката е бивш седераст а както всички знаем седерастите са най-крадливото племе на планетата.

Коментар

Working...
                                X