If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е възможно.Остап никога не бърка.Той е най-великия.
Атака не се разпада. Атака е партията на стотици хиляди честни български патриоти, а не на няколко човека, които повече никога повече няма да помиришат парламент. След изборите Атака ще е с обновена парламентарна група и за мен ще е чест да бъда част от тази група.
De Niro, моля те, не ставай смешен. След малко ще кажеш, че Костов и жена му никога нищо не са откраднали :-)
Не отричам качествата на всякаквите ни правителства от времето на прехода, но да видим резултатите:
- с триста зора и затворени блокове на АЕЦ сме в ЕС
- не изпълняваме критериите от Маастрихт
- европейските данъкоплатци се плашат да ни дават парите си, защото те не се усвояват за нещо стойностно, а се крадат от партийни фирми
- правосъдие няма - сутринта слушах някаква мутра, дето щяла да я убива друга мутра по радиото - в Италия интервюират ли по радиото и телевизията държателите на наркоканали, а в Германия?
- корупцията е на най-високо политическо ниво - и не казвай, моля те, че при Костов я нямаше
- май забравихме за българските медици и какви са силите на българската дипломация когато се случи нещо на български гражданин
Не искам да крещя, но ИСКАМ НОВИ ХОРА, КОИТО ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ И ДА НЕ КРАДАТ.
Май трябва да сменя държавата :-)
Ами кажи ти какво са откраднали??? Селските истории ги знаем всички. По селата пропагандата на комунистите хваща дикиш, защото хората са прости и там всичко е на Костов.Те познават примерно собственика на някоя мандра селяните, пият всеки ден с него ракия, ама като стане дума с друг викат "на Костов е". ХАХАХАХА. Извинявай аз толкова прост и елементарен не съм.Защо не го осъдиха?Защо няма едно дело с/у Костов? Защо Европа и Америка по негово време се биеха кой да ни даде пари, а сега ни ги спират. Това са елементарни въпроси за хората по цял свят. Уви селското мислене "всики крадат", "всички са маскари" винаги е било на почет в нашата селска държава. За това и го пиша това толкова вярно изречение:
"Естествено всичко това малоумния български народ никога няма да го проумее, за това и ще гние в собствените си лайна и мизерия, докато свят светува....."
Това е истината.Не може една партия да съсипе милиони съдби, да избие стотици хиляди невинни хора и да обрече на 70 години глад и мизерия целия народ и пак да се гласува за нея. И то в коалиция с друга, която те е ебала 500години само до преди 1 век. Еми това са елементарни неща, няма кой да ни оправи никога, докато малоумния, селски, народ не ги проумее...А кога ще ги проумее виж малко по-нагоре...
БСП започна вътрешната битка на предстоящия си партиен форум и активната си предизборна кампания. В тази напрегната за нейните дейци и членове ситуация, в която се очертават поредица от вътрешни проблеми и предстояща загуба на властта, различните лагери в столетната партия започнаха да доказват своята значимост чрез остри атаки към ПП ГЕРБ и неговото ръководство. Това показва признаването ни за основен опонент на БСП и ясна алтернатива на днешното правителство.
Типично за управленското безсилие на БСП е прехвърлянето на проблемите от болната на здравата глава. В ситуацията, когато държавата е блокирана от корупция и неспособност да се справи с организираната престъпност, когато е спряно жизнено важно за развитието ни европейско финансиране, а международният авторитет на страната е сринат, лобитата в столичната организация на БСП атакуват политиката на ПП ГЕРБ и кмета Бойко Борисов....
Някак кофти се получи. Малко така неудобно стана. Аха да се зарадваме, че с лекцията си в Харвард кметът Бойко Борисов ще покори нови висоти в ораторското майсторство, пък то се оказа, че такава лекция няма да има. Отменена била. Тъжно. Студентите в Харвард няма да разберат каква е визията на столичния кмет за бъдещето на България. Което е много добре за Борисов, защото програмата му за управлението на страната в момента се преработва от собствените му експерти. Наборът от архилиберални рецепти, изложени в нея, се оказа не просто напълно неприложим в текущата реалност, а направо вреден и по-скоро звучи като епикриза за управленския капацитет на ГЕРБ. Слава богу, че кметът не запозна учащите в Харвард с нея, защото щеше да стане наопаки на новия призив на “Мюзик Айдъл”: “Да не се излагаме пред чужденците”.
Впрочем това не бива да стряска Борисов. Не че той се е затюхкал. Кметът добре знае, че никой не чете партийни документи. Но епикризите се четат.
Задължително е.
Dobi, не се връзвай на пропагандата на купени медии и платени манипулатори "социолози" и "политолози" :-)
Първоначално изпратено от dobi
- европейските данъкоплатци се плашат да ни дават парите си, защото те не се усвояват за нещо стойностно, а се крадат от партийни фирми
хайде сега виж фактите и си припомни, че в началото на 2001 България беше ПЪРВАТА страна от източния блок, одобрена да получава пари от САПАРД!
И виж какво се случва СЕГА.
- правосъдие няма
сега виж фактите и си припомни, че когато червените приемаха конституцията, определиха хората от съдебната с-ма за несменяеми и ги бетонираха. Германия например, след обединението освобди всички съдии от ГДР.
- корупцията е на най-високо политическо ниво - и не казвай, моля те, че при Костов я нямаше
De Niro, моля те, не ставай смешен. След малко ще кажеш, че Костов и жена му никога нищо не са откраднали :-)
Не отричам качествата на всякаквите ни правителства от времето на прехода, но да видим резултатите:
- с триста зора и затворени блокове на АЕЦ сме в ЕС
- не изпълняваме критериите от Маастрихт
- правосъдие няма - сутринта слушах някаква мутра, дето щяла да я убива друга мутра по радиото - в Италия интервюират ли по радиото и телевизията държателите на наркоканали, а в Германия?
- май забравихме за българските медици и какви са силите на българската дипломация когато се случи нещо на български гражданин
Не искам да крещя, но ИСКАМ НОВИ ХОРА, КОИТО ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ И ДА НЕ КРАДАТ.
Май трябва да сменя държавата :-)
точно Костов е крадец и дупедавец и подлога и ти това много добре го знаеш!!!
И вие Костовските подлоги се притеснявате да не дойде ББ за да ви изхваща... и да ви постави на точното място... ББ ще прочисти цяла София от вашата мафия, която окупира България и най-вече София по времето на Костов и Софиянски...
Т.ч. не плюй против ББ... скоро като дойде ще ви навре в миша дупка всичките...
Първоначално изпратено от De Niro
Само Костов е кадърен и има знания да се справи с кризата и проблемите ни.Само той има знания, воля и умения. ББ има воля и желание, но е необразован и некомпетентен.Сегашните са микс от крадци. убийци, подлоги, дупедавци и абсолютни некадърници с объркана представа за света.Другите като атака са партията на селяните незавършили 2ри- клас....
Естествено всичко това малоумния български народ никога няма да го проумее,за това и ще гние в собствените си лайна и мизерия, докато свят светува....
В правителството на Костов имаше някои министри крадци (като Краус напр.), имаше и подлоги и помияри като Б.Бонев, но като цяло управлението на Костов е най-успешното , на светлинни години от всички други след 1944г. Всички работили с него казват, че по-грамотен финансово и икономически министър никога не сме имали....
Дори ББ много добре го знае това и го признаваше до неотдавна, но просто Костов се държи арогантно с него, непрекъснато напомняйки на всички, че е прост пожарникар без никакви интелектуални възможности. И озлобен от тези съвсем заслужени нападки ББ е длъжен също да отговаря по-някакъв начин.Но това съвсем не значи, че той не знае кой е най-добрия....
Другия най-голям нещастник - царя, също още навремето каза на Костов: "благодаря Ви, Вие поставихте летвата много високо".Така че той също е наясно....
Крадливата сган комунистическа е най-наясно от всички, но на нея не й изнася Костов, защото ги навира където им е мястото и им спира кражбите.А на тях живота им е осмислен от това да се краде държавата и да не се работи.То всъщност това е и най-точното определение за комунист - крадец, помияр, който иска да краде, да не работи и да живее на гърба на другите....
А за такива като теб Схема бях написал последното изречение:
"Естествено всичко това малоумния български народ никога няма да го проумее, за това и ще гние в собствените си лайна и мизерия, докато свят светува....."
Говорят си двама педали:
- Абе мило, как ние с тебе така издържаме да ни влизат отзад такива големи.....?!
- Ами нали за това сме мъже, бе мило!
ха ха х аха ха ха х ах ах ах ха ха ха
Браво Григориус !!!
Уцели ме право в либералното ми и голямо сърце - аз приемам гейовете - ето комуникираме си почти възпитано с барбарона, със стамбукту, с теб дори - виждате, че не ви обиждам или нападам заради вашата нежна, женствена и гей-природа!
Не съм комунист както внушавате на аудиторията - не съм член на нито една партия! Имам по-социални разбирания от мнозина пишещи по темата, а колкото до комунизма - мисля, че едва ли сте виждали жив комунист - бил съм на гости на италиански комунист и дори ме запозна с един Архиепископ!
Но вие сте жалки жертви на антиевропейската американска пропаганда, вие сте зомбирани и ще ви трябват години да се отърсите от тази болест!
Вие сте поколението на кризата, което израсна с перверзиите на "Дързост и красота" .... който идиотите от БНТ продължават да купуват с парите ми
Вие сте морално и физически слаби! Жалко е за България ... последвайте асен12345 и не се връщайте - ставате само за нечия прислуга ...
точно Костов е крадец и дупедавец и подлога и ти това много добре го знаеш!!!
И вие Костовските подлоги се притеснявате да не дойде ББ за да ви изхваща... и да ви постави на точното място... ББ ще прочисти цяла София от вашата мафия, която окупира България и най-вече София по времето на Костов и Софиянски...
Т.ч. не плюй против ББ... скоро като дойде ще ви навре в миша дупка всичките...
Първоначално изпратено от De Niro
Само Костов е кадърен и има знания да се справи с кризата и проблемите ни.Само той има знания, воля и умения. ББ има воля и желание, но е необразован и некомпетентен.Сегашните са микс от крадци. убийци, подлоги, дупедавци и абсолютни некадърници с объркана представа за света.Другите като атака са партията на селяните незавършили 2ри- клас....
Естествено всичко това малоумния български народ никога няма да го проумее,за това и ще гние в собствените си лайна и мизерия, докато свят светува....
Коментар