IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
    След изборите Атака ще е с обновена парламентарна група и за мен ще е чест да бъда част от тази група.
    Остап е парче тарикат и никога не се прецаква.

Обновена?! С повече педофили в нея????

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
      Стоян Мавродиев е ръководителят на екипа.
      Първоначално изпратено от dobi
      Даже не симпатизирам на ГЕРБ. Това за протокола. Г-н Стамболов, ще Ви помоля да ми кажете кои са в икономическия екип на партията, ако може.
      Аз го познавам, голям майтап беше като му дадоха да напише набързо икономическата програма на адвокат Мавродиев
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• (':twisted:')
        Политик - това не звучи гордо...!

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
          След изборите Атака ще е с обновена парламентарна група и за мен ще е чест да бъда част от тази група.
          Остап е палячо, да си търси своевременно работа в цирка

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от trola
            http://bulgaria.actualno.com/news_218492.html

Атака" се разпада?
            Не е възможно.Остап никога не бърка.Той е най-великия.

Атака не се разпада. Атака е партията на стотици хиляди честни български патриоти, а не на няколко човека, които повече никога повече няма да помиришат парламент. След изборите Атака ще е с обновена парламентарна група и за мен ще е чест да бъда част от тази група.

Коментар

• Първоначално изпратено от dobi
              De Niro, моля те, не ставай смешен. След малко ще кажеш, че Костов и жена му никога нищо не са откраднали :-)
              Не отричам качествата на всякаквите ни правителства от времето на прехода, но да видим резултатите:
              - с триста зора и затворени блокове на АЕЦ сме в ЕС
              - не изпълняваме критериите от Маастрихт
              - европейските данъкоплатци се плашат да ни дават парите си, защото те не се усвояват за нещо стойностно, а се крадат от партийни фирми
              - правосъдие няма - сутринта слушах някаква мутра, дето щяла да я убива друга мутра по радиото - в Италия интервюират ли по радиото и телевизията държателите на наркоканали, а в Германия?
              - корупцията е на най-високо политическо ниво - и не казвай, моля те, че при Костов я нямаше
              - май забравихме за българските медици и какви са силите на българската дипломация когато се случи нещо на български гражданин

Не искам да крещя, но ИСКАМ НОВИ ХОРА, КОИТО ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ И ДА НЕ КРАДАТ.
              Май трябва да сменя държавата :-)
              Ами кажи ти какво са откраднали??? Селските истории ги знаем всички. По селата пропагандата на комунистите хваща дикиш, защото хората са прости и там всичко е на Костов.Те познават примерно собственика на някоя мандра селяните, пият всеки ден с него ракия, ама като стане дума с друг викат "на Костов е". ХАХАХАХА. Извинявай аз толкова прост и елементарен не съм.Защо не го осъдиха?Защо няма едно дело с/у Костов? Защо Европа и Америка по негово време се биеха кой да ни даде пари, а сега ни ги спират. Това са елементарни въпроси за хората по цял свят. Уви селското мислене "всики крадат", "всички са маскари" винаги е било на почет в нашата селска държава. За това и го пиша това толкова вярно изречение:
              "Естествено всичко това малоумния български народ никога няма да го проумее, за това и ще гние в собствените си лайна и мизерия, докато свят светува....."

Това е истината.Не може една партия да съсипе милиони съдби, да избие стотици хиляди невинни хора и да обрече на 70 години глад и мизерия целия народ и пак да се гласува за нея. И то в коалиция с друга, която те е ебала 500години само до преди 1 век. Еми това са елементарни неща, няма кой да ни оправи никога, докато малоумния, селски, народ не ги проумее...А кога ще ги проумее виж малко по-нагоре...

Коментар

• ДЕКЛАРАЦИЯ НА ПП ГЕРБ

05.11.2008 г.

БСП започна вътрешната битка на предстоящия си партиен форум и активната си предизборна кампания. В тази напрегната за нейните дейци и членове ситуация, в която се очертават поредица от вътрешни проблеми и предстояща загуба на властта, различните лагери в столетната партия започнаха да доказват своята значимост чрез остри атаки към ПП ГЕРБ и неговото ръководство. Това показва признаването ни за основен опонент на БСП и ясна алтернатива на днешното правителство.

Типично за управленското безсилие на БСП е прехвърлянето на проблемите от болната на здравата глава. В ситуацията, когато държавата е блокирана от корупция и неспособност да се справи с организираната престъпност, когато е спряно жизнено важно за развитието ни европейско финансиране, а международният авторитет на страната е сринат, лобитата в столичната организация на БСП атакуват политиката на ПП ГЕРБ и кмета Бойко Борисов....

Първоначално изпратено от Radoslava
                http://www.duma.bg/2009/0209/030209/dumi.htm

Предотвратено
                Георги Георгиев

Някак кофти се получи. Малко така неудобно стана. Аха да се зарадваме, че с лекцията си в Харвард кметът Бойко Борисов ще покори нови висоти в ораторското майсторство, пък то се оказа, че такава лекция няма да има. Отменена била. Тъжно. Студентите в Харвард няма да разберат каква е визията на столичния кмет за бъдещето на България. Което е много добре за Борисов, защото програмата му за управлението на страната в момента се преработва от собствените му експерти. Наборът от архилиберални рецепти, изложени в нея, се оказа не просто напълно неприложим в текущата реалност, а направо вреден и по-скоро звучи като епикриза за управленския капацитет на ГЕРБ. Слава богу, че кметът не запозна учащите в Харвард с нея, защото щеше да стане наопаки на новия призив на “Мюзик Айдъл”: “Да не се излагаме пред чужденците”.
                Впрочем това не бива да стряска Борисов. Не че той се е затюхкал. Кметът добре знае, че никой не чете партийни документи. Но епикризите се четат.
                Задължително е.

Коментар

• Честно, няма да се връзвам повече. Няма и да гласувам, не виждам за кого.

И като си говорим, че беше одобрена по САПАРД, кога стартираха реално нещата? След 100 години..

Прав си, не се връзвам на нищо вече...

Коментар

• Dobi, не се връзвай на пропагандата на купени медии и платени манипулатори "социолози" и "политолози" :-)

- европейските данъкоплатци се плашат да ни дават парите си, защото те не се усвояват за нещо стойностно, а се крадат от партийни фирми
                    хайде сега виж фактите и си припомни, че в началото на 2001 България беше ПЪРВАТА страна от източния блок, одобрена да получава пари от САПАРД!
                    И виж какво се случва СЕГА.

- правосъдие няма
                    сега виж фактите и си припомни, че когато червените приемаха конституцията, определиха хората от съдебната с-ма за несменяеми и ги бетонираха. Германия например, след обединението освобди всички съдии от ГДР.

- корупцията е на най-високо политическо ниво - и не казвай, моля те, че при Костов я нямаше
                    имаше, обаче в пъти по-малко

Здраве и късмет от мен! :-)
                    Don't work hard, work smart!

Коментар

• De Niro, моля те, не ставай смешен. След малко ще кажеш, че Костов и жена му никога нищо не са откраднали :-)
                      Не отричам качествата на всякаквите ни правителства от времето на прехода, но да видим резултатите:
                      - с триста зора и затворени блокове на АЕЦ сме в ЕС
                      - не изпълняваме критериите от Маастрихт
                      - правосъдие няма - сутринта слушах някаква мутра, дето щяла да я убива друга мутра по радиото - в Италия интервюират ли по радиото и телевизията държателите на наркоканали, а в Германия?
                      - май забравихме за българските медици и какви са силите на българската дипломация когато се случи нещо на български гражданин

Не искам да крещя, но ИСКАМ НОВИ ХОРА, КОИТО ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ И ДА НЕ КРАДАТ.
                      Май трябва да сменя държавата :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                        Стоян Мавродиев е ръководителят на екипа.
                        Даже не симпатизирам на ГЕРБ. Това за протокола. Г-н Стамболов, ще Ви помоля да ми кажете кои са в икономическия екип на партията, ако може.
                        Разкажи за него и за екипа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                          Не обиждай ББ!!!

точно Костов е крадец и дупедавец и подлога и ти това много добре го знаеш!!!
                          И вие Костовските подлоги се притеснявате да не дойде ББ за да ви изхваща... и да ви постави на точното място... ББ ще прочисти цяла София от вашата мафия, която окупира България и най-вече София по времето на Костов и Софиянски...

Т.ч. не плюй против ББ... скоро като дойде ще ви навре в миша дупка всичките...

Първоначално изпратено от De Niro
                          Само Костов е кадърен и има знания да се справи с кризата и проблемите ни.Само той има знания, воля и умения. ББ има воля и желание, но е необразован и некомпетентен.Сегашните са микс от крадци. убийци, подлоги, дупедавци и абсолютни некадърници с объркана представа за света.Другите като атака са партията на селяните незавършили 2ри- клас....
                          Естествено всичко това малоумния български народ никога няма да го проумее,за това и ще гние в собствените си лайна и мизерия, докато свят светува....
                          В правителството на Костов имаше някои министри крадци (като Краус напр.), имаше и подлоги и помияри като Б.Бонев, но като цяло управлението на Костов е най-успешното , на светлинни години от всички други след 1944г. Всички работили с него казват, че по-грамотен финансово и икономически министър никога не сме имали....
                          Дори ББ много добре го знае това и го признаваше до неотдавна, но просто Костов се държи арогантно с него, непрекъснато напомняйки на всички, че е прост пожарникар без никакви интелектуални възможности. И озлобен от тези съвсем заслужени нападки ББ е длъжен също да отговаря по-някакъв начин.Но това съвсем не значи, че той не знае кой е най-добрия....
                          Другия най-голям нещастник - царя, също още навремето каза на Костов: "благодаря Ви, Вие поставихте летвата много високо".Така че той също е наясно....
                          Крадливата сган комунистическа е най-наясно от всички, но на нея не й изнася Костов, защото ги навира където им е мястото и им спира кражбите.А на тях живота им е осмислен от това да се краде държавата и да не се работи.То всъщност това е и най-точното определение за комунист - крадец, помияр, който иска да краде, да не работи и да живее на гърба на другите....
                          А за такива като теб Схема бях написал последното изречение:

"Естествено всичко това малоумния български народ никога няма да го проумее, за това и ще гние в собствените си лайна и мизерия, докато свят светува....."

Коментар

• Re: стамбукту

Първоначално изпратено от Grigorius
                            Първоначално изпратено от be_google
                            п.п. там където трябва да съм мъж - съм!!!
                            Говорят си двама педали:
                            - Абе мило, как ние с тебе така издържаме да ни влизат отзад такива големи.....?!
                            - Ами нали за това сме мъже, бе мило!

ха ха х аха ха ха х ах ах ах ха ха ха
                            Браво Григориус !!!
                            Уцели ме право в либералното ми и голямо сърце - аз приемам гейовете - ето комуникираме си почти възпитано с барбарона, със стамбукту, с теб дори - виждате, че не ви обиждам или нападам заради вашата нежна, женствена и гей-природа!
                            Не съм комунист както внушавате на аудиторията - не съм член на нито една партия! Имам по-социални разбирания от мнозина пишещи по темата, а колкото до комунизма - мисля, че едва ли сте виждали жив комунист - бил съм на гости на италиански комунист и дори ме запозна с един Архиепископ!
                            Но вие сте жалки жертви на антиевропейската американска пропаганда, вие сте зомбирани и ще ви трябват години да се отърсите от тази болест!
                            Вие сте поколението на кризата, което израсна с перверзиите на "Дързост и красота" .... който идиотите от БНТ продължават да купуват с парите ми

Вие сте морално и физически слаби! Жалко е за България ... последвайте асен12345 и не се връщайте - ставате само за нечия прислуга ...

Коментар

• Стоян Мавродиев е ръководителят на екипа.

Коментар

• Не обиждай ББ!!!

точно Костов е крадец и дупедавец и подлога и ти това много добре го знаеш!!!
                                И вие Костовските подлоги се притеснявате да не дойде ББ за да ви изхваща... и да ви постави на точното място... ББ ще прочисти цяла София от вашата мафия, която окупира България и най-вече София по времето на Костов и Софиянски...

Т.ч. не плюй против ББ... скоро като дойде ще ви навре в миша дупка всичките...

Първоначално изпратено от De Niro
                                Само Костов е кадърен и има знания да се справи с кризата и проблемите ни.Само той има знания, воля и умения. ББ има воля и желание, но е необразован и некомпетентен.Сегашните са микс от крадци. убийци, подлоги, дупедавци и абсолютни некадърници с объркана представа за света.Другите като атака са партията на селяните незавършили 2ри- клас....
                                Естествено всичко това малоумния български народ никога няма да го проумее,за това и ще гние в собствените си лайна и мизерия, докато свят светува....
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

X