IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.duma.bg/2009/0209/030209/dumi.htm

Предотвратено
    Георги Георгиев

Някак кофти се получи. Малко така неудобно стана. Аха да се зарадваме, че с лекцията си в Харвард кметът Бойко Борисов ще покори нови висоти в ораторското майсторство, пък то се оказа, че такава лекция няма да има. Отменена била. Тъжно. Студентите в Харвард няма да разберат каква е визията на столичния кмет за бъдещето на България. Което е много добре за Борисов, защото програмата му за управлението на страната в момента се преработва от собствените му експерти. Наборът от архилиберални рецепти, изложени в нея, се оказа не просто напълно неприложим в текущата реалност, а направо вреден и по-скоро звучи като епикриза за управленския капацитет на ГЕРБ. Слава богу, че кметът не запозна учащите в Харвард с нея, защото щеше да стане наопаки на новия призив на “Мюзик Айдъл”: “Да не се излагаме пред чужденците”.
    Впрочем това не бива да стряска Борисов. Не че той се е затюхкал. Кметът добре знае, че никой не чете партийни документи. Но епикризите се четат.
    Задължително е.

Коментар

• Първанов натиска Кремъл за газа
      ХА,ХА ,ХА и така още 9999 пъти.Не мога да проумея,как може Патков такива свирки да прави на комунистите.Както казваше Бай Ганьо-ако ти го целунеш на едно място,аз ще го целуна на още по-друго място.Гадост,гадост и така още n-пъти.
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Само Костов е кадърен и има знания да се справи с кризата и проблемите ни.Само той има знания, воля и умения. ББ има воля и желание, но е необразован и некомпетентен.Сегашните са микс от крадци. убийци, подлоги, дупедавци и абсолютни некадърници с объркана представа за света.Другите като атака са партията на селяните незавършили 2ри- клас....
        Естествено всичко това малоумния български народ никога няма да го проумее,за това и ще гние в собствените си лайна и мизерия, докато свят светува....

Коментар

• Даже не симпатизирам на ГЕРБ. Това за протокола. Г-н Стамболов, ще Ви помоля да ми кажете кои са в икономическия екип на партията, ако може.

Но думата ми е за м-р Деянов:

Идеята за плоския данък не беше на БСП, а на макроикономистите и в. Капитал я писа 5 години поред и от 9 кладенци вода донесе колко е полезно. Понеже коалицията, ако не ме лъже паметта май сте с мандат на ДПС, не измисли нищо друго, я прие.
          Това е дясно, да си оправим посоките. Ляво е близо 50% от частта, която бюджетът преразпределя от БВП, да се дава на роми, безработни и какви ли не социално несретни лица, вместо да работят. Това БСП съвсем вярно прави. Даже направи усилието да разкара на Масларова диамантите от кадър. браво. Голямо усилие!
          Ляво е да не затвориш нито една болница. Ляво е да не продадеш монополите, ляво е да искаш заради печалба от 100 млн. от АЕЦ да искаш да върнеш 500 млн. евро.
          Сега слушам, че ЕК пак не иска да пусне САПАРД - няма осъдени, няма начин да бъдат осъдени виновните, има корупция. Не го казвам аз, все пак!
          Ляво е да кажеш, че Марио Николов е един от хората, заради които спряха САПАРД и после той да се изсипе на първия ред на конгреса на БСП и западната преса да вземе да го снима. Ляво е министри да си отиват заради пещерска гроздова и братя Галеви от Дупница и никой да не умре от срам.
          Приятна вечер на всички леви, то затова са мъже :-)

Коментар

• Лично моето мнение за икономиката е, че тази и следващата година ще бъдат доста тежки. Но кризите са силен стимул за промени, включително и политически.
            Бюджетният излишък бързо намалява и този процес ще се ускори до изборите. Също и фалитите и безработицата.
            Относно еврофондовете ЕК го каза в прав текст - основната причина за провала е липсата на политическа воля в правителството за борба с корупцията. ГЕРБ има тази воля.
            България остава последна по доходи и първа по корупция в ЕС. Санкциите срещу България са без прецендент в историята на ЕС. Това е третият сериозен провал на БСП след купоните и мораториума при Луканов и тежката банкова и икономическа криза при Виденов.
            Относно ГЕРБ - лидерска партия не означава вожд месия. ГЕРБ е дясноцентристка партия, член на ЕНП. Нейната основна концепция е борба с корупцията като най-тежко и важно препятствие по пътя на европейската модернизация на България. Това е посланието към избирателите не само на лидера Бойко Борисов, но и на цялата партия, която вече никак не е малка.
            И разбира се, ние разглеждаме БСП като основно отговорна за корупцията, организираната престъпност и бедността, сполетели България по време на прехода. Затова настояваме тя да се оттегли в опозиция.
            Първоначално изпратено от Майор Деянов
            Да има влошаване на данните за икономиката,няма спор за това.Обаче това не е само при нас,в целия свят е така...
            Даже на фона на останалите ние все още изглеждаме добре...
            Дали ще ни се размине тотален крах не знам със сигурност,но определено имаме голям шанс.Въпреки черните прогнози васе още не се наблудава масирано изтичане на валута от страната,даже баланса на Емисионно се стабилизира след декемврииските харчове на правителството.Имаме опцията да искаме помощ от МВФ и ЕЦБ,но според мен до там няма да се стигне...Ако кризата ни засегне по-леко и борда издържи,то мисля че няма съмнение че ще спечелим изборите...
            Еврофондовете-сложен въпрос....Да има нарушения...Но която и друга партия да беше на власт щеше да е така...Такива нарушения е имало и в Гърция,Португалия,наскоро четох някъде и за Италия.Просто заради лошия ПР нас ни гледат под лупа и служим за назидание...И още по тази тема,ако се разровиш внимателно ще прочетеш,че никоя нова членка не е успявала да използва на 100% еврофондовете...
            Сега малко за ГЕРБ.Това е поредната лидерска партия водена от Месия.Предишните бяха НДСВ и Атака.Без ББ просто ще се разпаднете.Искам да попитам четящите форумци знаете ли няколко членове на ГЕРБ освен ББ.Вероятно не.Защото ББ е ГЕРБ и без него тя е нищо.Това е голяма слабост.Негативите от кместването в София се предават на цялата партия.Нарцисизма на ББ съшо.Едва ли ще устискате до изборите да водите в проучванията.Според мен ГЕРБ ще е втора на изборите....

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
              Майоре, пак си спал, докато са ви учили на масова психология и сглобяване и разглобяване на информацията

На тези избори просто БСП няма да спечели. Няма да спечели, защото има криза. Елементарно е, не е важно кой е по-добър или кой по-става!

Второ, държавата се упрвлява от по-високи нива. Това са енергийни структури и всяко правителство е пионка в ръцете й. Пак ще има корупция, неусвояване на евро-фондове и т.н.

Но има една тънка разлика. Дали се прави минималко усилие за промяна или не.

Правителствата, които правят минимално усилие, въздействат на тази сила и цялото духовно ниво на нацията расте.

БСП правителството прави усилия само да си натъпче джоба.
              Затова ще си иде.
              Има вярни неша в твоите думи попе...
              За това ще напиша само това с което не съм съгласен...
              Кризата е и възможност,ако правителството се справи със ситуацията определено ще има и втори мандат за БСП...
              Не е и вярно че не правят усилие за промяна.Плоския данък и намаляването на данъците като цяло от ляво правителство ако не е усилие,то не знам какво тогава е усилие...
              Слава Великому Сталину!

Коментар

• Майоре, пак си спал, докато са ви учили на масова психология и сглобяване и разглобяване на информацията

На тези избори просто БСП няма да спечели. Няма да спечели, защото има криза. Елементарно е, не е важно кой е по-добър или кой по-става!

Второ, държавата се упрвлява от по-високи нива. Това са енергийни структури и всяко правителство е пионка в ръцете й. Пак ще има корупция, неусвояване на евро-фондове и т.н.

Но има една тънка разлика. Дали се прави минималко усилие за промяна или не.

Правителствата, които правят минимално усилие, въздействат на тази сила и цялото духовно ниво на нацията расте.

БСП правителството прави усилия само да си натъпче джоба.
                Затова ще си иде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                  И аз също мисля, че за мен няма никакво съмнение, че симпатизирам на ГЕРБ. Ако ти е необходимо моето изрично потвърждение, имаш го.
                  Съгласен съм, че датата на изборите няма особено значение.
                  Проучването, което ти цитираш, е правено преди газовата криза - в първата десетдневка на януари. Следващите според мен ще бъдат по-лоши за БСП.
                  Данните от икономиката показват влошаване на ситуацията и разгръщане на кризата - в последните броеве на "Капитал" има много подробни статии по въпроса.
                  Ти избягваш да коментираш проблемът със санкциите на ЕС, а този проблем е централен. Санкциите бяха наложени заради доказана правителствена корупция. Обществото справедливо ще накаже на изборите партиите от управляващата коалиция.
                  Стамболов,преди всичко бих искал да те попитам на коя партия сипматизираш,за да сме поставени пред равни условия(мисля че за мен никой няма съмнения че симпатизирам на БСП)...
                  Кой месец ще са изборите мисля че няма гплямо значение...
                  По-назад в темата съм цитирал последните социологически проучвания според които разликата с ГЕРБ се стопява на 4 пункта.При това проучването е правено през януари,когато беше фосмажора с газа и опита за уличен натиск на 14-ти....
                  Според мен кризата няма да ни засегне много,за това няма да има недоволство срещу БСП,което да се отрази на изборите...
                  Да има влошаване на данните за икономиката,няма спор за това.Обаче това не е само при нас,в целия свят е така...
                  Даже на фона на останалите ние все още изглеждаме добре...
                  Дали ще ни се размине тотален крах не знам със сигурност,но определено имаме голям шанс.Въпреки черните прогнози васе още не се наблудава масирано изтичане на валута от страната,даже баланса на Емисионно се стабилизира след декемврииските харчове на правителството.Имаме опцията да искаме помощ от МВФ и ЕЦБ,но според мен до там няма да се стигне...Ако кризата ни засегне по-леко и борда издържи,то мисля че няма съмнение че ще спечелим изборите...
                  Еврофондовете-сложен въпрос....Да има нарушения...Но която и друга партия да беше на власт щеше да е така...Такива нарушения е имало и в Гърция,Португалия,наскоро четох някъде и за Италия.Просто заради лошия ПР нас ни гледат под лупа и служим за назидание...И още по тази тема,ако се разровиш внимателно ще прочетеш,че никоя нова членка не е успявала да използва на 100% еврофондовете...
                  Сега малко за ГЕРБ.Това е поредната лидерска партия водена от Месия.Предишните бяха НДСВ и Атака.Без ББ просто ще се разпаднете.Искам да попитам четящите форумци знаете ли няколко членове на ГЕРБ освен ББ.Вероятно не.Защото ББ е ГЕРБ и без него тя е нищо.Това е голяма слабост.Негативите от кместването в София се предават на цялата партия.Нарцисизма на ББ съшо.Едва ли ще устискате до изборите да водите в проучванията.Според мен ГЕРБ ще е втора на изборите....
                  Слава Великому Сталину!

Коментар

• Re: стамбукту

Първоначално изпратено от be_google
                    п.п. там където трябва да съм мъж - съм!!!
                    Говорят си двама педали:
                    - Абе мило, как ние с тебе така издържаме да ни влизат отзад такива големи.....?!
                    - Ами нали за това сме мъже, бе мило!

ха ха х аха ха ха х ах ах ах ха ха ха

Коментар

• стамбукту

Пфу-у-у-у-у, черна неблагодарност!!!

Ей няма да стане коалиция от вас - с никой! Много сте агресивни, обидчиви и неграмотни, без чувство за хумор типове. За вас щяха да гласуват толкова хора ... но те - вярващите ви се топят като снега и напролет анкетите ще отразят по-реалното положение ... сега още сме под ефекта на засипването с "ГЕРОИЗИРАЩ ГЕРБ - PR"!!!

Вече има градове за които може да се каже народната мъдрост:

"КЪДЕТО СТЪПИ ГЕРБ - ТРЕВА НЕ НИКНЕ" ... дано това явлание се ограничи от големите градове само в София ...

п.п. там където трябва да съм мъж - съм!!! Но ти стамболов мъж???!!! Шокираш ме ...
                      Първоначално изпратено от Стамболов
                      Когато мъжете спорят, момчетата със своите инфантилни истерии не трябва да се намесват.
                      Аз в момента споря с Деянов, be_google. Празнувай си своят празник, с който ти ни поздрави първи, и не се меси там, където не разбираш.
                      ей стамбукту, няма ли поне едно мерси за труда да ви поздравя???

Вече е ясно кого ще "накажат" софийските избиратели ... а се задава и криза за боклука ... този път го предложете за извозване в ПАРИЖ!!!
                      Стига рекет, стига мутри, стига сте осирали държавата с мръсотията си!!

ЧЕСТИТ ВИ ДАЛГООЧАКВАНИЯ ОТ ГРУПАТА ВИ ПРАЗНИК!!!
                      НИЕ С МАЙОР ДЕЯНОВ НЕ ПРАЗНИВАМЕ ТОЗИ ДЕН, НО СПОДЕЛЯМЕ ВАШАТА РАДОСТ И ВИ ПОДАРЯВАМЕ ПО 1-НА ВУРТУАЛНА КИТКА!!!!! ПОЗДРАВИ!!!

ЧЕСТИТО НА ДРУГАРИТЕ НИ:

СТАМБОЛОВ,
                      СТРАНДЖА,
                      ОСОИЦА,
                      АСЕН12345,
                      ДЖЪСТ-НЕЩОСИ,
                      БОБИ75,
                      БАРБАРОН,
                      master of the seven seas,
                      TROLA и другите от тяхната дружина

ДА СТЕ НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ДА НИ РАДВАТЕ С ВЕСЕЛИТЕ СИ И НЕГРАМОТНИ ПОСТОВЕ!!!!!!!!!

Коментар

• Когато мъжете спорят, момчетата със своите инфантилни истерии не трябва да се намесват.
                        Аз в момента споря с Деянов, be_google. Празнувай си своят празник, с който ти ни поздрави първи, и не се меси там, където не разбираш.
                        ей стамбукту, няма ли поне едно мерси за труда да ви поздравя???

Вече е ясно кого ще "накажат" софийските избиратели ... а се задава и криза за боклука ... този път го предложете за извозване в ПАРИЖ!!!
                        Стига рекет, стига мутри, стига сте осирали държавата с мръсотията си!!!

Коментар

• Нали знаете, че тази организация направи стратегията за борба с корупцията на БСП правителството?
                          Най-некадурната и неефективна стратегия на света.
                          Това си е БСП фирма.
                          Ето:

Председателят на фондация "Аксес", която се занимава с изследване на корупцията, Валерий Русанов участва в изработването на окончателния вариант на стратегията на правителството за борба с корупцията. Документът беше приет от министрите на 12 януари. Първоначално стратегията беше върната за доработване и кабинетът повика на помощ експерти от неправителствени организации. Миналата седмица правителството прие и програма с конкретни мерки. Предвижда се финансовото министерство да направи анализ на използваните от партиите държавни субсидии. Кабинетът пък ще разработи портал, на който ще бъдат публикувани проектите на закони и стратегии, така че гражданите да имат възможност за предварителен коментар по тях.

http://www.anticorruption.bg/bg/news...ata=2006-02-01

Коментар

• А че как бе, винаги ще има компромати от страна на БСП.
                            Нали знаете кое е експерта от Аксес Румен Яновски?

Коментар

• ей стамбукту, няма ли поне едно мерси за труда да ви поздравя???

Стига рекет, стига мутри, стига сте осирали държавата с мръсотията си!!!

Черната дупка” в управлението на СО
                              2 февруари 2009
                              Проблемът в Столична община не е в липсата на пари, а в това, че не се осъществява контрол по основните дейности.
                              Това е един от основните изводи на третия пореден доклад по проект "Наблюдение на общинските икономически дейности" на фондация "АКСЕС–София", който бе представен днес, предаде БГНЕС.

Първоначално изпратено от Стамболов
                              И аз също мисля, че за мен няма никакво съмнение, че симпатизирам на ГЕРБ. Ако ти е необходимо моето изрично потвърждение, имаш го.
                              Проучването, което ти цитираш, е правено преди газовата криза - в първата десетдневка на януари. Следващите според мен ще бъдат по-лоши за БСП.
                              Данните от икономиката показват влошаване на ситуацията и разгръщане на кризата - в последните броеве на "Капитал" има много подробни статии по въпроса.
                              Ти избягваш да коментираш проблемът със санкциите на ЕС, а този проблем е централен. Санкциите бяха наложени заради доказана правителствена корупция. Обществото справедливо ще накаже на изборите партиите от управляващата коалиция.
                              Стамболов,преди всичко бих искал да те попитам на коя партия сипматизираш,за да сме поставени пред равни условия(мисля че за мен никой няма съмнения че симпатизирам на БСП)...
                              По-назад в темата съм цитирал последните социологически проучвания според които разликата с ГЕРБ се стопява на 4 пункта.При това проучването е правено през януари,когато беше фосмажора с газа и опита за уличен натиск на 14-ти....
                              Според мен кризата няма да ни засегне много,за това няма да има недоволство срещу БСП,което да се отрази на изборите...

Коментар

• И аз също мисля, че за мен няма никакво съмнение, че симпатизирам на ГЕРБ. Ако ти е необходимо моето изрично потвърждение, имаш го.

Коментар

Working...
                                X