IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Твоята кампания е ясна. БСП е най-добрата партия и ще спечели изборите, Сергей Станишев е най-добрия премиер,Румен Овчаров е истински държавник, при социализма се е живеело добре, Атака е опозиционна партия - гласувайте за нея.
    С тази шизофрения Остап се надява да стане депутат.
    Първоначално изпратено от Остап Бендер
    Вие тук си политиканствайте на воля а аз заминавам по села и паланки да правя реална политика и да организирам народа. Пък на изборите ще видим кой, кой е...

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
      Вие тук си политиканствайте на воля а аз заминавам по села и паланки да правя реална политика и да организирам народа. Пък на изборите ще видим кой, кой е...
      Остапе ти май сериозно си се заел политик да ставаш !
      Ако идваш към Пловдив - обади се да пием по 1 бира !
      Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
        В кой район ще те издигнат?Дано не в моя
        Life won't wait for you.

Коментар

• Вие тук си политиканствайте на воля а аз заминавам по села и паланки да правя реална политика и да организирам народа. Пък на изборите ще видим кой, кой е...

Коментар

• Същото важи и за теб и be-google. Освен че сте откровени комунисти, се опитвате да въвеждате във форума политическа цензура. В спора нямате аргументи, лесно си изпускате нервите. Скоро началниците от компартията ще ви сменят.

Първоначално изпратено от Shemata
            Respect,

по скоро тебе ще те сменят.... ти не си вършиш работата добре... и хората го забелязват...

Коментар

• Радвам се, че съм забелязван Съгласен съм, че не си върша работата добре, но каква е точно работата ми?

Първоначално изпратено от Shemata
              Respect,

по скоро тебе ще те сменят.... ти не си вършиш работата добре... и хората го забелязват...

Първоначално изпратено от Respect
              Първоначално изпратено от Radoslava
              ...
              Пич, ти нали уж беше "деловодителка с 2000 лв. заплата" Не ми се струва много нормално поведение на деловодителка да чете всякакви вестници по цял ден, да издирва и слага във форума всяка подкрепяща правителството статия. Поне аз не съм чувал това да влиза в деловодните задължения. Затова пък влиза в задълженията на пропагандаторите.
              Много си прозрачен в опитите си да се правиш на жена (за да спечелиш симпатии), да ни убеждаваш колко яки са БСП и как благодарение на тях в България плащат по 2000 лв. за деловодителка (защото аз съм чувал само за деловодителки на 300 лв., добре дошли в БГ действителността).

Не се справяш добре. Усещам, че скоро ще те сменят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ASTIN
                http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=3380&sectionid=5&id=0001001
                Новия БГ лидер - Б.Б.
                Въпреки че ББ не ме кефи особено и излиза от комунистическите среди, за едно е прав - наистина в България остана голяма измет, а сума ти свестни хора се изнесоха. Лично за мен тази тема също става все по-актуална.

Коментар

• Respect,

Първоначално изпратено от Respect
                  Първоначално изпратено от Radoslava
                  ...
                  Пич, ти нали уж беше "деловодителка с 2000 лв. заплата" Не ми се струва много нормално поведение на деловодителка да чете всякакви вестници по цял ден, да издирва и слага във форума всяка подкрепяща правителството статия. Поне аз не съм чувал това да влиза в деловодните задължения. Затова пък влиза в задълженията на пропагандаторите.
                  Много си прозрачен в опитите си да се правиш на жена (за да спечелиш симпатии), да ни убеждаваш колко яки са БСП и как благодарение на тях в България плащат по 2000 лв. за деловодителка (защото аз съм чувал само за деловодителки на 300 лв., добре дошли в БГ действителността).

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava
                    ...

Коментар

• Къде изчезнаха 4 милиарда лева ???????????

Коментар

• Абе, комсомолчета, кажете за 4-те милиарда. Че ги свихте, това е ясно, мислите ли, че ще се разминете безнаказано или някой от вас ще гърми. Набелязахте ли вече кого ще нарочите?

Коментар

• http://www.duma.bg/2009/0209/050209/dumi.htm

Не се страхувайте
                          Александър Симов

В Полша са необходими 1000 души, за да се свика референдум. В Швейцария правят референдум дори за цената на доматите. В България, за да се проведе допитване, ще са необходими 600 хиляди подписа. Пряката демокрация пак се отдалечава с тъжна крачка. Защото за българите знаем отдавна, че двама души могат да имат и пет мнения. А да намериш 600 хиляди души за една кауза, е като да търсиш изпълнено обещание на столичния кмет.
                          Защо е този страх от референдумите? Нима не е дошло времето хората да си кажат думата. Все пак допитването до народа е добър начин да се върне доверието в политическата система. Когато гражданите получат усещането, че в управлението нещо зависи от тях - могат да станат чудеса. Референдумите не са универсално решение, ама без тях е по-лошо. Дали ще намерим 600 хиляди души, които да се съгласят с това? Всъщност - може и да са повече.

Коментар

• http://www.segabg.com/online/new/art...d=5&id=0001001
                            Новия БГ лидер - Б.Б.

Коментар

• Защо разговорът за политика се обръща на всякакви обиди по този, който не мисли като теб? Не може ли поне тук да се аргументира човек?
                              Майор Деянов, моля, разкажете за реформите през последните години - за учителската стачка и докторската корупция например и защо правосъдието е бавно като мравка и неправилно като крив макарон? За това кой всъщност спечели изборите за Европейски парламент и как се случи, че резултатите се промениха в последния момент, има ли купуване на гласове, защо сега се сетиха да ревизират депутатите закона за конфликт на интереси? Такива простонародни реформистки работи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                                ...
                                Надявам се и аз, ти някой ден да разбереш, че начина на изразяване в дадена ситуация няма никаква връзка с интелигентността!
                                А и отдавна не смятам, че който и да е комунист заслужава нормално или уважително отношение....

Коментар

Working...
                                X