IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
    Интерено.Значи първо да забранят 2 партии и чак тогава хората да избират...
    Е това е супер демократично,спор няма.А ти кой си че да определяш кое е вредно и полезно за България...?Като сте такива отворковци спечелете изборите....Това е смисъла на демокрацията-управлява мнозинството.Щом повечето българи искат БСП и ДПС да управляват,така ще е...Както в САЩ искаха негър -избраха си го...
    Всичко друго са ревове на смешници по форумите,дето вместо да си смятат загубите от неуспешните инвестиции политиканстват...
    Народа е по-мъдър от вас и той ще реши...
    Не аз майоре а фактите показват кой е вреден и кой полезен.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от Майор Деянов
      B.Graham написа:
      Със закон трябва а се забрани участието на БСП и ДПС във властта за поне 30 години.

Ами това е типично комунистическо мислене...Ние навремето забранявахме партии.Сега е демокрация.Победете ни на избори...Ако можете де...
      Е вие от 09.09.1944 до 10.11.1989 печелехте пак избори.Ако си спомняш и тогава ги имаше.Освен това БСП е доказано вредна за България.И ДПС също.Затова трябва да се забранят.И тогава хората ще решат кой да управлява.
      Интерено.Значи първо да забранят 2 партии и чак тогава хората да избират...
      Е това е супер демократично,спор няма.А ти кой си че да определяш кое е вредно и полезно за България...?
      Като сте такива отворковци спечелете изборите....Това е смисъла на демокрацията-управлява мнозинството.Щом повечето българи искат БСП и ДПС да управляват,така ще е...Както в САЩ искаха негър -избраха си го...
      Всичко друго са ревове на смешници по форумите,дето вместо да си смятат загубите от неуспешните инвестиции политиканстват...
      Народа е по-мъдър от вас и той ще реши...
      Слава Великому Сталину!

Коментар

B.Graham написа:
        Със закон трябва а се забрани участието на БСП и ДПС във властта за поне 30 години.

Ами това е типично комунистическо мислене...Ние навремето забранявахме партии.Сега е демокрация.Победете ни на избори...Ако можете де...
        Е вие от 09.09.1944 до 10.11.1989 печелехте пак избори.Ако си спомняш и тогава ги имаше.Освен това БСП е доказано вредна за България.И ДПС също.Затова трябва да се забранят.И тогава хората ще решат кой да управлява.
        Life won't wait for you.

Коментар

• B.Graham написа:

Слава Великому Сталину!

Коментар

300 години

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
              Браво бе,ти си по-голям комунист и от мен...
              Дай да допишем в закона и коя партия да управлява тези 30 години...СДС? ДСБ? ГЕРБ? Някоя друга?
              И още нещо:"Аз не съм комунист и никога няма да бъда".
              Ами въпреки декларациите ти мисленето ти е комунистическо....
              И да те питам коя друга партия че ми стана любопитно...?
              И как така мисленето ми е комунистическо?
              Life won't wait for you.

Коментар

Дай да допишем в закона и коя партия да управлява тези 30 години...СДС? ДСБ? ГЕРБ? Някоя друга?
                Ами въпреки декларациите ти мисленето ти е комунистическо....
                И да те питам коя друга партия че ми стана любопитно...?
                Слава Великому Сталину!

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

Некоя друга.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                      ще ви припомня стария виц:"какво ще стане ако в сахара настъпи социализъм?пясъка ще изчезне и ще стане с купони!"поздрави за майора!
                      Ха-ха!!Метъле по-скоро ти ще спечелиш Грами от колкото пясъка да свърши...
                      Слава Великому Сталину!

Коментар

Слава Великому Сталину!

Коментар

• Хора, изясни ли се къде са потънали 4-те милиарда от резерва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                            Първоначално изпратено от inokentii
                            Напоследък гледаме как БСП върви срещу същността си и се опитва да провежда дясна политика.
                            БСП не се опитва, тя прави дясна политика.
                            Тоест си съгласен с мен, че БСП вече не е социалистическа партия в същността си.
                            Още по-тоест, на България социалистическа партия повече не й е нужна и нама условия за това.....

Коментар

• Младежите в БСП редят приоритетите на присвояванията в България
                              03.02.2009

Младите в БСП ще се събират на национална среща за да редят кое трябва да се открадне с приоритет в България. Срещата ще се проведе на 14-ти февруари в София, зала 3 на НДК. „Това ще е Епизод 2 на безскруполни кражби – онзи филм, който режисирахме и правихме в Пловдив на 10-ти ноември. Тогава имахме идеи, които влязоха в бюджета за 2009 г.”, изтъкна секретарят на ИБ по младежката политика. Срещата ще се казва „Запознай ме с вашите пари”, втора серия – „Приоритетни кражби”. Тя ще протече в две части, в първа част ще се представи планът за икономическа стабилност на управляващите, а във втората част младите хора, ще се опитат да запълнят джобовете кой колкото може, валидни за следващите 20 години.

На днешното заседание на ИБ на БСП са обсъдени също и проектите в областта на енергетиката и по точно колко още можем да откраднем без да се наложи да инвестираме и стотинка. Поради тази причина на едно от следващите заседания ще бъде поканен министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
                                Напоследък гледаме как БСП върви срещу същността си и се опитва да провежда дясна политика.
                                БСП не се опитва, тя прави дясна политика.

Коментар

Working...
                                X