IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    ... Има ли сме много тъпи министри и вицепремиери.
    Да припомня за Нейчо Неев...
    Аз пък да припомня Добри Терпешев . Като предсетател на Държавната Планова Комисия ( 1945-50 г. ) , получил писмен доклад по възложена от него , проверка за техническото състояние на всички парни котли в БГ . В Заключението се казвало : " В резултат на Проверката , котлен камък не беше открит ! "
    Бай Добри ( генерал-лейтенант от царската армия и шумкар ), резолюрал : " Да се внесе ! " и се подписал
    Last edited by SPART; 28.05.2011, 19:56.
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Бау

Големци от ГЕРБ отнели 66 агнета от бедняк, изпекли си ги по Гергьовден
      http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D...B4%D0%B5%D0%BD

Случаят е пълна мистерия и занимава местните хора от около месец, защото животните са иззети от беден човек от село Искра, без да му се дава обяснение.
      „Нищо не можем да ви кажем, защото са замесени местни големци от ГЕРБ, които искат да замажат нещата, най-добре е запознат Симеон Георгиев – общинският съветник на ГЕРБ, който е и главният ветеринарен инспектор в общината“, каза ни източник, близък до пострадалия животновъд, който пък бил наплашен да мълчи, за да не пострада цялото му стопанство.
      Инцидентът става в разгара на антишапната кампания, на 21 април.

ГЕРБ-Карнобат: Д-р Симеон Георгиев и колежката му Милена Илиева, която работи на бензиностанция, тя смени депутатката Вяра Петрова
      Last edited by Jay Gould; 28.05.2011, 19:52.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
        Цвъки за сега е само кандидат обвиняем...
        Класира се на едно първите места в класацията - тъп, по-тъп и най-тъп ........! Ама ей толкова тъп министър не сме има ли....
        Не си прав колега (колежке). Има ли сме много тъпи министри и вицепремиери.
        Да припомня за Нейчо Неев, вицепремиер и транспортен министър. Стана известен с култовата си реплика:
        "Егати и държавата, щом и аз съм и бил вицепремиер."

Дали и Бойко ще каже след време:
        "Егати и държавата, щом и аз съм и бил премиер( и президент)." ???
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
          Според чл.31 (3) от Конституцията на Република България обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда.",, но явно това на физкултурникът Цвъки не е понятно.http://www.dnes.bg/politika/2011/05/...tanov.119833,2
          Цвъки за сега е само кандидат обвиняем...
          Класира се на едно първите места в класацията - тъп, по-тъп и най-тъп ........! Ама ей толкова тъп министър не сме има ли....

Коментар

• Според чл.31 (3) от Конституцията на Република България обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда.",, но явно това на физкултурникът Цвъки не е понятно.http://www.dnes.bg/politika/2011/05/...tanov.119833,2
            Last edited by clearly; 28.05.2011, 16:04.
            http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
            Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Единствено сайтът "Гласове" на Явор Дачков и телевизия "Канал 3" отразиха новината.

А спомняте ли си, че ВСИЧКИ телевизии, радиа, вестници, сайтове с месеци ни надуваха главите с очевидно измислените от Цвъки Цвъцков обвинения. Как хвалбите за ареста на "Октопода" извираха дори от хладилника и заляха Брюксел и Вашингтон.
              До скоро прокурВатурата размахваше СТО ТОМА документи по делото "Октопод"! А сега тихомълком се изнизва...
              И никой не разбра....
              Наясно ли сте в какво информационно затъмнение сме? Такава цензура е имало САМО при комунизма. И то при Сталинския. При Живков беше по-мека
              .

Леле как да се оправим като има такива болни мозъци,като тоя военноинвалид.

Много голям смях с такива типове.

Коментар

• Големият "балон", т.нар. дело "Октопод" се спука още в прокуратурата.

Първоначално изпратено от Гласове
                Софийската градска прокуратура прекрати частично делото срещу "Октопода"

С постановление от 20 май тази година Софийската градска прокуратура е прекратила частично т.нар. дело „Голям Октопод”, което е под №2 от 2010 г. Съгласно постановлението делото се прекратява частично по отношение на Йордан и Пламен Стоянови, Николай Велков и Момчил Кръстев. Прокуратурата признава, че няма въоръжена престъпна група, организирана и ръководена от Алексей Петров, която е действала от 1997 г. до 10 февруари 2010 г. Припомняме, че на 10 февруари 2010 г. при операция „Октопод” на МВР бяха задържани 7 лица: Алексей Петров, Антон Петров, Марчело Джотолов, братята Пламен и Йордан Стоянови (известни като Дамбовците), Николай Велков и Момчил Кръстев. Впоследствие в ареста влезе и издирваният Димитър Митов, който сам се предаде.
                http://www.glasove.com/article-13952.php

И знаете ли кой разбра, че на 20.05. прокуратурата е прекратила частично делото октопод?
                Никой.
                Единствено сайтът "Гласове" на Явор Дачков и телевизия "Канал 3" отразиха новината.

А спомняте ли си, че ВСИЧКИ телевизии, радиа, вестници, сайтове с месеци ни надуваха главите с очевидно измислените от Цвъки Цвъцков обвинения. Как хвалбите за ареста на "Октопода" извираха дори от хладилника и заляха Брюксел и Вашингтон.
                До скоро прокурВатурата размахваше СТО ТОМА документи по делото "Октопод"! А сега тихомълком се изнизва...
                И никой не разбра....
                Наясно ли сте в какво информационно затъмнение сме? Такава цензура е имало САМО при комунизма. И то при Сталинския. При Живков беше по-мека.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Както виждам, появил се е нов форумец, който говори сам със себе си по един много забавен начин, използвайки два ника. Очевидно и двете "личности", затворени в него, чуват гласове, които им говорят, говорят .....

Настоятелно препоръчвам на господина да посети този сайт. Там ще намери специализирана помощ.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• грешиш,
                    второ самостоятелно мнение е мегаломанията ти също аз я открих.самостоятелно , без чужда помощ
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Ескимо брат виждам че си достоен човек и очевидно с теб ще водим диалог, макар моето мнение за политическата обстановка малко да се различава от твоето. Лошо няма, аз уважавам всеки с аргументирано мнение.

Аз определям себе си като социалдемократ. За съжаление в БГ не останаха политически партии с такава идеология. Преди години бяхме основали една партия и дори бяхме в парламента за един мандат, но с много малко депутати за да влияем по какъв и да е начин. Аз не пожелах да участвам в депутатските листи по лични причини. След това поради двоен стандарт бяхме оплюти в медийте (платени драскачи винаи е имало. Йосиф не е първият) и на следващите избори не влязохме в парламента. Но такъв е живота - народа си заслужава управляващите и на никоий не може да се сърди за случващото се.
                      Иначе и аз смятам че ГЕРБ е политически проект, инцииран от определни фракции близки до бившата БКП, но твърдения без доказателства са просто въздух, за това не ги и изразявам.

И аз уважавам мнението ти Гагарин. С удоволствие ще си хортувам с теб на политически теми, когато имам време. На такива теми говоря само с хора дето са врели и кипели в тая игрЪ, като теб. Разбирам че и още не си ветеран, ами участваш в "мачовете" активно, макар и временно да си резерва. С кръчмарски "Че Гевари" не ми е приятно. Нали знаеш седнат пред блока, пият по 3 бири и ела да видиш - Робеспиер ряпа да яде и само чакат кой да ги почерпи по нещо защото толкова им е дневният барут - 3 бири = 3 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        типично по нашенски.ти си най-великият и най-умният , ама все някой ти пречи да се изявиш .
                        всъщност нищо чудно щом си почитател на сашо апашо
                        Интересното е че за разлика от станалото нарицателно за българите и визирано от теб мнение, при мен се случи точно така. Наистина оценявам себе си като човек с уникален потенциал да бъде лидер, да създава нов ред, да кара нещата да се случват. За съжаление в БГ не се цени нито едно от признатите като положителни човешки качества. Да не говорим че сигурно само Виетнам е по полицейска държава от нас. Просто идея нямаш как една примерно пиянска изцепка на 18 години може да те изхвърли от политиката за цял живот, а в същото време криминални престъпници години наред управляват държавата. В интерес на истината в Евролевицата бях тотална опозиция на г-н Томов, но и там се получи "обяснявай че нямаш сестра".

Уф на теб се бях зарекъл да не ти отговарям. Ама понеже в последният ти пост за пръв път чета някакво изразено собствено (не чуто или преразказано) мнение за което ти развитие се надявам и аз да съм помогнал, ще направя компромис и ще публикувам написаното.

Коментар

Ескимо брат виждам че си достоен човек и очевидно с теб ще водим диалог, макар моето мнение за политическата обстановка малко да се различава от твоето. Лошо няма, аз уважавам всеки с аргументирано мнение.

Аз определям себе си като социалдемократ. За съжаление в БГ не останаха политически партии с такава идеология. Преди години бяхме основали една партия и дори бяхме в парламента за един мандат, но с много малко депутати за да влияем по какъв и да е начин. Аз не пожелах да участвам в депутатските листи по лични причини. След това поради двоен стандарт бяхме оплюти в медийте (платени драскачи винаи е имало. Йосиф не е първият) и на следващите избори не влязохме в парламента. Но такъв е живота - народа си заслужава управляващите и на никоий не може да се сърди за случващото се.
                          Иначе и аз смятам че ГЕРБ е политически проект, инцииран от определни фракции близки до бившата БКП, но твърдения без доказателства са просто въздух, за това не ги и изразявам.
                          типично по нашенски.ти си най-великият и най-умният , ама все някой ти пречи да се изявиш .
                          всъщност нищо чудно щом си почитател на сашо апашо
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eskimosa Разгледай мнение
                            Гагарин ти си свестно момче, но в случая си губиш времто. Този дори не се казва Йосиф (или Руки, те са един и същ човек). Този юнак съм го срещал по други форуми само че там защитаваше ВМРО, после май АТАКА. Естествено отново същите безмислени мнения, лишени от всякаква логика, и отново смел под сянката на анонимността. Сега е минал на ГЕРБ. ДПС да дойде на власт и тях ще защитава, просто ника му ще стане Йосифуглу (Найсър Руки ще изчезне защото с този му ник си избива комплексите)... Подминавай ги такива. Предстви си да се докараш до там най голямата ти гордост да е колко мнения си написал в някакъв измислен форум и да пишеш с два ника за да става диалог... Смешно и жалко.... Много врем му отделих на Найсър Руки / Йосиф, а не заслужава, ама нали някой трябва да ги бичува троловете. То този и трол не е, защото не е остроумен и не създават темпераменти дискусии... Просто неудачник търсещ публика.

Та по същество - Правителството на Герб пое държавата в тежък момент. Като цяло се справя, но му остана един огромен пропуск -социалната политика и особенно, болната тема с пенсионерите и здравеопазването. Там са много тежки нещата и граничат с геноцид. Не харесвам и липсата на решителност при решаване на важните проблеми. Въпреки това определям правителството на ГЕРБ като едно от най успешните в новата ни история. Харесва ми и подхода със смяна на кадри на кл'чови позиции - особенно министри. Няма как да не отбележим факта че и секнаха доста от далаверите на червените велмоджи... Въпреки това още не са се доказали достаъчно пред мен и все още не съм взел решение за кой да гласувам на следващите избори.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                              Руки Инвестора до там го докараха форума ,че само изперкали МЕГАЛОМАНИ се спират да пишат........ , а ние си караме по инерция.....
                              Йосифе, незнам един ли сте двама ли сте с Руки, но никъде не виждам да съм ви дал разрешение да коментирате моите постове. Държа от тук натам всеки Ваш пост свързан с мой коментар първо да ми бъде изпращан на лична поща за одобрение. Така ще бъде докато покажете че имате необходимият капацитет, знания и обществено положение да разговаряме. Считам това за последен коментар по темата и при следваща грешка от Ваша страна ще бъдете санкционирани (ако сте двама защото колегата не е убеден в това).

До тогава за мен си оставате платени и анонимни писачи.

Коментар

Значи за мен ти попадаш в графата платени форумни шушумиги.

Спирам да ти чета постовете и започвам да турпилирам всяка написана от теб тъпотия или облисване на анала Борисов. Жалък платен драскач си ти, криещ се зад анонимността.

А 1000 поста в анонимен форум никога няма да достигна - аз съм горд и можещ човек и не търся признание в анонимен форум.

Гагарин ти си свестно момче, но в случая си губиш времто. Този дори не се казва Йосиф (или Руки, те са един и същ човек). Този юнак съм го срещал по други форуми само че там защитаваше ВМРО, после май АТАКА. Естествено отново същите безмислени мнения, лишени от всякаква логика, и отново смел под сянката на анонимността. Сега е минал на ГЕРБ. ДПС да дойде на власт и тях ще защитава, просто ника му ще стане Йосифуглу (Найсър Руки ще изчезне защото с този му ник си избива комплексите)... Подминавай ги такива. Предстви си да се докараш до там най голямата ти гордост да е колко мнения си написал в някакъв измислен форум и да пишеш с два ника за да става диалог... Смешно и жалко.... Много врем му отделих на Найсър Руки / Йосиф, а не заслужава, ама нали някой трябва да ги бичува троловете. То този и трол не е, защото не е остроумен и не създават темпераменти дискусии... Просто неудачник търсещ публика.

Та по същество - Правителството на Герб пое държавата в тежък момент. Като цяло се справя, но му остана един огромен пропуск -социалната политика и особенно, болната тема с пенсионерите и здравеопазването. Там са много тежки нещата и граничат с геноцид. Не харесвам и липсата на решителност при решаване на важните проблеми. Въпреки това определям правителството на ГЕРБ като едно от най успешните в новата ни история. Харесва ми и подхода със смяна на кадри на кл'чови позиции - особенно министри. Няма как да не отбележим факта че и секнаха доста от далаверите на червените велмоджи... Въпреки това още не са се доказали достаъчно пред мен и все още не съм взел решение за кой да гласувам на следващите избори.

Коментар

Working...
                                X