IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън
    Борисов дал инструкции за спасение на ГЕРБ
    Ха,колко малоумен журналист Петъре,нали съм ти казал,че хора с твоето име нямат оправия в такива сфери.В които има качества и морал не присъщи за такива "гладни типажи".
    Това е като президента на света да обяви следващите 2г. като години на гражданите на републиката.ХА ....
    В които се повишават разходите на правителството за насърчаване на потреблението и новите договори и осигуряване на средно срочното им изпълнение.Целящо да увеличи БВП и доверието на чуждите инвеститори.
    Приемането на еврото,след валутните механизми и развитие въпреки всичките външни проблеми,изкючително заради валутния борд,кои да се възползва,ако не инвеститора,а не спекуланта.Това е поне 3-5 год. растеж
    И къде ти е глупавата логика ....в такива статии след като ти и всичките около теб,които ти плащат са политически трупове.
    Мазно,а в твоите очи бизнес,ха ....

така де....

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън
      Борисов дал инструкции за спасение на ГЕРБ
      голям досадник си...... знаем ,че имаш лайнян сайт...
      Last edited by Eti_; 28.05.2011, 12:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        секви съм виждал в този форум, но ти си първият МЕГАЛОМАН , поръсил ни главите с елейните си мисли
        Руки Инвестора до там го докараха форума ,че само изперкали МЕГАЛОМАНИ се спират да пишат........ , а ние си караме по инерция.....

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          секви съм виждал в този форум, но ти си първият МЕГАЛОМАН , поръсил ни главите с елейните си мисли
          Прав си - тоя е тежък случай..... Секакви мегаломани сме виждале тук, но тоя ги бие отсекъде ....
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            И платен драскачо, когато личност като мен благоволи да отговори на изкривените постове на незначително от историческа гледна точка човеченце като теб, рекламиращи правителството, ще отговаряш максимум до 10 минути, иначе рискуваш да ти изстине местенцето в маркетинговият отдел на партия Герб и да изпуснеш шанса на живота си да научиш нещо различно от това да пасеш овце...
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Първо. Ти, diletant, не опровергаваш моята версия за това кого подкрепят американците и кого руснаците. Щото съм 100% прав.
              Второ. Съчиняваш си някакви фантасмагории за оловни войничета и ме обявяваш за военнопрестъпник. А аз никога не съм призовавал към война. Това е абсурдно. Посочи го. И се оплачи на трибунала в Хага.
              Трето. Ако ми се извиниш (нещо невъзможно), ще си помисля, че нещо съм объркал последните си постове и не съм разобличил както трябва престъпната герберска клика! Ще се постарая да не се случи!

p.s. И да сънуваш гиговчета! Хахахаха!
              Първо розово Гиговче, ако Премиера беше чуждопоклонник на САЩ,както примерно ти си на СССР,нямаше така яростно да защитава руските проекти в страната,които са в интерес на държавата.Второ, ти май не следиш новините последно време щом не знаеш,че твоята мила партийка осъди действията на "атака" и сега иска заличаването й като партия.Трето,искаш да ти посоча къде си писал за война,ами розово гиговче направил си го само в предишният си коментар "Ако в България възникне конфликт между християни и мюсулмани, то американците ще са на страната на аллаха, както беше в Афганистан, Босна и Херцеговина, Косово и т.н. Във всички случаи обаче руснаците са на страната на християните". И Четвърто,но много важно за мен -ТИ СИ ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ ИЛИ ИЗВИНЯВАЙ ЗА ИЗРАЗА - ИЗКУФЯЛ ПЕНСИОНИРАН ШАПКАР.
              Last edited by zapalkata; 27.05.2011, 23:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                Гигов,случайно преди време прочетох в твой коментар,как някой политик(не си спомням имито му)сигурно бил прочел ти(анонимника) какво си написал,защото той постъпил едикакси.Присъщо е за стари и най-вече за пенсионирани военни да имат подобни внушения,за да могат да се чувстват значими.Ако от някой с военен акъл като твоя зависи политиката на България то войната тогава е неизбежна(това не е като да си играеш у вас с оловните войничета).Вчера написах,че си ВОЕННОПРЕСТЪПНИК мислих да се извиня,но сега ще го напиша с удебелени букви.Борисов за мен защитава интересите на България,които трябва да доминират пред залитане към една или друга страна.
                Първо. Ти, diletant, не опровергаваш моята версия за това кого подкрепят американците и кого руснаците. Щото съм 100% прав.
                Второ. Съчиняваш си някакви фантасмагории за оловни войничета и ме обявяваш за военнопрестъпник. А аз никога не съм призовавал към война. Това е абсурдно. Посочи го. И се оплачи на трибунала в Хага.
                Трето. Ако ми се извиниш (нещо невъзможно), ще си помисля, че нещо съм объркал последните си постове и не съм разобличил както трябва престъпната герберска клика! Ще се постарая да не се случи!

p.s. И да сънуваш гиговчета! Хахахаха!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  мушмурок когато натрупаш 1000 поста и в тях зърна ,че може да си и умен и интелигентен човек тогава може,казвам МОЖЕ и да ти отговоря на тъпите ти въпроси.....
                  И платен драскачо, когато личност като мен благоволи да отговори на изкривените постове на незначително от историческа гледна точка човеченце като теб, рекламиращи правителството, ще отговаряш максимум до 10 минути, иначе рискуваш да ти изстине местенцето в маркетинговият отдел на партия Герб и да изпуснеш шанса на живота си да научиш нещо различно от това да пасеш овце...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    мушмурок когато натрупаш 1000 поста и в тях зърна ,че може да си и умен и интелигентен човек тогава може,казвам МОЖЕ и да ти отговоря на тъпите ти въпроси.....

Значи за мен ти попадаш в графата платени форумни шушумиги.

Спирам да ти чета постовете и започвам да турпилирам всяка написана от теб тъпотия или облисване на анала Борисов. Жалък платен драскач си ти, криещ се зад анонимността.

А 1000 поста в анонимен форум никога няма да достигна - аз съм горд и можещ човек и не търся признание в анонимен форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Уорлик подкрепи Борисов в парламента
                      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/..._v_parlamenta/

Това, че американският посланик подкрепя пожарникаря, за мен като русофил, е достатъчно за да съм противник на ББ. Очевидно ББ е американска маша и работи за американските интереси. А те нямат нищо общо с българските. Ако в България възникне конфликт между християни и мюсулмани, то американците ще са на страната на аллаха, както беше в Афганистан, Босна и Херцеговина, Косово и т.н. Във всички случаи обаче руснаците са на страната на християните. Като съм ходил в Русия съм имал много радушно, направо братско отношение. В Америка не съм ходил, ама съм чувал какво е отношението към нас. Не ни броят за хора. Дори и черните...
                      Гигов,случайно преди време прочетох в твой коментар,как някой политик(не си спомням имито му)сигурно бил прочел ти(анонимника) какво си написал,защото той постъпил едикакси.Присъщо е за стари и най-вече за пенсионирани военни да имат подобни внушения,за да могат да се чувстват значими.Ако от някой с военен акъл като твоя зависи политиката на България то войната тогава е неизбежна(това не е като да си играеш у вас с оловните войничета).Вчера написах,че си ВОЕННОПРЕСТЪПНИК мислих да се извиня,но сега ще го напиша с удебелени букви.Борисов за мен защитава интересите на България,които трябва да доминират пред залитане към една или друга страна.
                      Last edited by zapalkata; 27.05.2011, 20:35.

Коментар

• Уорлик подкрепи Борисов в парламента
                        http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/..._v_parlamenta/

Това, че американският посланик подкрепя пожарникаря, за мен като русофил, е достатъчно за да съм противник на ББ. Очевидно ББ е американска маша и работи за американските интереси. А те нямат нищо общо с българските. Ако в България възникне конфликт между християни и мюсулмани, то американците ще са на страната на аллаха, както беше в Афганистан, Босна и Херцеговина, Косово и т.н. Във всички случаи обаче руснаците са на страната на християните. Като съм ходил в Русия съм имал много радушно, направо братско отношение. В Америка не съм ходил, ама съм чувал какво е отношението към нас. Не ни броят за хора. Дори и черните...
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Чакам Гигов и Йосиф...

Точка по точка:
                          1. Какво работите? (тук задължително Конкретна фирма и ако не е известна Булстат)
                          2. С какво се издържате?
                          3. Какви странични интерси имате и най вече за коя политическа сила гласувахте на предните избори и защо?

Мисля че е време сами да отговрите за да не ни отваряте работа да гадаем.

Коментар

Епа нищо не ти пречи да попиташ. И така трябва да е... Ама тук монетата има две страни - От една страна Гигов - хиляди мнения против Герб. Много ми е чудно какво работи този човек, как се издържа, с какво се занимава по-принцип. От другата Йосиф - абсолютно същото човече, но точно в обратната посока. За него за валидни същите въпроси.

Добре да направим така - сега Гигов и Йосиф да напишат (може и без имана че да не стане голям цирк) отговор на зададените от мен въпроси. Това би могло да измие наложилото се за Вас мнение, че сте платени драскачи, оспамили темата с поитиката и хомосексуалисти...

Чакам Гигов и Йосиф...

Точка по точка:
                            1. Какво работите? (тук задължително Конкретна фирма и ако не е известна Булстат)
                            2. С какво се издържате?
                            3. Какви странични интерси имате и най вече за коя политическа сила гласувахте на предните избори и защо?

Мисля че е време сами да отговрите за да не ни отваряте работа да гадаем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              Този пиян ли беше?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                                Е, г-н Владимир Йорданов и модераторите му! Отново не обръщате внимание на писания, присъщи повече на жълтата преса, отколкото на една сериозна медия.

Нещо не разбирам. Вместо вие да пазите авторитета на форума и сайта, вие се обръщате срещу тези, които искат той да бъде сериозен, авторитетен, уважаван. И толерирате гиговщината в него. Защо не прекръстите темата "политика" на "гигополитика"

Досега се надявах, че може да получа някакъв отговор от страна на вас, г-н Йорданов и модераторите. Но удобно скрити зад анонимността вие не давате обяснения и продължавате вашата прогиговска цензура.

Апропо, толерирането на вулгарното и жълтото във форума официална позиция на Инвестора ли е, г-н Йорданов? Някак си мисля, че няма да отговорите на въпросите ми. Но бих могъл да попитам същото и на общото събрание. Любопитен съм, как бихте отговорили там.

Епа нищо не ти пречи да попиташ. И така трябва да е... Ама тук монетата има две страни - От една страна Гигов - хиляди мнения против Герб. Много ми е чудно какво работи този човек, как се издържа, с какво се занимава по-принцип. От другата Йосиф - абсолютно същото човече, но точно в обратната посока. За него за валидни същите въпроси.

Добре да направим така - сега Гигов и Йосиф да напишат (може и без имана че да не стане голям цирк) отговор на зададените от мен въпроси. Това би могло да измие наложилото се за Вас мнение, че сте платени драскачи, оспамили темата с поитиката и хомосексуалисти...

Коментар

Working...
                                X