Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Татяна Дончева: Никой не ни е виновен, че направихме една мутра от „Витоша” министър-председателТези извадки от “Уикилийкс“ не са просто свободно плуване на информация. Те се пускат доста контролирано в полза и вреда на определени хора според случая. В сегашната ситуация смятам, че американската държава припомня чрез контролирани публикации в “Уикилийкс“ за ангажименти, които Бойко Борисов е поел към нея да не подписва договора за “Белене“, каза пред ГЛАСОВЕ лидерът на “Движение 21“ Татяна Дончева. И още: Щом Борисов може да се договаря така с американската и руската държава, обещавайки на всеки това, което иска да чуе, какъв му е проблемът в българския политически живот. Той смята, че може да се споразумее с всеки, че ще му пусне нещо. Накрая ако не се съгласи този, с когото е тръгнал да се договаря, Борисов ще купи изборите и ще купи не ромските махали, ще купи избирателните комисии. Този човек е истинска заплаха за България, за демокрацията и демократичните ценности, за интелигентните и умни хора. Не може да се подхранват маргинали и психопати и това да се счита за добра държавна политика. Повече четете тук http://www.glasove.com/article-13979.php
или тук http://dnes.dir.bg/news.php?id=8733196&nt=13http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеплатения драскач гигов...та той е като един жълт вестник , поства разни жълти , платени публикации от разни сайтове и започва да плюе и храчи...това са му постовете ..После започва да твърди ,че говори с факти ..е какви факти може да има в един сайт като Блитц например....
Но е доказуема ЛЪЖАТА ТИ, че поствам "жълти платени публикации" от сайтове като "Блитц например".
И понеже съм в отпуск и имам много време си направих труда да проверя последните си СТО поста в темата "Политика".
И да те разоблича ЛЪЖЕЦО !
Ти си ЛЪЖЕЦ защото от тези СТО поста аз съм се позовал или съм поствал материали от следните сайтове:
Дневник - 6 пъти
Днес - 5 пъти
Медиапул - 4
Сега - 4
Вести - 3
Гласове - 3
Стандарт - 2
По един път съм поствал от "Дарик", "Инвестор", БНР, БНТ
и САМО един път съм се позовал на жълтия сайт "Афера.бг"
Та истината е че 31 пъти съм се позовал на нормални информационни медии и само един път на жълт.
Та лъжецо, намери къде съм се позовал на "Блитц". Много ти е лесно да лъжеш и да плюеш събеседника, ама аз за разлика от теб предпочитам да плюя престъпните политици и да се позовавам на факти.
Твоето основно занятие обаче е да лъжеш и да плюеш съфорумците.
Хайде ЛЪЖЕЦО- ПЛЮВАЧ, опровергай ме!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеХа-ха-ха, оправи ми деня ..... ти си бил "сериозен участник" ..... Самият факт, че някои те разпознаха като проф. Вучков (не бях аз първи) говори достатъчно. А си и неграмотен.....
А със св. Наум не се подигравам. Даже работя за тях - насочвам им пациенти .....
А занеш ли ного глупаво човече, че има 4 професора с името Вучков? Няма от къде да знаеш ама дрънкаш?
За разлика от теб обаче аз не съм палтен писач и не мога повече да си губя времето с твоите дивотии...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЧестно не те разбирам. Пишеш глупости за да гониш троловете, които ти си определил като трол.... И не усещаш ли че ти форумният шут дето само ни вдига кръвното на сериозните участници, със несериозните си мнения.
Политиката не можеш да я спреш - в БГ нещата са объркани - политиката е пред икономиката.
А че си привърженик на БСП - нямам идея, но на такъв приличаш - аругантен и некомпетентен.
За тъпотиите с колегата Ескимо - на тъп въпрос няма умен отговорор.
ПС. А какво против имаш клиниката на 4ти километър? Щото аз работя с тях и не съм останал с впечатление, че правят нещо погрешно за да са достойно за форумни подигравки? Може би не знаеш, че там вече съвсем малък корпус е за психични проблеми. Основнаа дейност на болницата са неврологични заболявания - дискови хернии, множествени скелрози, миастении, възпаления на нерви, дори диабет и усложненията му. Та не разбирам какво те кара да умаловажаваш всички тези диагнози и да се шегуваш с тях?
А със св. Наум не се подигравам. Даже работя за тях - насочвам им пациенти .....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеКога успя да спориш много с 48 мнения????
Или и ти си от тези с по 5 ника.
Не се зачждам,просто ми е интересно какво значи 'много'. Дали 500лв за теб са много, след като 10 разменени мнения са много
Не съм и мислил че еродиран човек като теб ще се заяжда. Напротив очаквам твоята подкрепа в опитите ми да събудя българският дух и да изведа на преден план някои национални и вече позабравени ценности. Ама май не успявам... Или не съм достатъчно упорит.
Коментар
-
Ч
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТи пък къде видя да изразявам политическо мнение? Че даже ми приписваш "връзки" с БСП.... Аз отдавна престанах да пиша по същество в тази тема. Единственото, което правя от време на време, е да пъдя тролове като теб и да се мъча да забраня въобще политиката в този форум. За съжаление не успявам. Много хора вярват, че дискусиите за политика са полезни за инвеститорите, щото икономиката била зависела от политиката. Да, ама не! Не виждам как споровете с платени чугунени глави от всички бои ще допринесат за успешни инвестиции.
За това вече ти казах - айде у лево и подръчичка с твоето "второ аз" ескимоса, право в Св. Наум. Там ще се погрижат за вас.
Честно не те разбирам. Пишеш глупости за да гониш троловете, които ти си определил като трол.... И не усещаш ли че ти форумният шут дето само ни вдига кръвното на сериозните участници, със несериозните си мнения.
Политиката не можеш да я спреш - в БГ нещата са объркани - политиката е пред икономиката.
А че си привърженик на БСП - нямам идея, но на такъв приличаш - аругантен и некомпетентен.
За тъпотиите с колегата Ескимо - на тъп въпрос няма умен отговорор.
ПС. А какво против имаш клиниката на 4ти километър? Щото аз работя с тях и не съм останал с впечатление, че правят нещо погрешно за да са достойно за форумни подигравки? Може би не знаеш, че там вече съвсем малък корпус е за психични проблеми. Основнаа дейност на болницата са неврологични заболявания - дискови хернии, множествени скелрози, миастении, възпаления на нерви, дори диабет и усложненията му. Та не разбирам какво те кара да умаловажаваш всички тези диагнози и да се шегуваш с тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЗначи имаме еднакви политически убеждения. Извинявай ако ти досаждам в работно време (казвай и спирам), ама аз време имам и не се усещам.
Всъщност честно казано, никой не подкрепаям или отричам. Просто с Гигов много сме спорили, а и снего става малко спор Левски - ЦСКА. По скоро си търся хора да си събеседваме, а някак хората стават по словоохотливи като имаш обратната на тях теза. Сега ако напиша - не харесвам Жан, не харесвам Царя и ще разменим по един два поста и това е....
Пожелавам ти здраве и извинявай ако съм те натоварил.
Или и ти си от тези с по 5 ника.
Не се зачждам,просто ми е интересно какво значи 'много'. Дали 500лв за теб са много, след като 10 разменени мнения са много
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеХа смешното и малко човече пак е тук. Ами колега аз чета преди да пиша, макар че твоите дебилщини, ми е малко ттрудно. Как виждаш ти някой човек да си пише с два ника и да си отговаря? Чисто технически. И защо си мислиш че някой има интерес да агитира електората на БСП - вие сте твърди.
Много си смешен, със жалките си опити да защитаваш БСП и да се опитваш да спамиш всяко аргументирано мнение.
И в никакъв случай не ми казвай какво да правя, това и министри не си го позволяват, а камо ли циркови маймуни като теб.
Предлагам ти да не говорим за политика, защото очевидно не става диалог. Може в друга тема да дискутираме нещо професионално.
За това вече ти казах - айде у лево и подръчичка с твоето "второ аз" ескимоса, право в Св. Наум. Там ще се погрижат за вас.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеи да искаш колега не би могъл ,защото нямам нито един пост в подкрепа на милен велчев ,даже обратно ..имам постове в които очевидно пиша че не го харесвам , че начело с царя върнаха страната поне 10 г. назад ...относно Костов не съм напълно съгласен ..
след като мразиш комунистите ( което напълно съвпада и смоите чувства към тях ) ми е малко странно как подкрепяш очевидно платения драскач гигов...та той е като един жълт вестник , поства разни жълти , платени публикации от разни сайтове и започва да плюе и храчи...това са му постовете ..После започва да твърди ,че говори с факти ..е какви факти може да има в един сайт като Блитц например....
освен това аз не защитавам никой политик или политическа формация ако не ми гхаресва или ако се разочаровам....но се стремя да гледам обективно и всичкото плюене по сегашното управление за мен е малко пресилено и доста извън реалностите.....но ме мързи ,а и имам работа за да казвам защо.
Значи имаме еднакви политически убеждения. Извинявай ако ти досаждам в работно време (казвай и спирам), ама аз време имам и не се усещам.
Всъщност честно казано, никой не подкрепаям или отричам. Просто с Гигов много сме спорили, а и снего става малко спор Левски - ЦСКА. По скоро си търся хора да си събеседваме, а някак хората стават по словоохотливи като имаш обратната на тях теза. Сега ако напиша - не харесвам Жан, не харесвам Царя и ще разменим по един два поста и това е....
Пожелавам ти здраве и извинявай ако съм те натоварил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКолега бих извадил , ама толкова тъпотия не ми се чете. Иначе си останал с грешно мнение - симпатичен си ми и ми харесва, че си на линия и си уплатняваме времето като си пишем разни закачки. А ето че имаме и някой общи политически възгледи - и аз не харесвам Велчев и Костов. Ама най мразя комунисти (особенно твоят идол Жан Виденов)- ето тук няма да се разберем.
след като мразиш комунистите ( което напълно съвпада и смоите чувства към тях ) ми е малко странно как подкрепяш очевидно платения драскач гигов...та той е като един жълт вестник , поства разни жълти , платени публикации от разни сайтове и започва да плюе и храчи...това са му постовете ..После започва да твърди ,че говори с факти ..е какви факти може да има в един сайт като Блитц например....
освен това аз не защитавам никой политик или политическа формация ако не ми гхаресва или ако се разочаровам....но се стремя да гледам обективно и всичкото плюене по сегашното управление за мен е малко пресилено и доста извън реалностите.....но ме мързи ,а и имам работа за да казвам защо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАйде бегай у лево! Никой не желае нови политически тролове в тоя форум. И без това си ги имаме достъчно и се чудим как да се отървем от тях. Наближиха изборите и веднага се явиха секви навлеци! А между другото, ти как точно се разпозна в моите писания за раздвоението на личността? Явно добре съм те описал, щом веднага се разпозна, без да съм споменавал имена
Айде сега заедно с ескимосчето, взимайте си торбичките и лека полека - право в Св. Наум!
Ха смешното и малко човече пак е тук. Ами колега аз чета преди да пиша, макар че твоите дебилщини, ми е малко ттрудно. Как виждаш ти някой човек да си пише с два ника и да си отговаря? Чисто технически. И защо си мислиш че някой има интерес да агитира електората на БСП - вие сте твърди.
Много си смешен, със жалките си опити да защитаваш БСП и да се опитваш да спамиш всяко аргументирано мнение.
И в никакъв случай не ми казвай какво да правя, това и министри не си го позволяват, а камо ли циркови маймуни като теб.
Предлагам ти да не говорим за политика, защото очевидно не става диалог. Може в друга тема да дискутираме нещо професионално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеами ето за това ...говариш пълни глупости
Извади един мой пост в който изразявам подкрепа за измамника милен велчев, а относно Иван Костов съм изразявал и положителни и оптрицателни мнения ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеХа ха ха... мале, мале, мале, ама Вие наистина сте уникални дебили. Гледам събрали сте се всичките гноми, дето живеете във форума и сте смпамили по мой адрес, въпреки че Ви бях забранил. Направо онемявам - как може да нпишете толкова тъпотии и в тях да няма и едно вярно твърдение. То чисто статистически е невъзможно. Йосифе (Руки) извинявайте че си мислех че някой Ви плаща - няма кой да Ви палти, Вие и за агитатори не ставате, явно сте някви странни личности.
А новият смапер нетуърк пък кой е? Тоя до сега не беше писал? Та какво викаш бил съм професор Вучков и съм си спорел сам със себе си с два ника? Ти счупи скалата на тъпомера. Това е като да обвиниш Марадона че никога не е играл футбол. Много си тъп, граничиш с Йосиф.
Абе някой от Вас (не Ви знам колко сте) ще се опита ли да напише и едно мнение в което да има смисъл. Напиши нещо каквото и да било на политическа тема (поне сме в тази тема)... Ама явно толкова си можете.
Айде сега заедно с ескимосчето, взимайте си торбичките и лека полека - право в Св. Наум!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
[QUOTE=Kosmonavta;1059097178]
И пак си ме нарекъл "идиот". Не е ли врем да се спреш?
спираш да се държиш като такъв и няма да те наричам.....апропо ти сам се наричаш така с "командите" които даваш.....
не съм ти симпатичен ..ясно , не споделяш моите виждания..ок ...но не ми скачай с някакви тъпизми да ти давам инфо кой съм какво работя , къде живея , как се обличам и т.н. и то със заповеден тон ....Last edited by модератор; 31.05.2011, 11:01.
Коментар
Коментар