IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    си направих труда да проверя последните си СТО поста в
    от последните 100 поста .. а ти имаш над 3 000 ..така че продължавай да ровиш малоумнико ...... не е достатъчно за да не ти викам форумен идиот.....понеже ти обичаш "фактите"

Коментар

• Татяна Дончева: Никой не ни е виновен, че направихме една мутра от „Витоша” министър-председател Тези извадки от “Уикилийкс“ не са просто свободно плуване на информация. Те се пускат доста контролирано в полза и вреда на определени хора според случая. В сегашната ситуация смятам, че американската държава припомня чрез контролирани публикации в “Уикилийкс“ за ангажименти, които Бойко Борисов е поел към нея да не подписва договора за “Белене“, каза пред ГЛАСОВЕ лидерът на “Движение 21“ Татяна Дончева. И още: Щом Борисов може да се договаря така с американската и руската държава, обещавайки на всеки това, което иска да чуе, какъв му е проблемът в българския политически живот. Той смята, че може да се споразумее с всеки, че ще му пусне нещо. Накрая ако не се съгласи този, с когото е тръгнал да се договаря, Борисов ще купи изборите и ще купи не ромските махали, ще купи избирателните комисии. Този човек е истинска заплаха за България, за демокрацията и демократичните ценности, за интелигентните и умни хора. Не може да се подхранват маргинали и психопати и това да се счита за добра държавна политика. Повече четете тук http://www.glasove.com/article-13979.php
      или тук http://dnes.dir.bg/news.php?id=8733196&nt=13
      http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
      Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        платения драскач гигов...та той е като един жълт вестник , поства разни жълти , платени публикации от разни сайтове и започва да плюе и храчи...това са му постовете ..После започва да твърди ,че говори с факти ..е какви факти може да има в един сайт като Блитц например....
        Това за "платен драскач" е недоказуемо както от теб така и от мен. Така че го отминавам.
        Но е доказуема ЛЪЖАТА ТИ, че поствам "жълти платени публикации" от сайтове като "Блитц например".
        И понеже съм в отпуск и имам много време си направих труда да проверя последните си СТО поста в темата "Политика".
        И да те разоблича ЛЪЖЕЦО !
        Ти си ЛЪЖЕЦ защото от тези СТО поста аз съм се позовал или съм поствал материали от следните сайтове:
        Дневник - 6 пъти
        Днес - 5 пъти
        Медиапул - 4
        Сега - 4
        Вести - 3
        Гласове - 3
        Стандарт - 2
        По един път съм поствал от "Дарик", "Инвестор", БНР, БНТ
        и САМО един път съм се позовал на жълтия сайт "Афера.бг"
        Та истината е че 31 пъти съм се позовал на нормални информационни медии и само един път на жълт.

Та лъжецо, намери къде съм се позовал на "Блитц". Много ти е лесно да лъжеш и да плюеш събеседника, ама аз за разлика от теб предпочитам да плюя престъпните политици и да се позовавам на факти.
        Твоето основно занятие обаче е да лъжеш и да плюеш съфорумците.
        Хайде ЛЪЖЕЦО- ПЛЮВАЧ, опровергай ме!
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Ха-ха-ха, оправи ми деня ..... ти си бил "сериозен участник" ..... Самият факт, че някои те разпознаха като проф. Вучков (не бях аз първи) говори достатъчно. А си и неграмотен.....

А със св. Наум не се подигравам. Даже работя за тях - насочвам им пациенти .....
          Надявам се да съм ти оправил деня, че друго няма какво да правиш, докато агитираш за партията майка и се подиграваш на болници и хуманитарни организации. Абе ти защо не си намериш някой друг форум дето хората са с твоите интереси - бг мама например?

А занеш ли ного глупаво човече, че има 4 професора с името Вучков? Няма от къде да знаеш ама дрънкаш?

За разлика от теб обаче аз не съм палтен писач и не мога повече да си губя времето с твоите дивотии...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Честно не те разбирам. Пишеш глупости за да гониш троловете, които ти си определил като трол.... И не усещаш ли че ти форумният шут дето само ни вдига кръвното на сериозните участници, със несериозните си мнения.

Политиката не можеш да я спреш - в БГ нещата са объркани - политиката е пред икономиката.

А че си привърженик на БСП - нямам идея, но на такъв приличаш - аругантен и некомпетентен.

За тъпотиите с колегата Ескимо - на тъп въпрос няма умен отговорор.

ПС. А какво против имаш клиниката на 4ти километър? Щото аз работя с тях и не съм останал с впечатление, че правят нещо погрешно за да са достойно за форумни подигравки? Може би не знаеш, че там вече съвсем малък корпус е за психични проблеми. Основнаа дейност на болницата са неврологични заболявания - дискови хернии, множествени скелрози, миастении, възпаления на нерви, дори диабет и усложненията му. Та не разбирам какво те кара да умаловажаваш всички тези диагнози и да се шегуваш с тях?
            Ха-ха-ха, оправи ми деня ..... ти си бил "сериозен участник" ..... Самият факт, че някои те разпознаха като проф. Вучков (не бях аз първи) говори достатъчно. А си и неграмотен.....

А със св. Наум не се подигравам. Даже работя за тях - насочвам им пациенти .....
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
              Кога успя да спориш много с 48 мнения????
              Или и ти си от тези с по 5 ника.
              Не се зачждам,просто ми е интересно какво значи 'много'. Дали 500лв за теб са много, след като 10 разменени мнения са много
              Много в последните два часа. 500 лв са много, за дънки и малко за живеене.

Не съм и мислил че еродиран човек като теб ще се заяжда. Напротив очаквам твоята подкрепа в опитите ми да събудя българският дух и да изведа на преден план някои национални и вече позабравени ценности. Ама май не успявам... Или не съм достатъчно упорит.

Коментар

• Ч

Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Ти пък къде видя да изразявам политическо мнение? Че даже ми приписваш "връзки" с БСП.... Аз отдавна престанах да пиша по същество в тази тема. Единственото, което правя от време на време, е да пъдя тролове като теб и да се мъча да забраня въобще политиката в този форум. За съжаление не успявам. Много хора вярват, че дискусиите за политика са полезни за инвеститорите, щото икономиката била зависела от политиката. Да, ама не! Не виждам как споровете с платени чугунени глави от всички бои ще допринесат за успешни инвестиции.

За това вече ти казах - айде у лево и подръчичка с твоето "второ аз" ескимоса, право в Св. Наум. Там ще се погрижат за вас.

Честно не те разбирам. Пишеш глупости за да гониш троловете, които ти си определил като трол.... И не усещаш ли че ти форумният шут дето само ни вдига кръвното на сериозните участници, със несериозните си мнения.

Политиката не можеш да я спреш - в БГ нещата са объркани - политиката е пред икономиката.

А че си привърженик на БСП - нямам идея, но на такъв приличаш - аругантен и некомпетентен.

За тъпотиите с колегата Ескимо - на тъп въпрос няма умен отговорор.

ПС. А какво против имаш клиниката на 4ти километър? Щото аз работя с тях и не съм останал с впечатление, че правят нещо погрешно за да са достойно за форумни подигравки? Може би не знаеш, че там вече съвсем малък корпус е за психични проблеми. Основнаа дейност на болницата са неврологични заболявания - дискови хернии, множествени скелрози, миастении, възпаления на нерви, дори диабет и усложненията му. Та не разбирам какво те кара да умаловажаваш всички тези диагнози и да се шегуваш с тях?

Коментар

Значи имаме еднакви политически убеждения. Извинявай ако ти досаждам в работно време (казвай и спирам), ама аз време имам и не се усещам.

Всъщност честно казано, никой не подкрепаям или отричам. Просто с Гигов много сме спорили, а и снего става малко спор Левски - ЦСКА. По скоро си търся хора да си събеседваме, а някак хората стават по словоохотливи като имаш обратната на тях теза. Сега ако напиша - не харесвам Жан, не харесвам Царя и ще разменим по един два поста и това е....

Пожелавам ти здраве и извинявай ако съм те натоварил.
                  Кога успя да спориш много с 48 мнения????
                  Или и ти си от тези с по 5 ника.
                  Не се зачждам,просто ми е интересно какво значи 'много'. Дали 500лв за теб са много, след като 10 разменени мнения са много

Коментар

Ха смешното и малко човече пак е тук. Ами колега аз чета преди да пиша, макар че твоите дебилщини, ми е малко ттрудно. Как виждаш ти някой човек да си пише с два ника и да си отговаря? Чисто технически. И защо си мислиш че някой има интерес да агитира електората на БСП - вие сте твърди.

Много си смешен, със жалките си опити да защитаваш БСП и да се опитваш да спамиш всяко аргументирано мнение.

И в никакъв случай не ми казвай какво да правя, това и министри не си го позволяват, а камо ли циркови маймуни като теб.

Предлагам ти да не говорим за политика, защото очевидно не става диалог. Може в друга тема да дискутираме нещо професионално.
                    Ти пък къде видя да изразявам политическо мнение? Че даже ми приписваш "връзки" с БСП.... Аз отдавна престанах да пиша по същество в тази тема. Единственото, което правя от време на време, е да пъдя тролове като теб и да се мъча да забраня въобще политиката в този форум. За съжаление не успявам. Много хора вярват, че дискусиите за политика са полезни за инвеститорите, щото икономиката била зависела от политиката. Да, ама не! Не виждам как споровете с платени чугунени глави от всички бои ще допринесат за успешни инвестиции.

За това вече ти казах - айде у лево и подръчичка с твоето "второ аз" ескимоса, право в Св. Наум. Там ще се погрижат за вас.

Коментар

и да искаш колега не би могъл ,защото нямам нито един пост в подкрепа на милен велчев ,даже обратно ..имам постове в които очевидно пиша че не го харесвам , че начело с царя върнаха страната поне 10 г. назад ...относно Костов не съм напълно съгласен ..
                      след като мразиш комунистите ( което напълно съвпада и смоите чувства към тях ) ми е малко странно как подкрепяш очевидно платения драскач гигов...та той е като един жълт вестник , поства разни жълти , платени публикации от разни сайтове и започва да плюе и храчи...това са му постовете ..После започва да твърди ,че говори с факти ..е какви факти може да има в един сайт като Блитц например....

освен това аз не защитавам никой политик или политическа формация ако не ми гхаресва или ако се разочаровам....но се стремя да гледам обективно и всичкото плюене по сегашното управление за мен е малко пресилено и доста извън реалностите.....но ме мързи ,а и имам работа за да казвам защо.

Значи имаме еднакви политически убеждения. Извинявай ако ти досаждам в работно време (казвай и спирам), ама аз време имам и не се усещам.

Всъщност честно казано, никой не подкрепаям или отричам. Просто с Гигов много сме спорили, а и снего става малко спор Левски - ЦСКА. По скоро си търся хора да си събеседваме, а някак хората стават по словоохотливи като имаш обратната на тях теза. Сега ако напиша - не харесвам Жан, не харесвам Царя и ще разменим по един два поста и това е....

Пожелавам ти здраве и извинявай ако съм те натоварил.

Коментар

Колега бих извадил , ама толкова тъпотия не ми се чете. Иначе си останал с грешно мнение - симпатичен си ми и ми харесва, че си на линия и си уплатняваме времето като си пишем разни закачки. А ето че имаме и някой общи политически възгледи - и аз не харесвам Велчев и Костов. Ама най мразя комунисти (особенно твоят идол Жан Виденов)- ето тук няма да се разберем.
                        и да искаш колега не би могъл ,защото нямам нито един пост в подкрепа на милен велчев ,даже обратно ..имам постове в които очевидно пиша че не го харесвам , че начело с царя върнаха страната поне 10 г. назад ...относно Костов не съм напълно съгласен ..
                        след като мразиш комунистите ( което напълно съвпада и смоите чувства към тях ) ми е малко странно как подкрепяш очевидно платения драскач гигов...та той е като един жълт вестник , поства разни жълти , платени публикации от разни сайтове и започва да плюе и храчи...това са му постовете ..После започва да твърди ,че говори с факти ..е какви факти може да има в един сайт като Блитц например....

освен това аз не защитавам никой политик или политическа формация ако не ми гхаресва или ако се разочаровам....но се стремя да гледам обективно и всичкото плюене по сегашното управление за мен е малко пресилено и доста извън реалностите.....но ме мързи ,а и имам работа за да казвам защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          Айде бегай у лево! Никой не желае нови политически тролове в тоя форум. И без това си ги имаме достъчно и се чудим как да се отървем от тях. Наближиха изборите и веднага се явиха секви навлеци! А между другото, ти как точно се разпозна в моите писания за раздвоението на личността? Явно добре съм те описал, щом веднага се разпозна, без да съм споменавал имена

Айде сега заедно с ескимосчето, взимайте си торбичките и лека полека - право в Св. Наум!

Ха смешното и малко човече пак е тук. Ами колега аз чета преди да пиша, макар че твоите дебилщини, ми е малко ттрудно. Как виждаш ти някой човек да си пише с два ника и да си отговаря? Чисто технически. И защо си мислиш че някой има интерес да агитира електората на БСП - вие сте твърди.

Много си смешен, със жалките си опити да защитаваш БСП и да се опитваш да спамиш всяко аргументирано мнение.

И в никакъв случай не ми казвай какво да правя, това и министри не си го позволяват, а камо ли циркови маймуни като теб.

Предлагам ти да не говорим за политика, защото очевидно не става диалог. Може в друга тема да дискутираме нещо професионално.

Коментар

ами ето за това ...говариш пълни глупости

Извади един мой пост в който изразявам подкрепа за измамника милен велчев, а относно Иван Костов съм изразявал и положителни и оптрицателни мнения ...
                            Колега бих извадил , ама толкова тъпотия не ми се чете. Иначе си останал с грешно мнение - симпатичен си ми и ми харесва, че си на линия и си уплатняваме времето като си пишем разни закачки. А ето че имаме и някой общи политически възгледи - и аз не харесвам Велчев и Костов. Ама най мразя комунисти (особенно твоят идол Жан Виденов)- ето тук няма да се разберем.

Коментар

Ха ха ха... мале, мале, мале, ама Вие наистина сте уникални дебили. Гледам събрали сте се всичките гноми, дето живеете във форума и сте смпамили по мой адрес, въпреки че Ви бях забранил. Направо онемявам - как може да нпишете толкова тъпотии и в тях да няма и едно вярно твърдение. То чисто статистически е невъзможно. Йосифе (Руки) извинявайте че си мислех че някой Ви плаща - няма кой да Ви палти, Вие и за агитатори не ставате, явно сте някви странни личности.

А новият смапер нетуърк пък кой е? Тоя до сега не беше писал? Та какво викаш бил съм професор Вучков и съм си спорел сам със себе си с два ника? Ти счупи скалата на тъпомера. Това е като да обвиниш Марадона че никога не е играл футбол. Много си тъп, граничиш с Йосиф.

Абе някой от Вас (не Ви знам колко сте) ще се опита ли да напише и едно мнение в което да има смисъл. Напиши нещо каквото и да било на политическа тема (поне сме в тази тема)... Ама явно толкова си можете.
                              Айде бегай у лево! Никой не желае нови политически тролове в тоя форум. И без това си ги имаме достъчно и се чудим как да се отървем от тях. Наближиха изборите и веднага се явиха секви навлеци! А между другото, ти как точно се разпозна в моите писания за раздвоението на личността? Явно добре съм те описал, щом веднага се разпозна, без да съм споменавал имена

Айде сега заедно с ескимосчето, взимайте си торбичките и лека полека - право в Св. Наум!

Коментар

• [QUOTE=Kosmonavta;1059097178]
                                И пак си ме нарекъл "идиот". Не е ли врем да се спреш?

спираш да се държиш като такъв и няма да те наричам.....апропо ти сам се наричаш така с "командите" които даваш.....
                                не съм ти симпатичен ..ясно , не споделяш моите виждания..ок ...но не ми скачай с някакви тъпизми да ти давам инфо кой съм какво работя , къде живея , как се обличам и т.н. и то със заповеден тон ....
                                Last edited by модератор; 31.05.2011, 11:01.

Коментар

Working...
                                X