IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Ползата беше за моряците , които си направиха един хубав средиземноморски воаяж - отпочинаха си от напрегнатото ежедневие и заредиха сили за нови подвизи

И дано на следващата мисия пак да са под турско командване ,че бойно-оперативната съвместимост "Скътавка" , вече е отработена
    Другата мисия капитане, ще бъде не с фрегатата "Дръзки", ами с парахода "Радецки". Хем по-евтино, щото е на въглища, хем има голяма открита палуба и ще могат да се сложат стотина шезлонга от които екипажът да наблюдава небето. И да брои чайките...
    Приносът ни в операцията на НАТО ще бъде абсолютно същия...
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• До модератор:

Колега, нещо се бъгна темата и две три мнения назад целият сайт се измести в дясно, сляха се мнения и изчезна част от текстовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
        ..Пратиха я за един месец и каква беше ползата за нас данъкоплатците от тая мисия??.
        Ползата беше за моряците , които си направиха един хубав средиземноморски воаяж - отпочинаха си от напрегнатото ежедневие и заредиха сили за нови подвизи

И дано на следващата мисия пак да са под турско командване ,че бойно-оперативната съвместимост "Скътавка" , вече е отработена
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Фрегата "Дръзки" се завръща от Либия на 5 юни

http://www.livenews.bg/bulgaria/s/1404218853?id=24

За какъв дявол въобще трябваше да изпратим фрегатата на някаква измислена мисия? И да изхарчим нахалост близо два милиона лева?

Първо НИКОЙ не искал нашата помощ.
          Второ, от НАТО възложиха на нашата фрегата задачата "да наблюдава въздушното пространство". Че фрегатата да не е "АУАКС"? Тя разбира се има радари, ама те са предназначени за отбрана на кораба от въздушно нападение, а не за съпровождане на въздушни цели и предаване на данните на изтребителите. Като АУАКСа например. Все едно ни възложиха задача да броим прелитащите щъркели.
          По време на цялата "мисия" нашата фрегата е спряла за проверка ЕДИН единствен плавателен съд.
          Безсмислено изхарчени два милиона лева.
          Глупостта на военния министър напълно хармонизира с тъпотата на цялото правителство на пожарникаря.

Причината за да се завърне по рано дръжки ,според Аню е нейната цена
          Предварителните разчети показваха, че нашето участие в мисията на НАТО ще струва около 1,5 млн. лв, а тези пари не бяха предвидени в бюджета на отбраната"
          http://topnovini.bg/node/23103
          .
          Сега следва да ги наградят за,, отлично'' изпьлнение на поставените задачи. Пратиха я за един месец и каква беше ползата за нас данъкоплатците от тая мисия??.
          http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
          Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Фрегата "Дръзки" се завръща от Либия на 5 юни

http://www.livenews.bg/bulgaria/s/1404218853?id=24

За какъв дявол въобще трябваше да изпратим фрегатата на някаква измислена мисия? И да изхарчим нахалост близо два милиона лева?

Първо НИКОЙ не искал нашата помощ.
            Второ, от НАТО възложиха на нашата фрегата задачата "да наблюдава въздушното пространство". Че фрегатата да не е "АУАКС"? Тя разбира се има радари, ама те са предназначени за отбрана на кораба от въздушно нападение, а не за съпровождане на въздушни цели и предаване на данните на изтребителите. Като АУАКСа например. Все едно ни възложиха задача да броим прелитащите щъркели.
            По време на цялата "мисия" нашата фрегата е спряла за проверка ЕДИН единствен плавателен съд.
            Безсмислено изхарчени два милиона лева.
            Глупостта на военния министър напълно хармонизира с тъпотата на цялото правителство на пожарникаря.

Коментар

Прав си космонавт .Всеки обещава преди изборите реформи във всяка една сфера,съд за далавераджиите,прозрачност и т.н, а като ги изберете забравят това което са говорили.Пак се почват далаверите http://www.mediapool.bg/show/?storyid=180125&srcpos=2, назначават си тяхни хора които не са доказани професионалисти /виж по долният ми пост/и за капак Цвъки очаквам в скоро време да е поредната калинка с титла д-р на науките в НСА http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=908198

Така ще бъде докато не се надигнем ,но уви с тоя манталитет това няма да стане.Имам чувството ,че българите сме мазохсти и колкото повече ни го набиват толкова по хубаво ни става.
              Странни жалки човечета сме. Най големият успех на българите е че примерно от село е дошъл в София. Такива са ни ценностите - малки хора, малки идеали, дребни душици, като има ракия, телевизия планета и бетонена кутийка в Лозенец или Борово и вече всичко е наред. И накрая умират и чезнат като нация. Пропиляни животи. Обърни внимание от колко време не се е раждала някоя историческа в позитивен план личност. Нация за претапяне. Става ми жал понякога, друг път си викам че всеки народ си заслужава съдбата. Ама много преживяхме - мани политиката. Виж само в личен план - дори много силни личности като мен и теб понякога се отчайваме. Спомни си барикадите 1997 ма какви екшъни правихме. Спомни си проблемите с Държавна сигурност в зорите на демокрацията когато бяхме врагове на народа. Спомни си Ванчо Костов как остави на заден план всички такивва като нас дето го докараха на власт. Дори не искам да си спомням Томов и Евролевицата. Царят Комардция и Гей Станишев... Сега Бате Боко дойде като естествен продължител на чалга обществото. Идват избори... Аз няма да гласувам. Или да го кажа иначе - няма да гласувам за нито една от формациите които съществуват в момента, че може някой буден българин да влезе с нкой танк в парламента и да ми се издигне в очите.
              Last edited by mibova; 31.05.2011, 12:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Телевизионното правителство в действие....
                По едно и също време в сутрешноте блокове ни облъчват:
                от БНТ1-Росен Плевнелиев-магистралите това, магистралите онова....
                от екрана на БТВ се блещи земеделският министър и както винаги ръси умнотиии
                А по Нова ни омайва с безсмислици оня лигльо-външния министър Николай Младенов
                Изпих си кафето без мляко. Не смея да отворя хладилника-да не се покаже от там пък пожарникаря....
                Тия що не си правят заседанията на правителството направо в телевизията. Най-добре в турската телевизия-при Бареков...
                гигов според мен проблема ти е ,че не живееш в правилната държава и ако се преместиш в Северна Корея например съм убеден че ще намериш най-после мястото където ще се чувстваш порекрасно и да се отдадеш на щастлив завършек на нещастния си иначе животец.... тук даже мога да ти помогна защото имам добри контакти с посолството.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Здравната реформа е второто по големина предизвикателство (първото е социалната и пенсионна реформа). На практика никое правителство няма да я започне, защото нашите правителства са еднодневки и никой няма да разбута тази пирамида. Там трябва огромна решителност (съкращения, арести, претруктурирания) и който тръгне ще обере само негативи.

А определяните от държавата цени, облагодетелстващи само и единствено монополистите в енегрийният сектор са геноцид. Там трябва на власт да дойде един български Пиночет за да реши проблема. За съжаление цените само и единствено ще растат (перечупени през инфлация или не)- всички спасителни мерки които взеха големите икномики за да избягат от кризата, водят на там. За съжаление кеша вече е на критично високи нива, и макар че китайци и руснаци го акумулират много порочно за да си запазят износа и цените на петрола, в един момент този кеш ще стане лавината която ще помете световната икономика и по скоро спестяваният на милиарди хора ще се стопят за да се плаща ток, хляб, здраве итн.
                  Прав си космонавт .Всеки обещава преди изборите реформи във всяка една сфера,съд за далавераджиите,прозрачност и т.н ,а като ги изберете забравят това което са говорили.Пак се почват далаверите http://www.mediapool.bg/show/?storyid=180125&srcpos=2 ,назначават си тяхни хора които не са доказани професионалисти /виж по долният ми пост/и за капак Цвъки очаквам в скоро време да е поредната калинка с титла д-р на науките в НСА http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=908198
                  А определяните от държавата цени, облагодетелстващи само и единствено монополистите в енегрийният сектор са геноцид.....
                  Така ще бъде докато не се надигнем ,но уви с тоя манталитет това няма да стане.Имам чувството ,че българите сме мазохсти и колкото повече ни го набиват толкова по хубаво ни става.

Коментар

Космонавте не го знам гейчо какво е говорил вчера ,но я да те запитам на кое му викаш здравна реформа ????Питам защото аз такова нещо не виждам да се прави.Друго което ме вълнува и ще ме удари по джоба е ,че ДКЕВР предлага по-скъпо парно и ток от юли.А предложи ли се ще се приеме.В столицата увеличението на цената ще бъде 0,7%, най-много ще скочат в Русе и Плевен цели 10 %,
                    Здравната реформа е второто по големина предизвикателство (първото е социалната и пенсионна реформа). На практика никое правителство няма да я започне, защото нашите правителства са еднодневки и никой няма да разбута тази пирамида. Там трябва огромна решителност (съкращения, арести, претруктурирания) и който тръгне ще обере само негативи.

А определяните от държавата цени, облагодетелстващи само и единствено монополистите в енегрийният сектор са геноцид. Там трябва на власт да дойде един български Пиночет за да реши проблема. За съжаление цените само и единствено ще растат (перечупени през инфлация или не)- всички спасителни мерки които взеха големите икномики за да избягат от кризата, водят на там. За съжаление кеша вече е на критично високи нива, и макар че китайци и руснаци го акумулират много порочно за да си запазят износа и цените на петрола, в един момент този кеш ще стане лавината която ще помете световната икономика и по скоро спестяваният на милиарди хора ще се стопят за да се плаща ток, хляб, здраве итн.

Коментар

• Космонавте не го знам гейчо какво е говорил вчера ,но я да те запитам на кое му викаш здравна реформа ????Питам защото аз такова нещо не виждам да се прави.Друго което ме вълнува и ще ме удари по джоба е ,че ДКЕВР предлага по-скъпо парно и ток от юли.А предложи ли се ще се приеме.В столицата увеличението на цената ще бъде 0,7%, най-много ще скочат в Русе и Плевен цели 10 %,
                      Увеличението на цените на тока и топлата вода от 1-ви юли ще бъде разгледано от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Докато при електроенергията, скокът е с по-малко от 2% навсякъде, при топлинната енергия – има градове, в които ще ръстът е цели 10 на сто. В столицата увеличението на цената на топлата вода и парното ще бъде с 0,7%.

Ако бъдат приети предложенията на енергийния регулатор, най-много ще поскъпнат топлата вода и парното в Русе и Плевен – с близо десет на сто. В Сливен и Велико Търново пък се очаква намаление с повече от 5%. В София е едно от най-слабите поскъпвания – от 88,932 лв. на 89,52 лв. за мегаватчас с ДДС, което прави 0,7 на сто.

При електроенергията средното поскъпване за бита и фирмите в Западна България, където оперира ЧЕЗ, ще бъде с 1,37%. Абонатите на ЕВН в Югоизточна България ще плащат с 1,7% по-скъп ток, а на Е.ОН в Североизточна България с 1,22%.

Промените на цените не са окончателно решени. Новите тарифи трябва да влязат в сила от 1 юли.
                      http://www.vsekiden.com/95138

Коментар

• И приятели Йоска, Гигов, Нети5, Руки предлагам вече на спираме на лични и да удостоим и широката общественост със писанията си.

Та слушахте ли вчера Гей Станишев как плю по здравната реформа? Много беше жалък. Този човек е най - големият проблем на партията и ако не го махнат скоро и в парламента няма да влязат. Ама се е обградил с разни мекерета и си гласуват за него по конгресите и бавно убива партията - майка.

Сега се сетих за една случка. Не знам дали съм Ви я разправял, как щях да изплющя една от тия дъртите депутатки от на врмето (като джентълмен няма да кажа името). Та нося аз едни платежни в банката и слизам от колата и гледам получил съм ерекция, а беше лято. Леле викам сега се изложих. А забравих да Ви кажа че господ много ме е надарил, което ми е по скоро проблем защото рядко има нормална жена която ... абе да несе откланяме от темата. Бръкнах си в джобовете, сложих една торгба в безуспешен опит да скрия нещо. И точно пред мен на гишето застанала бабата депутатка. И нещо момичето и показваше и тя се надупила, викам си - "Една крачка и наруших социалният мир". Стана ми смешно и като взех да се смея и не мога да спра. Чак дойде охраната на Банката да ме помоли да спра и с идеята да ме изгони, ама като разбра че представлявам голям клиент и зстана само до мен. И само си представете цирк - една надупена депутатака, един хванал в ръце огроменият си меч и няколко платежни левент, който се смее като идиот и двама униформени и изчервени охранители до него. Беше голям купон.

Коментар

• Телевизионното правителство в действие....
                          По едно и също време в сутрешноте блокове ни облъчват:
                          от БНТ1-Росен Плевнелиев-магистралите това, магистралите онова....
                          от екрана на БТВ се блещи земеделският министър и както винаги ръси умнотиии
                          А по Нова ни омайва с безсмислици оня лигльо-външния министър Николай Младенов
                          Изпих си кафето без мляко. Не смея да отворя хладилника-да не се покаже от там пък пожарникаря....
                          Тия що не си правят заседанията на правителството направо в телевизията. Най-добре в турската телевизия-при Бареков...

Коментар

• Само с 4 години реален съдийски стажсемейна приятелка на Цветанов оглави Софийския градски съдhttp://www.legalworld.bg/show.php?storyid=23451

Цвъки толкова много плюеше по съдебната система при всеки удобен случай и тръбеше, че тя трябва да бъде реформирана. Ето какво е имал в предвид - да си назначи семейната приятелка за шеф на СГС.А може би му е нещо повече от семейна приятелка? У нас обаче не избухват секс-скандали, защото "власт" не означава "морал". Както вече съм се убедила, българинът обича крадците и пичовете, които го очароват и той непрекъснато гласува за тях...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                              от последните 100 поста .. а ти имаш над 3 000 ..така че продължавай да ровиш малоумнико ...... не е достатъчно за да не ти викам форумен идиот.....понеже ти обичаш "фактите"
                              Поредният плюещ пост. Съществото (не ми се обръща езикът да го нарека личност или човек) не се и опитва да докаже лъжливото си твърдение. Докато АЗ доказвам моето твърдение с факти.
                              Разобличен си ЛЪЖЕЦО!

Коментар

• Връчиха почетното звание на д-р Джевдет Чакъров
                                29.05.2011

На официална церемония в деня на Празника на Асеновград кметът д-р Христо Грудев връчи приза „Почетен гражданин на Асеновград”. Председателят на местния парламент Костадин Яков пречете решението на Общинския съвет от 18 май 2011 г., с което със званието се удостоява народният представител от ДПС д-р Джевдет Чакъров, бивш министър на околната среда и водите в предишното правителство.

Гордея се с това, че нашият град е образец за етническа толерантност и търпимост, изтъкна в благодарственото си слово д-р Джевдет Чакъров. Аз самият съм израснал в града, в квартал „Запад”. Децата, с които играех, днес са хора с обществено положение. Един от тях е свещеник, с когото празнувахме 190-годишнината от възстановяването на църквата „Св. Никола”. Ние сме били винаги заедно. Ние можем да бъдем пример в европейско измерение, дори в световно, че заедно празнуваме и едните, и другите празници. Едва ли има християнин, който да не е получавал на Великден и на Коледа поздравление от мюсюлмани и мюсюлманин от християни по време на Байрама, припомни д-р Чакъров.

Коментар

Working...
                                X