If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе аз кат по прост.... Да кажете кво има у тва чудо. Оня ден гледам си го фиркат по талянско с много лед, и ми изглеждаше много добре за жегите Пък и друг път ги гледам по никое време масово го шоркат
Братовчедка ми живее в Милано. По цяло лято го пият вместо вода. Слагат си някакво тяхно леко пенливо вино и портокалов ликьор. Слагат и резенче портокал.
Приятно е на вкус.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Благодаря, Арти! Много си експедитивна.
Сега докато си пия питието, в мен възникват едни мисли в следния порядък...
Мъжете искат да си вземат разни Котки и сервитьорки в кръчмата за да си плакнат очките. Лошо няма. Обаче ..., ние дами, макари да започнахме да посещаваме по-късно храма, нямаме ли некви права, хмммм!?
Котки и сервитьори не щем. Ама един балет Максимус да се върти на дансинга!?
Ами да, а са посмяли да кажат нещо шЪ ги съдимИ за дискриминация И ние трябва малко да изплакнем окото... ако нещо ти хареса давай го насам
Наздраве!
п.п. наивник теА аполони ги не щем, улиците пълни са с такивка искаме нещо по-по-най
Мъжете искат да си вземат разни Котки и сервитьорки в кръчмата за да си плакнат очките. Лошо няма. Обаче ..., ние дами, макари да започнахме да посещаваме по-късно храма, нямаме ли некви права, хмммм!?
ХъпсолютнУ и веднага доставка у офисОт с комплименти
Мъжете искат да си вземат разни Котки и сервитьорки в кръчмата за да си плакнат очките. Лошо няма. Обаче ..., ние дами, макар и да започнахме да посещаваме по-късно храма, нямаме ли некви права, хмммм!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар