IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Другари видело се е че от борсата няма да забогатееме ама айде да си избереме нещо от тоя списък.И бира черпа по халба-две на човек.Колчооооо сипи.
    еййййй...
    ко си се развикал по нощите...
    Получаваш.. Поръчаното...
    К'ви нощи бе Колчо?Ората вече работат .... и пият ...... пият и работат.
    Уфффф...
    То па една работа ...
    Ай наздравичка ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Другари видело се е че от борсата няма да забогатееме ама айде да си избереме нещо от тоя списък.И бира черпа по халба-две на човек.Колчооооо сипи.
      еййййй...
      К'ви нощи бе Колчо?Ората вече работат .... и пият ...... пият и работат.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        еййййй...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Другари видело се е че от борсата няма да забогатееме ама айде да си избереме нещо от тоя списък.И бира черпа по халба-две на човек.Колчооооо сипи.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jaya
            Ами те са си дразнещи!
            Снимали ли са те?
            Да, на 80% от тях. Тоя за 1080 се оказа, че някаква патрулка ме е снимала около 15 мин.

Коментар

• Anton Chigurh

...а бе ониа мамуни от вишката до шератон нарочно правят задръствания!Имат си горе пулт за управление и хоп задръстване...айе хукнеш по релсите и там те чекат...На проверовъчен ходи ли?
              自由西藏

Коментар

• Втори проект ми се изплъзна измежду пръстите за една седмица. Наздраве!

Ама аз не шофирам като изпусна проект.

Коментар

• Ами те са си дразнещи!
                  Снимали ли са те?

Коментар

• Горе долу да. Те повечето са за каране в насрещно, неправилно пререждане, каране по трамвайната линия и тн. Просто ме дразнат задръвстванията.

Коментар

• направо една патрулка си купил..

Коментар

• Не си спомням даже за какво е...

Коментар

• Дие сте бе серсеми. Една яка ракийка за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                            След две години каране без книжка най-накрая си я взех след като платих близо 4 000 актове. хахах

Не знам как но имам един акт за 1080 лева, като се има в предвид че не е за каране в нетрезво състояние...шок.

Както и да е черпя всички.
                            И аз скоро заплатих 900 (за пиене)
                            да не си карал на две гуми за 1080 лева акт

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                              След две години каране без книжка най-накрая си я взех след като платих близо 4 000 актове. хахах

Не знам как но имам един акт за 1080 лева, като се има в предвид че не е за каране в нетрезво състояние...шок.

Както и да е черпя всички.
                              Качил си 8 мацки на задната седалка - май до 3-4 позволяват, след това по 250 кинта глоба на чифт.. сини очи ;-)
                              Наздраве!
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• зарежда пиене за изборите

Коментар

Working...
                                X