If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми - тВа па /на което свири младежът/ - никак не ми прилича на /размазващ/ саксофон..., по-скоро на кларинет..., но на звук го докарва..., може би е някакъв мелез?
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Черпя ви с една троянска сливова по повод фестивала на сливата ))))
...по тоА повод можем да припомним стихотворението на Недялко Йорданов - "Кооперативно":
В МОЙТА нива цъфна слива.
В твойта нива цъфна слива.
Твойта слива си я бива,
но и мойта си я бива.
Всеки сливи ще добива
само в кооператива,
в който дружно ще се слива
мойта слива с твойта слива.
Честито на всички, които имат повод да празнуват!
Наздраве!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Тнм, нали знаеш и по себе си ние жените можем да правим по няколко неща едновременно - да пишем договори, имейли, да говорим по телефона и да списваме по нещо у форумО (примерно). Докато уважаемите ни джентълмени (надяваме е да са такива ) са си заети хора и трябва да отдадат цялото си Фнимание на нещото, което правят, за да бъде то качествено направено и без грешки.
п.п. Заре - топло!
ЧувАл съм, че невръстната възраст никак не пречела да се прави разлика между тромпет и саксофон......., па то така и излезе...
Тнм, нали знаеш и по себе си ние жените можем да правим по няколко неща едновременно - да пишем договори, имейли, да говорим по телефона и да списваме по нещо у форумО (примерно). Докато уважаемите ни джентълмени (надяваме е да са такива ) са си заети хора и трябва да отдадат цялото си Фнимание на нещото, което правят, за да бъде то качествено направено и без грешки.
Слушай си го довечерка по-далече от компютъра, да не се размажеш върху неги.
Манков, мисля че грешиш с препоръката си. Мисля, че твоето е тромпет - в разновидностите му .../да не се отплесвам по уикито - да се правя на всезнайко, де.../...
Саксофонът е с много по-"мек" тембър...Ако трябва саксофон да чуем, ето го - наистина е размазващо..., какво ти размазващо?..., според мен - направо е овлажняващо /имам предвид дамата - под дъжда в клипчето .../...
Коментар