If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде пак нек'ви подробности.Това жените с техните детайли могат да ти утрепат живеца, баси.Нюанси нек'ви, отенъци нек'ви ... стига де. Кетеняви или черни се са брюнетки. Докато се изследват отенъците и се губи ценно време
Пък истинския цвят обикновено е друг
След тази тирада да разбирам ли, че кестенявите и червенокосите дами няма да бъдат пренебрегнати?
П.П. Аз съм инженер. Научена съм да обръщам внимание на детайлите
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Айде пак нек'ви подробности.Това жените с техните детайли могат да ти утрепат живеца, баси.Нюанси нек'ви, отенъци нек'ви ... стига де. Кетеняви или черни се са брюнетки. Докато се изследват отенъците и се губи ценно време
Пък истинския цвят обикновено е друг
Тц, различни са. Кестенявата коса винаги има лек червеникав оттенък на слънчева светлина. И аз мислех като теб докато не ми се наложи да си боядисвам косата. Във фризьорският салон ми показаха 4 основни натурални цвята - тъмна, руса, кестенява и червенокоса
Мечо
Абе серсеми/серсемки кой се осмелява да избира сервитьорки без да пита Колчо,бе алоооооо?
P.S.Не че имам нещо против последното предложение,тъй като съм виден блондинкофил...... А също и брюнеткофил.
Абе серсеми/серсемки кой се осмелява да избира сервитьорки без да пита Колчо,бе алоооооо?
P.S.Не че имам нещо против последното предложение,тъй като съм виден блондинкофил...... А също и брюнеткофил.
Само!? Кестенявите и червенокосите не ти ли допадат?
Мечо
Коментар