Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Коки, в интерес на истината, ако гаврътна - не няколко, а само 2 х 100 - вече ще ми се доспи, така че - едва ли ще ми направят впечатление дамите.../това е едно на ръка/...
Другото - количеството от 2 х 100 /твърд алкохол/ - мога да изпия само ако се насилвам, или - както се казва - на инат. Какъв е смисълът човек да прави нещо, което не му доставя удоволствие, още повече, ако това е насилствено "наливане" с алкохол? Според мен това няма смисъл.
Не натрапвам мнение - всеки си знае "мярката", но "състезание" в тая област не ми е приятно.
Да ти спомена моментната ситуация: пред мен е една огроооомна шопска салата с 2, големи колкото два юмрука - розови домати, 4 средно големи свежо-хрупкави корнишона, 2 червени чушки, 1 глава лук, около 150 гр. краве сирене, зехтин - около 100 гр. и малко оцет...
Това върви с едни около 75 кристални грама узо... Мисля, че ще са ми достатъчни за леко отпускане...
По-важна е може би другата част от моето мнение… Някой може да каже, че преигравам. Всеки може да мисли онова, което му изнася.
Значииии – красивите “куклички” като тия, които обсъждаме, в голямата си част са големи комплексарки /за съжаление – това е моето мнение/, та изобщо не бих рискувал да попадна на нещо, което е абсЕлютнУ неадекватно.
Сега, разбира се – може да има и въпроси от вида, ама ти би ли отказал и т.н…
Та, така – осланям се на моите усещания за качествата, които би трябвало да има жената. А и смяната на жените като носни кърпички – може да е нечия самоцел, неразбираема от мен… Пък и човек трябва да поставя акцента И НА ЧУВСТВАТА.../ама защо опитвам да "уча" жена на неща, които не разбирам?.../
Така де, извинявам се за спама, но все пак ще завърша в унисон с темата: Наздраве!
Мммм, кристалчетата са точно за такъв горещ следобеден ден…
Коментар