IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    zarco смисълът на професионалният жаргон "дисаги",ще го разбереш, след като гаврътниш няколко по 100 гр.питиета и се отзовеш в компанията на тия две мацки .Чат ли си?:

Коки, в интерес на истината, ако гаврътна - не няколко, а само 2 х 100 - вече ще ми се доспи, така че - едва ли ще ми направят впечатление дамите.../това е едно на ръка/...

Другото - количеството от 2 х 100 /твърд алкохол/ - мога да изпия само ако се насилвам, или - както се казва - на инат. Какъв е смисълът човек да прави нещо, което не му доставя удоволствие, още повече, ако това е насилствено "наливане" с алкохол? Според мен това няма смисъл.

Не натрапвам мнение - всеки си знае "мярката", но "състезание" в тая област не ми е приятно.

Да ти спомена моментната ситуация: пред мен е една огроооомна шопска салата с 2, големи колкото два юмрука - розови домати, 4 средно големи свежо-хрупкави корнишона, 2 червени чушки, 1 глава лук, около 150 гр. краве сирене, зехтин - около 100 гр. и малко оцет...

Това върви с едни около 75 кристални грама узо... Мисля, че ще са ми достатъчни за леко отпускане...

По-важна е може би другата част от моето мнение… Някой може да каже, че преигравам. Всеки може да мисли онова, което му изнася.

Значииии – красивите “куклички” като тия, които обсъждаме, в голямата си част са големи комплексарки /за съжаление – това е моето мнение/, та изобщо не бих рискувал да попадна на нещо, което е абсЕлютнУ неадекватно.

Сега, разбира се – може да има и въпроси от вида, ама ти би ли отказал и т.н…

Та, така – осланям се на моите усещания за качествата, които би трябвало да има жената. А и смяната на жените като носни кърпички – може да е нечия самоцел, неразбираема от мен… Пък и човек трябва да поставя акцента И НА ЧУВСТВАТА.../ама защо опитвам да "уча" жена на неща, които не разбирам?.../

Така де, извинявам се за спама, но все пак ще завърша в унисон с темата: Наздраве!

Мммм, кристалчетата са точно за такъв горещ следобеден ден…
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      Какъв е смисълът на професионалният жаргон "дисаги", приложен към двете мацки, които очевидно се приземяват, след полет?

zarco смисълът на професионалният жаргон "дисаги",ще го разбереш, след като гаврътниш няколко по 100 гр.питиета и се отзовеш в компанията на тия две мацки .Чат ли си?:
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Щом като го няма барману няма да е зле да се присъединим към призива на faberge Минаваме на самообслужване. Кой каквото си иска да си взема от бара за поркане .НАЗДРАВЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Барманът да сипи у чашата твърдо гориво! Връщам се от творческа командировка и имам нужда от нещо по-силничко
          сигурно е снощен - днес не дойде на работа .... май сами ще се обслужване, за сметка на чорбаджията
          Ще си сипя голямо

Коментар

• Барманът да сипи у чашата твърдо гориво! Връщам се от творческа командировка и имам нужда от нещо по-силничко
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              Добро утро и от мен момчета и момичета. След малко с колежката застъпваме на смяната на терминала и започваме да проверяме дисагите.Но тъй като имаме още малко време и аз като fabergeсе чудя де е бармана за да му поръчам две силни къси кафета.
              Какъв е смисълът на професионалният жаргон "дисаги", приложен към двете мацки, които очевидно се приземяват, след полет?
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                е къ ?
                Ей ма на ...
                Бех зает с важни дела ....
                Ам айде де ,давай бързо две къси кафета и нещо безалкохолно,че работата ни зове.

Коментар

• е къ ?
                  Ей ма на ...
                  Бех зает с важни дела ....
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро и от мен момчета и момичета. След малко с колежката застъпваме на смяната на терминала и започваме да проверяме дисагите.Но тъй като имаме още малко време и аз като fabergeсе чудя де е бармана за да му поръчам две силни къси кафета.

Коментар

• :
                      Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                      Убавата тема нещо се забърква с фризьорски салон, та в таа връзка се сетих за една шега - питали един кви харесваш - блондинки или брюнетки, и той отговорил ДА!
                      Кафе съм пил, сега може едно ирландско, но без кафето, сам усилвателчето
                      Да не сте ми опонирали - не е рано!!!
                      Дам, Вълчо стъмва се .... време си е да се подкараме
                      -Барманееее, къде изчезна ?

Коментар

• Убавата тема нещо се забърква с фризьорски салон, та в таа връзка се сетих за една шега - питали един кви харесваш - блондинки или брюнетки, и той отговорил ДА!
                        Кафе съм пил, сега може едно ирландско, но без кафето, сам усилвателчето
                        Да не сте ми опонирали - не е рано!!!
                        И това ще мине ...

Коментар

• Ха добрУ утро хорааа,
                          вървя и спя
                          работя и спя )))

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Кафе, кафе ... ама бързо.И силно.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Кафе, кафе ... ама бързо.И силно.

http://www.picvalley.net/u/981/1695220815.GIF
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Кафе, кафе ... ама бързо.И силно.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X