IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Аз съм "фил" а не "фоб"
    Колко успокояващо... Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Категорично "Тцъ".
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        След тази тирада да разбирам ли, че кестенявите и червенокосите дами няма да бъдат пренебрегнати?

П.П. Аз съм инженер. Научена съм да обръщам внимание на детайлите

....за да сте несравними - всички кандидатки - с такива прически - като на Шиниъд О`конър ...

http://vbox7.com/play:b57e0452&al=2&vid=11875117
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

След тази тирада да разбирам ли, че кестенявите и червенокосите дами няма да бъдат пренебрегнати?
          Аз съм "фил" а не "фоб"
          Life won't wait for you.

Коментар

Айде пак нек'ви подробности.Това жените с техните детайли могат да ти утрепат живеца, баси.Нюанси нек'ви, отенъци нек'ви ... стига де. Кетеняви или черни се са брюнетки. Докато се изследват отенъците и се губи ценно време
            Пък истинския цвят обикновено е друг

П.П. Аз съм инженер. Научена съм да обръщам внимание на детайлите
            Мечо

Коментар

• Айде пак нек'ви подробности.Това жените с техните детайли могат да ти утрепат живеца, баси.Нюанси нек'ви, отенъци нек'ви ... стига де. Кетеняви или черни се са брюнетки. Докато се изследват отенъците и се губи ценно време
              Пък истинския цвят обикновено е друг
              Life won't wait for you.

Коментар

Ми че те кестенявите не са ли брюнетки?
                Тц, различни са. Кестенявата коса винаги има лек червеникав оттенък на слънчева светлина. И аз мислех като теб докато не ми се наложи да си боядисвам косата. Във фризьорският салон ми показаха 4 основни натурални цвята - тъмна, руса, кестенява и червенокоса
                Мечо

Коментар

Абе серсеми/серсемки кой се осмелява да избира сервитьорки без да пита Колчо,бе алоооооо?
                  P.S.Не че имам нещо против последното предложение,тъй като съм виден блондинкофил...... А също и брюнеткофил.
                  Т.е. русофил
                  В тоя случай обаче е за предпочитане

Коментар

Само!? Кестенявите и червенокосите не ти ли допадат?
                    Ми че те кестенявите не са ли брюнетки?
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      tnm;червеното ,бялото ,бирчок ,водка ,ракиджок и т.н зависи от вкуса .Така ,че кой квото иска да си порка.Но задължително със замезване
                      Фърли една вратна пържола на барбекюто и сипи едно червено вино - няколко пъти, моля!
                      Мечо

Коментар

Абе серсеми/серсемки кой се осмелява да избира сервитьорки без да пита Колчо,бе алоооооо?
                        P.S.Не че имам нещо против последното предложение,тъй като съм виден блондинкофил...... А също и брюнеткофил.
                        Само!? Кестенявите и червенокосите не ти ли допадат?
                        Мечо

Коментар

• Абе серсеми/серсемки кой се осмелява да избира сервитьорки без да пита Колчо,бе алоооооо?
                          Life won't wait for you.

Коментар

Коки, не е ли време да сменим бирата с по-харно питие? Червено вино, например
                            tnm;червеното ,бялото ,бирчок ,водка ,ракиджок и т.н зависи от вкуса .Така ,че кой квото иска да си порка.Но задължително със замезване
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              Всичко я .Зле ли ще ни е?

Споко цените ще са народни.Само трябва да си изберем касиер който ще отчита обороту на боса .Предлагай те кой да е.

Кой каза наздраве тая вече ?))
                              Коки, не е ли време да сменим бирата с по-харно питие? Червено вино, например
                              Мечо

Коментар

• коки
                                Покрай забраната на цигарките и за да се вдигне обороту ,вече всичко се предлага у кръчмето D
                                Вълчо-34 ВСИЧКО?????!!!!!
                                Всичко я .Зле ли ще ни е?

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Коки си е хулиганка, така че нищо чудно Само за цена трябва да се договаряме
                                Споко цените ще са народни.Само трябва да си изберем касиер който ще отчита обороту на боса .Предлагай те кой да е.

Кой каза наздраве тая вече ?))
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X