Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСлед тази тирада да разбирам ли, че кестенявите и червенокосите дами няма да бъдат пренебрегнати?
П.П. Аз съм инженер. Научена съм да обръщам внимание на детайлите
....за да сте несравними - всички кандидатки - с такива прически - като на Шиниъд О`конър ...
http://vbox7.com/play:b57e0452&al=2&vid=11875117"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСлед тази тирада да разбирам ли, че кестенявите и червенокосите дами няма да бъдат пренебрегнати?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАйде пак нек'ви подробности.Това жените с техните детайли могат да ти утрепат живеца, баси.Нюанси нек'ви, отенъци нек'ви ... стига де. Кетеняви или черни се са брюнетки. Докато се изследват отенъците и се губи ценно време
Пък истинския цвят обикновено е друг
П.П. Аз съм инженер. Научена съм да обръщам внимание на детайлитеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи че те кестенявите не са ли брюнетки?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе серсеми/серсемки кой се осмелява да избира сервитьорки без да пита Колчо,бе алоооооо?
P.S.Не че имам нещо против последното предложение,тъй като съм виден блондинкофил...... А също и брюнеткофил.
В тоя случай обаче е за предпочитане
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСамо!? Кестенявите и червенокосите не ти ли допадат?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеtnm;червеното ,бялото ,бирчок ,водка ,ракиджок и т.н зависи от вкуса .Така ,че кой квото иска да си порка.Но задължително със замезванеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе серсеми/серсемки кой се осмелява да избира сервитьорки без да пита Колчо,бе алоооооо?
P.S.Не че имам нещо против последното предложение,тъй като съм виден блондинкофил...... А също и брюнеткофил.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоки, не е ли време да сменим бирата с по-харно питие? Червено вино, напримерВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеВсичко я .Зле ли ще ни е?
Споко цените ще са народни.Само трябва да си изберем касиер който ще отчита обороту на боса .Предлагай те кой да е.
Кой каза наздраве тая вече ?))
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
коки
Покрай забраната на цигарките и за да се вдигне обороту ,вече всичко се предлага у кръчмето DВълчо-34 ВСИЧКО?????!!!!!
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКоки си е хулиганка, така че нищо чудно Само за цена трябва да се договаряме
Кой каза наздраве тая вече ?))
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар