IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
    )))))
    ехее, мерси - за мое здраве - нека запиването започне ... сеееега
    Ооо кантарче си имаме значии си естет, с чувство за справедливост и точна мярка и много други хубави качествата (лошите не ги казваме и аз ги имам )

http://www.youtube.com/watch?v=glNjsOHiBYs

Само хубави работи!

п.п. като дойде денят тогава пожеланията
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• какво правите без мен, Ъ

Сипвайте нещо силно, че съм яхнАлна метлата (пет пъти рестартирам компИтУрО, забива ми сканиращата програма /а бях затворила всички останали програми и файлове, че е по-голяма../ и не мога да си кача един безумен доклад, който си играх да сканирам лист по лист половин час, няма да ви разправям още колко време го чакам да мисли - гадост!). Давайте нещо силно! А съм и гладна...не съм яла от онзи ден, снощи ме боля корема по нощите, явно от това неядене някой гастрит съм направила
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Е па тогава целия месец важат благопожеланията!!!
        Но Шуменското е само след 1 час
        )))))
        ехее, мерси - за мое здраве - нека запиването започне ... сеееега

Коментар

не е днес, след месец близо - че и далеко у Хусарята...
          Е па тогава целия месец важат благопожеланията!!!
          Но Шуменското е само след 1 час
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Щом имаш рожден ден, минИ първо през Кръчмата да почерпиш а после праи к'вото душа ти иска.
            задължително

Коментар

haha, добре - още със ставането
              Наздраве ))

Днес ми предстои дилема - имаме банкет, който се пада точно на Рождения ми ден - да ходя ли? Отделно имам и предложение за друга, по-яка работа...
              Щом имаш рожден ден, минИ първо през Кръчмата да почерпиш а после праи к'вото душа ти иска.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                Ами аз, доколкото съм се събудил, пък и хвърлям око на един мат`рял, днес имаш рожден ден, което предполага едни най-хубави благопожелания за успешен, слънчев и профитен (и дедо научава по некоя дума) ден!!!
                За мен Шуменско!
                не е днес, след месец близо - че и далеко у Хусарята...

Коментар

Наздраве ))

Днес ми предстои дилема - имаме банкет, който се пада точно на Рождения ми ден - да ходя ли? Отделно имам и предложение за друга, по-яка работа...
                  Ами аз, доколкото съм се събудил, пък и хвърлям око на един мат`рял, днес имаш рожден ден, което предполага едни най-хубави благопожелания за успешен, слънчев и профитен (и дедо научава по некоя дума) ден!!!
                  За мен Шуменско!
                  И това ще мине ...

Коментар

Вълчо, е щипни я тая колежка щом е услужлива
                    А, началника и гледа като майка орлица.... Пък и тя младичка много, пък и позната на сестрата на една кака.... Облизвам се, че гроздето кисело, но се очертава приятен обед с биричка.

Арти, поздравления за новата резерва на кръчмата.
                    (Подрастващото поколение следва от рано да се учи...)
                    И това ще мине ...

Коментар

Не преди понеделник, че няма да мога да дегустирам и половината от наличните артикули.
                      Наздраве ))

Коментар

Опааа, добре - ще те сръчкам
                        Не преди понеделник, че няма да мога да дегустирам и половината от наличните артикули.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Вълчо, е щипни я тая колежка щом е услужлива
                          Life won't wait for you.

Коментар

• И са кат се прибера в Софето, сменям гащите и ризата и .... баси, забравил съм къде е срещата, студенчета бивши ша са броим. Тук наздраве, има едни печени орехчета, но съм на чуждо място и не смея да си поръчам биричка, че едната колежка каквато е услужлива....
                            А бе, наздраве!
                            И това ще мине ...

Коментар

Еееееее ..... нЕкой да ми каже като стане понеделник, че съм на работа.
                              Опааа, добре - ще те сръчкам

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Щом като го няма барману няма да е зле да се присъединим към призива на faberge Минаваме на самообслужване. Кой каквото си иска да си взема от бара за поркане .НАЗДРАВЕ!
                                Еееееее ..... нЕкой да ми каже като стане понеделник, че съм на работа.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X