IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Момичета вие като пиете толкова, напивате ли се?
    Почти не пия алкохол. Не обичам да изпускам нещата от контрол и затова гледам да съм свежарче
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Ами пием...само се правим, че пием клюкарим си по женски а питието е за фон

LeAnn Rimes - Can't Fight The Moonlight - http://www.youtube.com/watch?v=vjMGtb3MDWo
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

Зависи кой пита

Коментар

• Момичета вие като пиете толкова, напивате ли се?
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
            Отказах им )
            Душицата ми е чиста вече, готова съм за запиване
            Наздаровье

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
              Ами лесно е, приятел/мъж ти е организирал специална изненада за деня/вечерта и колкото и да ти иска не можеш да отидеш на абнкета, защото ще го накараш да се чувства зле! Това казваш и си 6!
              Отказах им )
              Душицата ми е чиста вече, готова съм за запиване

Коментар

да си призная не ми се ходи, ама изобщо - за мен не е толкова важен, колкото за колегите - ще има едно мрънкане.... само това ме притеснява
                Ами лесно е, приятел/мъж ти е организирал специална изненада за деня/вечерта и колкото и да ти иска не можеш да отидеш на абнкета, защото ще го накараш да се чувства зле! Това казваш и си 6!

Коментар

Понасяш ли хората от банкета или ти създават душевен дискомфорт? Ако имаш и най-малкото съмнение, че няма да се чувстваш на мястото си прескачай банкета! Имаш извинение, че си рожденничка и ще го отбележиш подобаващо- лично / семейно както прецениш Аз така бих направила! Освен ако не ти е мнооого важен този банкет и би направил изключително лошо впечатление на някого, на когото не искаш да правиш именно такова впечатление

п.п. Ако ли пък не ти се празнува с приятели отиваш на банкета и се спасяваш от роднински и други събирания. Рожденните дни са особено нещо и въпреки ,че трябва да си най-хубавите не винаги се чувстваме най-добре точно тогава. Да не говорим, че често пъти ако си домакин трябва само да сервираш и отсервираш и не ти остава време да направиш нещо хубаво за себе си Имам много познати, които вече празнуват семейно на почивка без приятели и познати и ако е необходимо да правят купон го правят след това. За да могат да се възползват от деня максимално и го посветят на себе си и хората, които са важни за тях
                  да си призная не ми се ходи, ама изобщо - за мен не е толкова важен, колкото за колегите - ще има едно мрънкане.... само това ме притеснява

Коментар

напиването е ясно, но банкета не знам какво да го правя
                    Понасяш ли хората от банкета или ти създават душевен дискомфорт? Ако имаш и най-малкото съмнение, че няма да се чувстваш на мястото си прескачай банкета! Имаш извинение, че си рожденничка и ще го отбележиш подобаващо- лично / семейно както прецениш Аз така бих направила! Освен ако не ти е мнооого важен този банкет и би направил изключително лошо впечатление на някого, на когото не искаш да правиш именно такова впечатление

п.п. Ако ли пък не ти се празнува с приятели отиваш на банкета и се спасяваш от роднински и други събирания. Рожденните дни са особено нещо и въпреки ,че трябва да си най-хубавите не винаги се чувстваме най-добре точно тогава. Да не говорим, че често пъти ако си домакин трябва само да сервираш и отсервираш и не ти остава време да направиш нещо хубаво за себе си Имам много познати, които вече празнуват семейно на почивка без приятели и познати и ако е необходимо да правят купон го правят след това. За да могат да се възползват от деня максимално и го посветят на себе си и хората, които са важни за тях

Коментар

е как - все пак сме професионалисти
                      А бе, професионалисти, професионалисти ..., ама сме хора на възраст и с определена тежест. Цял месец поркане - дан вземем накрая да са изложим и някак си да та засегнем, кат забрайм да та поздравим. УжасТ, значи!
                      Мечо

Коментар

• напиването е ясно, но банкета не знам какво да го правя

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Хммм, ако започнем сега, щъ ли имаме възможност в деня на събитието да ти честитим!
                          е как - все пак сме професионалисти

Коментар

)))))
                            ехее, мерси - за мое здраве - нека запиването започне ... сеееега
                            Хммм, ако започнем сега, щъ ли имаме възможност в деня на събитието да ти честитим!
                            Мечо

Коментар

Ооо кантарче си имаме значии си естет, с чувство за справедливост и точна мярка и много други хубави качествата (лошите не ги казваме и аз ги имам )

http://www.youtube.com/watch?v=glNjsOHiBYs

Само хубави работи!

п.п. като дойде денят тогава пожеланията
                              мерси, Арти - женската солидарност винаги съм я ценяла високо ))
                              Успешен и... не се ядосвай на машинарииките - ще се оправят

Коментар

• Петък, 11:40 часа. По балканските стандарти е настанало ракиено време.
                                Наздраве на тайфата!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X