Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМомичета вие като пиете толкова, напивате ли се?
LeAnn Rimes - Can't Fight The Moonlight - http://www.youtube.com/watch?v=vjMGtb3MDWoThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМомичета вие като пиете толкова, напивате ли се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеОтказах им )
Душицата ми е чиста вече, готова съм за запиванеThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеАми лесно е, приятел/мъж ти е организирал специална изненада за деня/вечерта и колкото и да ти иска не можеш да отидеш на абнкета, защото ще го накараш да се чувства зле! Това казваш и си 6!
Душицата ми е чиста вече, готова съм за запиване
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеда си призная не ми се ходи, ама изобщо - за мен не е толкова важен, колкото за колегите - ще има едно мрънкане.... само това ме притесняваThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеПонасяш ли хората от банкета или ти създават душевен дискомфорт? Ако имаш и най-малкото съмнение, че няма да се чувстваш на мястото си прескачай банкета! Имаш извинение, че си рожденничка и ще го отбележиш подобаващо- лично / семейно както прецениш Аз така бих направила! Освен ако не ти е мнооого важен този банкет и би направил изключително лошо впечатление на някого, на когото не искаш да правиш именно такова впечатление
п.п. Ако ли пък не ти се празнува с приятели отиваш на банкета и се спасяваш от роднински и други събирания. Рожденните дни са особено нещо и въпреки ,че трябва да си най-хубавите не винаги се чувстваме най-добре точно тогава. Да не говорим, че често пъти ако си домакин трябва само да сервираш и отсервираш и не ти остава време да направиш нещо хубаво за себе си Имам много познати, които вече празнуват семейно на почивка без приятели и познати и ако е необходимо да правят купон го правят след това. За да могат да се възползват от деня максимално и го посветят на себе си и хората, които са важни за тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениенапиването е ясно, но банкета не знам какво да го правя
п.п. Ако ли пък не ти се празнува с приятели отиваш на банкета и се спасяваш от роднински и други събирания. Рожденните дни са особено нещо и въпреки ,че трябва да си най-хубавите не винаги се чувстваме най-добре точно тогава. Да не говорим, че често пъти ако си домакин трябва само да сервираш и отсервираш и не ти остава време да направиш нещо хубаво за себе си Имам много познати, които вече празнуват семейно на почивка без приятели и познати и ако е необходимо да правят купон го правят след това. За да могат да се възползват от деня максимално и го посветят на себе си и хората, които са важни за тяхThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениее как - все пак сме професионалистиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХммм, ако започнем сега, щъ ли имаме възможност в деня на събитието да ти честитим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение)))))
ехее, мерси - за мое здраве - нека запиването започне ... сеееегаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеОоо кантарче си имаме значии си естет, с чувство за справедливост и точна мярка и много други хубави качествата (лошите не ги казваме и аз ги имам )
http://www.youtube.com/watch?v=glNjsOHiBYs
Само хубави работи!
п.п. като дойде денят тогава пожеланията
Успешен и... не се ядосвай на машинарииките - ще се оправят
Коментар
Коментар