If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никой не обича да е извън управлението на ситуацията - но некои го приемаме като факт, без проблем. След това гледаме да се фключиме в управлението на ситуацията, ако ни е интересно - или да си отидем, ако не.
А вие винаги бягате, какче. Там е разликата, хехе.
То ест, за разлика от теб, кака, можем и да пием без да ни е страх от изпускане ( е, един път се насрах буквално, щото бех се правил на маш, пиейки на екс по двеста. Добре, че го видя само таксистът - аз си го обявих и си платих - та така. А вас ви е страх, е, и това е нормално за жени, требе да е така)
Хммм, така като се замисла, мое и да се окажеш праф. От страх ще да е. Ама какво да правя, като компанията ми са върли диваци като теб и Космо - като се напият ги пали или на пуцане или на бой!? И после язе ходя до МВР-то да гарантирам за тях
Почти не пия алкохол. Не обичам да изпускам нещата от контроли затова гледам да съм свежарче
Страх, кака. Вашия страх.
Никой не обича да е извън управлението на ситуацията - но некои го приемаме като факт, без проблем. След това гледаме да се фключиме в управлението на ситуацията, ако ни е интересно - или да си отидем, ако не.
А вие винаги бягате, какче. Там е разликата, хехе.
То ест, за разлика от теб, кака, можем и да пием без да ни е страх от изпускане ( е, един път се насрах буквално, щото бех се правил на маш, пиейки на екс по двеста. Добре, че го видя само таксистът - аз си го обявих и си платих - та така. А вас ви е страх, е, и това е нормално за жени, требе да е така)
Колчо няма ли нещо да ни черпиш днес е ден на майстора? Айде шефче сипвай нещо в чашите ни, че не се търпи вече...
п.п. днес клавиатурата ми блокира пет пъти, pc-то се самозаключва хахаха едно елементарно нещо да свърша трябва по не знам колко пъти да го повторя щото някаква техника е сдала багажа и ...вече съм гладна и е петък...ииии
Коментар