IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Vergil1975, не е нападала никакви съседи Русия, преди да изпратят тази армия от 60км. колона ВСУ цяла седмица стрелят свадбарски с артилерията в Донбас. Който е отцепила се от Украйна територия. Украйна не иска да си върне Донбас и Луганск, те много пъти са им казвали че не ги искат и ще ги избият обаче. Ти не знаеш че Донбас е бил заложник на Украйна много преди да се появи Зеленски и Русия е изнудвана да им дава пари под формата на суровини за да не ги тормозят. Тези в Киев така я разбират политика на държавните взаимотношения, и сега понеже тази работа се осира ще изкарат виновни САЩ, никой в ЕС наистина не ги иска, ако ги няма американците биха ги напъдили веднага.
    Last edited by supertrader; 30.10.2024, 19:24.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Тъпако-ВИНАГИ с логика ти разбивам тъпите опорки. И резултата ВИНАГИ е един и същ,почваш да обиждаш като нямаш аргументи.
      Путин се осра в Украйна и сега търси начин да излезе с престиж от ситуацията.
      Не те слушат нервите, май. А главата - съвсем.
      Last edited by Pyramid; 30.10.2024, 19:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Vergil1975, така както влязоха в Нато, така и ще излязат при това много по лесно.
        Хахаха-викаш Русия си напада съседите,ама Финландия и Швеция ще излязат от НАТО. Ами те именно заради Русия влязоха. Наистина големи хуморески разправяш. Но към теб нямам лоши чувства, щото си руснак. За разлика от русоробите, които са национални предатели.

Коментар

• Vergil1975, така както влязоха в Нато, така и ще излязат при това много по лесно. Защото ЕС в един момент ще намерят сили и ще кажат на САЩ - не сме ви боксова круша. Заради Украйна в Европа страдат и не само икономически или финансово. Колко време ще стискат зъби ?
          Last edited by supertrader; 30.10.2024, 19:05.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ти наистина не се правиш на глупак.
            ...ВИНАГИ с логика ти разбивам тъпите опорки.
            Путин се осра в Украйна и сега търси начин да излезе с престиж от ситуацията.
            Last edited by RUBLA; 30.10.2024, 19:33. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Хахаха-в НАТО междувременно влязоха Швеция и Финландия. А разстоянието от Финландия до Санкт Петербург е по-малко от 100 км. Ама викаш голяма победа ще е ако Украйна не влезе в НАТО.Да не говорим колко пък е разстоянието от Латвия до Москва. Ама Украйна била проблем, която е доста отдалечена от Москва и Санкт Петербург.
              Ти наистина не се правиш на глупак.

Коментар

Сега ще те изненадам: Както всяко едно нещо, оказва се, и целите на войните се менят. Ми има, има една официално обявена, друга - при прехода от етап към етап, трета - при преговорите и т.н. Има т.нар. програма минимум, програма максимум и междинни положения.
                Последно, говореха за приемане на географските реалности такива, каквито са в момента, неутрална и нечленуваща в НАТО Украйна и т.н. И тук има един Голям Номер: В НАТО, според нейния устав, НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИЕТИ ДЪРЖАВИ С ТЕРИТОРИАЛНИ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ СЪСЕДИТЕ, НИТО ВОЮВАЩИ В МОМЕНТА СТРАНИ. Така, ако Украйна толкова държи да я приемат, или побеждава на бойното поле, или приема, каквото И предложат И СЕ ОТКАЗВА ОТ БЪДЕЩИ ТЕРИТОРИАЛНИ ПРЕТЕНЦИИ.
                Победа, над Русия, там може само да сънуват, остава им второто... Е, ако ТОВА не е стратегическа победа на Кремъл, то, кое е? Хайде, думай да видим.
                Хахаха-в НАТО междувременно влязоха Швеция и Финландия. А разстоянието от Финландия до Санкт Петербург е по-малко от 100 км. Ама викаш голяма победа ще е ако Украйна не влезе в НАТО.Да не говорим колко пък е разстоянието от Латвия до Москва. Ама Украйна била проблем, която е доста отдалечена от Москва и Санкт Петербург.Там е разположен Балтийските флот. Т.е.ог Финландия, Естония и Латвия могат буквално да удрят в упор по флота.Ама важно е Украйна да не е в НАТО.Пълен смях
                Last edited by Vergil1975; 30.10.2024, 18:33.

Коментар

Старшинка ако не знаеш руски да ти преведа какви цели обяви Путин на 24.02.2022г-денацификация и демилитаризация на Украйна. Т.е сваляне на украинските власти,замяната им с руски пионки и разоръжаване на армията. Нищо от това не се случи, а сега искат ЕДИНСТВЕНО запазване на завзетите територии.
                  Сега ще те изненадам: Както всяко едно нещо, оказва се, и целите на войните се менят. Ми има, има една официално обявена, друга - при прехода от етап към етап, трета - при преговорите и т.н. Има т.нар. програма минимум, програма максимум и междинни положения.
                  Последно, говореха за приемане на географските реалности такива, каквито са в момента, неутрална и нечленуваща в НАТО Украйна и т.н. И тук има един Голям Номер: В НАТО, според нейния устав, НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИЕТИ ДЪРЖАВИ С ТЕРИТОРИАЛНИ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ СЪСЕДИТЕ, НИТО ВОЮВАЩИ В МОМЕНТА СТРАНИ. Така, ако Украйна толкова държи да я приемат, или побеждава на бойното поле, или приема, каквото И предложат И СЕ ОТКАЗВА ОТ БЪДЕЩИ ТЕРИТОРИАЛНИ ПРЕТЕНЦИИ.
                  Победа, над Русия, там може само да сънуват, остава им второто... Е, ако ТОВА не е стратегическа победа на Кремъл, то, кое е? Хайде, думай да видим.
                  Last edited by Pyramid; 30.10.2024, 18:12.

Коментар

Аз винаги съм защитавал тезата,че в България трябва да има по-високи заплати и пенсии,щото икономическото развитие е по-добро от на съседните държави пък заплатите са сходни. Но дори и при настоящата ситуация нещата постоянно се подобряват и дума и не може са става за сравнение с комунизма, когато всички бяха еднакво бедни.
                    А идол нямам.С изключение на един....руснак.И това е напълно сериозно и го казвам,за да видиш,че не съм против руснаците, а против руската имперска политика.
                    И как уж икономическото ни развитие по-добро, а заплатите- "сходни"? Няма такова нещо, ПО-ЗЛЕ сме икономически и затова, не е чудно заплатите дори доста по-ниски да са. И "постоянно подобряване на нещата", има наистина но, за определени, точно известно кои хора като за останалите, нещата са на остатъчен принцип И поради факта че, вече свършва работната сила у нас.
                    България е пазар на продавача на работната сила, малкия. Поне за 2/3 от работещите. Не идат ли да работят, просто няма кой. Затова, работодателите на около 1/3 от тях са се усетили и заплатите им да, пълзят нагоре. Другата 1/3 лапат мухите. Ама ти и от производство толкова "разбираш", т.к.живееш в свой си, собствен свят. И идол си имаш, дето все опяваш, че съм го бил "измамил", докато него - И МЕН, В Т.Ч. - ни прецака фирмата Белком ЕООД. Него го навърви с 601 лв, а мен - мен ме злепостави пред Матейко а после, мен ме съкратиха тогава, когато им приключвах сделка за 1,2 млн.лв. (компенсиращи кондензатори за ККУ към индукционните леяески пещи за чугун на з-д "Осъм"-Ловеч за която, би трябвало (така си бяхме стискали ръцете при наемането ми) би трябвало да ми платят 5[%] комисионна от...познай, колко лв. Ами ЕСТЕСТВЕНО, че е по-добре е да изгониш човек за такива пари. Само за справка, основата на заплатата тогава беше 510 лв и това отгоре - когато и към колкото продадеш. Споменавах ли ти че, цените се надуваха от Бургас 3÷5 ПЪТИ? Толкова с информацията за размисъл.
                    Last edited by Pyramid; 30.10.2024, 17:44.

Коментар

• Сега вече разбрах защо инвестора разрешава руска пропаганда и дори е разпънал чадър над рос-отрепките във форума. Ами страх го е да не го глобят и него ...

Коментар

• Русия глоби Google с 2 500 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 долара

Няма грешка - сумата е вярна. И защо са глобили Гугъл - ами защото пречи на лъжливата руска пропаганда в You Tube ....
                        Тези руснаци наистина са големи олигофрени ...

https://nova.bg/news/view/2024/10/30...0%D1%80%D0%B0/

Коментар

Пак си се напикал. Стига сънува старшинки, че се изпускаш. И какво "само" иска Русия, ясно е дефинирано от Кремъл. А Украйна - аз защо поставям въпроса, според теб - няма легитимен държавен глава, който да я представлява. Въпросът е, кого ще изберат за целта?
                          Старшинка ако не знаеш руски да ти преведа какви цели обяви Путин на 24.02.2022г-денацификация и демилитаризация на Украйна. Т.е сваляне на украинските власти,замяната им с руски пионки и разоръжаване на армията. Нищо от това не се случи, а сега искат ЕДИНСТВЕНО запазване на завзетите територии.
                          Last edited by Vergil1975; 30.10.2024, 17:27.

Коментар

Не опитвай от болната на здравата глава да прехвърляш. Нямаш квалификацията за това, пък и не разбираш (въпреки многократните разяднения), че,
                            1.Едни пари, натрупани на едно място поради КРАЙНОТО неравенство, вече не се въртят в икономиката при размяна на стокиминуслуги. Поне, не така бързо, както ако биха били по-равномерно разпределени между хората. Защо? - Защото,.един човек, това е едно тяло, една уста, едни крака, един анус, в крайна сметка. И, средно претеглено, един човек консумира едно количество храна, дрехи, обувки и т.н. Така, парите не се разменят равностойно и се обезсвижват, което снижава икономическия растеж. ТОВА ти обяснявам, малкия:
                            2.КРАЙНОТО неравенство пречи на растежа и по още една причина: Хората с пределно МАЛКО пари, освен дето гладуват, мръзнат, нямат адекватни здравни грижи и страдат от това, те още, ПО-МАЛКО КУПУВАТ а това, забавя също растежа.
                            НЕ Е ДО "КОМУНИЗЪМ", малкия. До здрава икономическа логика е: По-платежоспособният пазар (а това, е сумата от всички потенциални клие ти И търговци), генерира повече БВП.
                            3. За "преуспяващите": Хубаво е да има и такива. АЗ НЕ СЪМ ПРОТИВ. Само не приемам да ме учат на морал и да мрънкат такива като твоя идол, т.к.ТОЙ САМИЯТ, ПО НЕГОВИ ДУМИ, е започнал с измама.
                            Аз винаги съм защитавал тезата,че в България трябва да има по-високи заплати и пенсии,щото икономическото развитие е по-добро от на съседните държави пък заплатите са сходни. Но дори и при настоящата ситуация нещата постоянно се подобряват и дума и не може са става за сравнение с комунизма, когато всички бяха еднакво бедни.
                            А идол нямам.С изключение на един....руснак.И това е напълно сериозно и го казвам,за да видиш,че не съм против руснаците, а против руската имперска политика.

Коментар

Старшинка-никога няма да си надскочиш нивото.Капитулация има ЕДИНСТВЕНО, когато едната страна се предаде и напълно се съгласи с условията на другата. В случаят Русия иска само да запази завзетите територии.За каква капитулация става въпрос
                              Пак си се напикал. Стига сънува старшинки, че се изпускаш. И какво "само" иска Русия, ясно е дефинирано от Кремъл. А Украйна - аз защо поставям въпроса, според теб - няма легитимен държавен глава, който да я представлява. Въпросът е, кого ще изберат за целта?

Коментар

Все неравенството те бърка.Затова и тачиш комунизма, щото е идеология на завистта. И аз не съм богат ,ама никога не съм завиждал на по-богатите.Щом могат нека печелят. Ама теб те яде отвътре, че някой е преуспяващ,а ти не.
                                Не опитвай от болната на здравата глава да прехвърляш. Нямаш квалификацията за това, пък и не разбираш (въпреки многократните разяднения), че,
                                1.Едни пари, натрупани на едно място поради КРАЙНОТО неравенство, вече не се въртят в икономиката при размяна на стокиминуслуги. Поне, не така бързо, както ако биха били по-равномерно разпределени между хората. Защо? - Защото,.един човек, това е едно тяло, една уста, едни крака, един анус, в крайна сметка. И, средно претеглено, един човек консумира едно количество храна, дрехи, обувки и т.н. Така, парите не се разменят равностойно и се обезсвижват, което снижава икономическия растеж. ТОВА ти обяснявам, малкия:
                                2.КРАЙНОТО неравенство пречи на растежа и по още една причина: Хората с пределно МАЛКО пари, освен дето гладуват, мръзнат, нямат адекватни здравни грижи и страдат от това, те още, ПО-МАЛКО КУПУВАТ а това, забавя също растежа.
                                НЕ Е ДО "КОМУНИЗЪМ", малкия. До здрава икономическа логика е: По-платежоспособният пазар (а това, е сумата от всички потенциални клие ти И търговци), генерира повече БВП.
                                3. За "преуспяващите": Хубаво е да има и такива. АЗ НЕ СЪМ ПРОТИВ. Само не приемам да ме учат на морал и да мрънкат такива като твоя идол, т.к.ТОЙ САМИЯТ, ПО НЕГОВИ ДУМИ, е започнал с измама.

Last edited by Pyramid; 30.10.2024, 16:33.

Коментар

X