IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Gerasim_Burgaski, Зеленски се обадил на Байдън след като го избраха непосредствено в дните след изборите в САЩ и той му казал - Ще те подкрепя, ще ти дам 50 милиарда долара. Това го имаше като новина в медиите и то не в една. Беше ..трябва да се види в интернет - месец преди руската армия да влезе. А на 21 - ви преди да влязат има нападение на летище, ВСУ избиват хората там и го превземат и не руснаци, а убиват тези от ДНР които са там служителите. Не знам защо Русия не ги казва тези неща, но в медии ги има. Та те нападат Донецка и Луганска области които са се отцепили преди 22 - ри и е ясно защо - Байдън казва на Зеленски - ще те подкрепя. Във Фонс нюз има интервю на Байдън и в него той казва преди да бъде избран - Ще видите аз какво ще им направя на Русия ! Случва се, прави го чрез Зеленски и Украйна.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      хахахаха „Галъп“: 30% от българите биха воювали за страната си, ако бъдем включени във война

      ааааааааааааахахахахахаха

      Българите сме/ може би и аз в това число/ диван патриоти. Всъщност и другите и те са такива. Може би е от задоволеност, от акъл или липсата му или образованието,
      Click image for larger version

Name:	GIYlFOiWYAAnlSO.jpg
Views:	1
Size:	57.1 КБ
ID:	4165450

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Как да не е мир капитулацията, Япония като капитулира после какво следва - мир и икономически ръст, на път са да изпреварят по БВП страна с над три пъти по голямо население.
        Единствения вариант Украйна да остане самостоятелна държава е да капитулира, защото иначе те ще се вдигнат всички и ще минат към Русия. Войниците им казват че ще се разправят с тези в Киев вече, писнало им е. Четохте ли коментарите под клипа - един пише аз съм войник и не виждам смисъл да се бия за тези, ако може срещу тях - предпочитам, заслужава си. Той пише че от 300 човека са останали само 30 и това е масово явление.
        Click image for larger version

Name:	GIYdVPTXYAEDfeC.jpg
Views:	1
Size:	53.6 КБ
ID:	4165446

        Коментар


        • Click image for larger version

Name:	viber_изображение_2024-03-11_19-59-24-888.jpg
Views:	1
Size:	42.3 КБ
ID:	4165437

          Коментар


          • Всичко дотук ..........обобщено..........

            Което показва колко лъжливи и манипулативно платени са говорещите обратното..............

            Да се гледа с разсъждение.......... а не като дечица в Булонския лес........



            https://www.youtube.com/watch?v=lwJyTPFtH5A

            Коментар


            • РИА Новости: Украинските въоръжени сили обсъждат свалянето на Зеленски? (kritichno.bg)

              Коментар


              • хахахаха „Галъп“: 30% от българите биха воювали за страната си, ако бъдем включени във война

                ааааааааааааахахахахахаха

                Българите сме/ може би и аз в това число/ диван патриоти. Всъщност и другите и те са такива. Може би е от задоволеност, от акъл или липсата му или образованието,

                Коментар


                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                  Интересно ми е дали тези прокурори получават и те по 4000лв
                  Е разбира се................Щом го казва евАча на жената на Навални..........платения измекяр на ЦРУ......

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Интересно ми е дали тези прокурори получават и те по 4000лв

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


                      Папа Франциск
                      задмина папа Пий ХII в опозоряването на католицизма. Докато Пий II “само” е премълчавал престъплението на нацизма днешният Франциск направо застана на страната на руzките убийци с призива си към Украйна да развеe бяло знаме.

                      Франциск дори не се опита да прикрие пристрастието си към “по-силния”, обявявайки Украйна за победена. Това е все едно свещеник да оплаче жив човек, който се бори за живота си.
                      Хахахахахахах .......... ами да не се бори , бе ............

                      Кой идиот Окраински реши да следва решенията на соросидите от Кравария ???

                      Във всяко време и на всяко място има ... плащане на сметката .....

                      Независимо че грешката е била от глупост....алчност .... злоба или ... неправилна оценка на ситуация и възможности ...........





                      СЛАВА НА РУСИЯ !!!!!!!!!!!

                      тренирай с патоса , че ще трябва да го крещиш до изнемога след не много време ..........
                      ...
                      Last edited by Andi11; 11.03.2024, 20:20.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Арестуваха сина на Соломон Паси – Исаак заедно с топ дедесарите Лашкови!

                        от Safe News

                        09.03.24 12:56

                        в Крими & Темида, Темите на деня

                        Време за четене: 1 минута

                        Снимка: Фейсбук


                        Арестуваха сина на Соломон Паси Исаак заедно с топ дедесарите Лашкови!

                        Синът на бившият министър на външните работи на България Соломон Паси – Исаак Паси, е бил арестуван преди месец за източване на ДДС заедно с Божидар Лашков и сина му Виктор. Това твърди изданието Narod.bg в своя публикация. Ето какво пише в нея: Снимка: Фейсбук
                        Синът на евроатлантическия орел на България Соломон Паси – Исак, е арестуван за източване на ДДС заедно с едни от най-големите в схемата – Божидар Лашков и сина му Виктор, научи ексклузивно Narod.bg.
                        Тримата тарикати са задържани за 72 часа преди около месец, уточни източникът ни. Засега е ясно, че 30-годишният Исак Паси-внук и баща и син Лашкови са спипани за източване на ДДС.

                        Компанията на членуващия в БСП Исак Паси е повече от любопитна – Божидар Лашков се смята за най-стария дедесар в България. И отново връзка с Мартин Нотариуса – твърди се, че източвачът на ДДС е бил кошаревски свидетел по десетки дела на Мартин Божанов и го е покривал в измамите, от които взимал процент. Снимка: Фейсбук
                        В спецслужбите се говори за милиони щети от бандата около Исак Паси, който един от най-добрите приятели на Виктор Лашков, подчерта информаторът на Narod.bg.

                        Припомняме, че „бизнесменът“ Божидар Лашков, един от задържаните в рамките на операция „Недосегаемите“ за изсмукване на 20 милиона лева, има тесни връзки с червени представители на властта. Той е правил бизнес с консултантска фирма на бившия заместник-министър на тройната коалиция Чавдар Георгиев и депутатът от БСП и бивш банкер Златомир Орсов.

                        57-годишният днес Божидар Лашков бе арестуван в рамките на операцията срещу ДДС измамите „Недосегаемите“ през 2011-а. Тогава той бе посочен за лидер на групата, занимаваща се с данъчни измами.

                        Според МВР щетите, нанесени от групата на Лашков, възлизат на над 20 милиона лева. Въпреки това „недосегаемият“ излетя на свобода „под парична гаранция“.

                        Лашков е собственик и на редица фиктивни фирми, също дължащи милиони левове на държавата. За първи път Лашков се появява на радарите на органите на реда през 2000-та година. Тогава е арестуван в Боровец по подаден сигнал за разпространение на фалшиви карти за лифта.

                        При задържането у него са намерили фалшива служебна карта на негово име от асоциацията на служителите на МВР. Дело срещу него не е завеждано с мотива за липса на доказателства за съпричастността му към случая.

                        Същата година Лашков регистрира фирмата „Болканс стар“, където е вписан като съдружник на консултантска къща „Бизнес и право“. Фирмата се управлява от него и Силва Дюкенджиева, която на последните избори бе член на ЦИК от квотата на Коалиция за България. Дамата също членува в „Българска голф фондация“.

                        Друг член на организацията е бившият заместник-министър на околната среда Чавдар Георгиев. Останалите партньори в „Бизнес и право“ не са случайни. Те са бившият главен прокурор Борис Велчев и секретарят на президента Георги Първанов Красимир Стоянов. Двамата се оттеглят впоследствие от фирмата поради заетите от тях държавни длъжности.

                        През 2009 г. съпругата на Орсов – Катя завежда дело за заличаване на общата фирма в качеството си на най-големия й акционер. В съдебните документи пише, че фирмата не развива дейност.

                        Твърди се, че съдружниците – Лашков и консултантската къща – не помагат за развитието на фирмата. Така и не стана ясно защо именно дедесарят Лашков има общо дружество с видните представители на властта. Дружеството престава да съществува с решение на съда от 2010 г.
                        Аман от Боклуци, Демократо - Соросоиди ....... ...

                        Твърд противник на Белене съм вече .....

                        ''това'' , народен хляб не трябва да яде .................

                        Директно ........





                        Коментар


                        • Коментар




                          • Папа Франциск
                            задмина папа Пий ХII в опозоряването на католицизма. Докато Пий II “само” е премълчавал престъплението на нацизма днешният Франциск направо застана на страната на руzките убийци с призива си към Украйна да развеe бяло знаме.

                            Франциск дори не се опита да прикрие пристрастието си към “по-силния”, обявявайки Украйна за победена. Това е все едно свещеник да оплаче жив човек, който се бори за живота си.

                            Коментар


                            • В търсене на съответните кадри от скандалната сцена с наглото поведение на Гундяев изслушах още веднъж онези близо 7 минути, в рамките на които полковникът от КГБ не само се кара на своя български домакин Радев , но и сипе лъжи. На два пъти заявява например, че Русия абсолютно сама се е решила да води своята война с османците през 1878 г. и че го е направила срещу волята на други европейски държави. Всички до една били против.

                              Истината е, че Русия получава мандат да воюва от т.н. европейски концерт, както публицистите наричали тогава европейските сили, ангажирани с ултиматума си от Цариградската конференция ( дек. 1876-ян. 1877 г.). Мълчаливият отказ на султана да изпълни искането на европейските сили довежда до европейското решение Русия да наложи със сила това решение. Но дори и тогава Александър II се колебае месеци, преди да се осмели да започне военната офанзива, а главният му окуражител с настоятелни писма е бил германският канцлер Бисмарк.

                              Като стана дума за руския цар, един “детайл” от конското, който Гундяев чете на Радев, претърпя наскоро интересно развитие. В частта от назиданието, което беше спестена на българската публика, Гундяев е завил:

                              „Не чух името на Александър II, но за сметка на това бяха назовани други страни“, е продължил патриархът. „На Шипка разбрах, че независимо от политиката, която провежда държавната власт, българският народ има дълбока признателност към нас. Съветвам ви да отчитате тези настроения“. https://pik.bg/страшен-скандал-руският-патриарх-направил-радев-на-две-стотинки-това-ли-е-казал-кирил-в-оч-news732546.html

                              Както знаем, на 3 март тази година Радэв изпълни Гундяевата заръка. Отчете се. Спомена името на Александър II под бурните аплодисменти на присъстващите на връх св. “Никола”.

                              Бих могъл да отвърна огледално на кафявите у нас, които без доказателства упорито вменяват командни функции на “посолството” ( американското, разбира се) спрямо българската политика. Имам основания да заключа, че Радев козирува на посолството ( руzкото, разбира се). Горните факти могат да послужат като доказателство.

                              “Натовският” ни генерал се натяга пред Москва и нейната пета колона у нас. Което е още по-укорително за такъв настоятелен борец за челно място в битката кой да е най-голям патриотар в днешна европейска България.

                              Коментар


                              • Военный обозреватель журнала Forbes Дэвид Экс пишет, что ударом «Искандера» в районе Красноармейска уничтожены две ЗРК "Пэтриот" вместе с расчетами.

                                Это значит, во-первых, что на вчерашних фото (https://t.me/SergeyKolyasnikov/57145) был все же Пэтриот. А во-вторых, ждем скорого падения вертолетов США и НАТО для легализации потерь, потому что экипажи наверняка были американские. Земля стекловатой.

                                UPD. Камрады в комментариях уточнили, что потери уже легализовали. Минобороны США сообщает, что над Техасом разбился военный вертолёт патрулирующий границу с Мексикой. Какое трагическое совпадение [на самом деле нет]
                                https://t.me/SergeyKolyasnikov/57156

                                https://t.me/RVvoenkor/63450- последния абрахам
                                Last edited by v_tin; 11.03.2024, 19:17.

                                Коментар

                                Working...
                                X