IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Агро, да истински руснаци, ако имаш майка която да е възрастна жена и в тези села съвсем друга песен ще пееш. Това са нехранимайковци. Ако убиеш някой в този си живот, в следващия си точно на неговото място - възрастна жена в село в което са останали само такива и нападнато точно от такива нехранимайковци.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Да питам форумната вата.
      Искате ли русия да бъде свободна?
      Искате ли руският народ да живее нормално, без страх и без да бъде ограбван от олигарсите?
      Искате ли средствата от огромните ресурси да стигат до всички руски граждани?
      Искате ли да умират още руснаци на фронта?
      Искате ли Русия да стане нормално място за живот?
      Искате ли всеки да може да посети Русия, без страх да бъде задържан и пратен на фронта?
      Искате ли в Русия да има свобода на словото?
      Искате ли Русия да прилича на Северна Корея?
      Искате ли Путин да е пожизнен диктатор?

      Моля само отговори с да или не!
      Без да се обяснявате.

      Коментар


      • Gerasim_Burgaski, това са едни обезлюдени села с останали възрастни хора в тях, бабите са повече, дядовците ако има останал някой жив. Тези баби имат деца, смятай как го преживяват, тръгнали да ги освобождават откачалниците. От какво ще ги освободят, руските пенсии са 3 пъти по високи от украинските и са малки, а украинските са направо нищо не им дават.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Click image for larger version

Name:	photo_2024-03-12_09-44-47.jpg
Views:	1
Size:	85.0 КБ
ID:	4165546
          Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение


          Ако има нещо, което този конфликт ни показа на всички, то е, че западното оборудване никога не е превъзхождало руската технология. В момента T-90M е най-добрият танк в света, изпреварвайки германския Leopard и американския Abrams във всички категории.


          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Украйна е абсолютна 0-ла по скалата на възможноста за голяма война. Голямата война ще се случи между съвсем друга държава и САЩ, ако се случи. САЩ са си издействали вече тази привилегия и там омразата е жестока към тях. Те украинците и руснаците не се мразят, това е по скоро любов сравнено с омразата на тази страна която не трябва да се назовава към САЩ. Нацики в Укр. няма, това са нацики аматьори, а там цяла една страна е нацики при това железни, при тях нациките ако не учи зверски или не успее да се справи се самоубива защото достоинството му се е повредило..не е достоен и си слага край на живота. Това са нацисти, в Украйна се смешници с нарисувани на задните им части свастики.
            Click image for larger version

Name:	photo_2024-03-12_10-18-42.jpg
Views:	1
Size:	69.2 КБ
ID:	4165543

            Коментар





            • Помощен материал за бавно разбиращите съвремието

              Александр Тверской, 2014 г. за Путин :
              • Садист. Параноичен психопат с мания за величие и надценени идеи. Патологичен лъжец. Самооценката му е неадекватна. Интелигентността му е ниска. Личността му се влошава бързо.
              • Живее в паралелен свят, откъснат от реалността, напълно изгубил връзка с действителността. Той не я разбира. Как живеят хората, какво чувстват, за какво мечтаят, защо страдат - един морален идиот не може дори да си го представи. И не иска да си го представи..
              • Създал около себе си изкуствен, глухо опиянен свят, в който години наред, бавно, врял в котела на собствените си лъжи и пещерни предразсъдъци, накрая губи разсъдъка си.
              • Не съвест, никога не е имало съвест. Да, той е неспособен на състрадание и съпричастност, но самият той е много раним и самоуверен в.. Той е неспособен да обича. Много трогателен и отмъстителен, вероятно всички щети и желанието да се сдобие, да причини колкото се може повече страдания на всеки, до когото се докосне, произтичат от детството му, в което е бил болен, безгръбначен и безкрайно изтощен в бягство.
              • Страхлив и достоен за съжаление. Вечното малодушие ражда излишна, често безсмислена жестокост в действията и краен, чудовищен цинизъм.
              • Възгледът му за света е като на зъл зародиш от епруветка. Начинът му на мислене е пропорционален на мащабите на личността му. Той мисли ограничено, шаблонно, с настройки и лозунги. Преценките за света и хората са бутафорни и ограничени.
              • Като всеки тиранин той е склонен към митове, свещени значения, символизъм. В същото време е ужасно комплексиран, отчужден, затворен в себе си и емоционално беден. Компенсира своя комплекс за малоценност във всички области на живота чрез потискане и унищожаване на хората.
              • Ценностната му система е купена, стеснена до примитивната формула "свой-чужд" и представлява набор от идеологически клишета: Русия über alles, Западът - врагове и пришълци; - народът на Русия - потенциално опасен добитък, който трябва да бъде държан под контрол, периодично дразнен с джинджифила на националната изключителност; - властта - съдбата на избраните, смисълът на властта е в нея за собствено и лично обогатяване.
              • Последното обаче отдавна е престанало да играе каквато и да е роля и на преден план излязоха маниакалните идеи на хегемона на империята на Земята на всяка цена и с всички средства...
              • Махмурлия от времето на Сталин с психологията на вертуха и частен палач. Сив във всичко, безличен, дребнав. Той поглъщаше цялата подигравателна женомразка порода на офиса.
              • Абсолютно безскрупулен. Няма утвърдени, повече или по-малко морални понятия, с изключение на зоналните. Вътре в себе си крие нацупен тийнейджър, а навън се опитва да запази маската си на брутален, остроумен, човек в управата.
              • Речникът му е оскъден, речникът му е пълен с вулгарни поговорки и криминален, полицейски жаргон. Мнението за него отвън е много важно за него, затова е склонен към позьорство и жалък, анекдотичен мачизъм, както всички комплексирани хора. Той винаги се оказва смешен и жалък...
              • Вижда се, че е само една разтеглена ларва, а под нея друга, а после също така до самото дъно, където в мехурчеста, черна, злобна и отвратителна слуз, обгърнал с ръце треперещите колене, седи някакво жлъчно, набито джудже... Като политик той е безнадежден и безполезен, защото гледа само към миналото и се страхува от всякакви промени като заплахи за властта му.
              • И най-важното е, че той не знае какво е промяна, не я разбира. Политически безплоден, защото е обсебен от безграничната си власт. Някой друг все още се опитва да погледне в душата му, за да разбере нещо там.
              • А там просто няма душа. Там вътре има едно голямо нищо. И когато абсолютното нищо в плътта получи неограничена власт с червено копче в ръцете си, се получава това, което виждаме днес.
              • Той искаше да влезе в учебниците по история, да стане част от великата руска епопея, да бъде извършител, и ще влезе като банален военнопрестъпник, който е излязъл от релсите...
              • Той иска да се страхуват от него, да треперят пред него, но всички го гледат с презрителен поглед в очакване на незабавната му смърт.
              https://www.obozrevatel.com/person/a...r-tverskoj.htm


              Коментар


              • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                РАzzzzzzzzzПАДА на замръзналата североазиатска ДЖАМАХИРИЯ започва :


                Съставеният от руски наемници доброволци "Легион за освобождение на Русия", който се сражава на страната на Украйна, е предприел настъпление към руските Курска и Белгородска област, предадоха информационни източници, следящи събитията в Украйна и Русия. И двете области граничат с Украйна. Водят се тежки боеве по границата.

                В атаката участват още Сибирският батальон и Руският доброволчески корпус, съобщава в X (бившия Туитър) медийната платформа "Noelreports", която следи военните конфликти по света и по-специално войната в Украйна.

                Легионът съобщава във видеообръщение на техния лидер, че тръгва да освобождава Русия от диктатурата на Путин. Политическият координатор на военната организация Иля Пономарев съобщи във Фейсбук, че село Лозовая Рудка, Белгородска област, е преминало под контрола на руските доброволци.

                "Ние сме същите руснаци като Вас. Хората живеят все по-бедно, а дворците се увеличават", казва водачът.

                Пълното обръщение на руски гласи:

                "Идваме да ви освободим от нищетата, бедността, страха, от терористичните организации завзели властта, да дадем на вашите деца нормално, цивилизовано бъдеще, без санкции и репресии.

                Путин узурпира властта за 20 години и какво се случи – санкции, икономически застой, кръвопролитна война, взела живота и здравето на повече от 900 000 руски мъже. Убити политически конкуренти и пълна изолация от световната арена. А в същото време дворците растат.

                Сега той планира да управлява до своята смърт. Ние няма да позволим. Ние сме руснаци като вас. Ние също имаме право на волеизявление и нашата воля е кървавият диктатор да не бъде избран за президент на Русия. Ние ще направим всичко възможно от Ново Огарьово той да отпътува за "Полярен вълк". Ние знаем как се отнасят там към местните жители.
                Легионът тръгва на избори. Очаквайте ни."
                ⚡️Freedom of Russia Legion, The Russian Volunteer Corps and the Siberia Batallion have entered the Kursk and Bilhorod regions in Russia. Heavy fighting is reported in the border area.

                Events will be posted in this thread. pic.twitter.com/dS2ye6zpS6

                — NOELREPORTS ???????? ???????? (@NOELreports) March 12, 2024
                Ето това са истинските руснаци! Дано да е началото на нещо голямо и армията да тръгне към Москва! Руснаците трябва да бъдат освободени от тиранията на путин и кликата му!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                  Те янките вече се мрхщят на неправо едната ин употреба, нещо нахокали и поляците...
                  РАzzzzzzzzzПАДА на замръзналата североазиатска ДЖАМАХИРИЯ започва :


                  Съставеният от руски наемници доброволци "Легион за освобождение на Русия", който се сражава на страната на Украйна, е предприел настъпление към руските Курска и Белгородска област, предадоха информационни източници, следящи събитията в Украйна и Русия. И двете области граничат с Украйна. Водят се тежки боеве по границата.

                  В атаката участват още Сибирският батальон и Руският доброволчески корпус, съобщава в X (бившия Туитър) медийната платформа "Noelreports", която следи военните конфликти по света и по-специално войната в Украйна.

                  Легионът съобщава във видеообръщение на техния лидер, че тръгва да освобождава Русия от диктатурата на Путин. Политическият координатор на военната организация Иля Пономарев съобщи във Фейсбук, че село Лозовая Рудка, Белгородска област, е преминало под контрола на руските доброволци.

                  "Ние сме същите руснаци като Вас. Хората живеят все по-бедно, а дворците се увеличават", казва водачът.

                  Пълното обръщение на руски гласи:

                  "Идваме да ви освободим от нищетата, бедността, страха, от терористичните организации завзели властта, да дадем на вашите деца нормално, цивилизовано бъдеще, без санкции и репресии.

                  Путин узурпира властта за 20 години и какво се случи – санкции, икономически застой, кръвопролитна война, взела живота и здравето на повече от 900 000 руски мъже. Убити политически конкуренти и пълна изолация от световната арена. А в същото време дворците растат.

                  Сега той планира да управлява до своята смърт. Ние няма да позволим. Ние сме руснаци като вас. Ние също имаме право на волеизявление и нашата воля е кървавият диктатор да не бъде избран за президент на Русия. Ние ще направим всичко възможно от Ново Огарьово той да отпътува за "Полярен вълк". Ние знаем как се отнасят там към местните жители.
                  Легионът тръгва на избори. Очаквайте ни."
                  ⚡️Freedom of Russia Legion, The Russian Volunteer Corps and the Siberia Batallion have entered the Kursk and Bilhorod regions in Russia. Heavy fighting is reported in the border area.

                  Events will be posted in this thread. pic.twitter.com/dS2ye6zpS6

                  — NOELREPORTS ???????? ???????? (@NOELreports) March 12, 2024

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Парите на Русия ще трябва да се върнат, иначе те са си ги взели чрез конфискуване на имуществото на западни компании инвестирали същите тези пари които се блокираха в банките в Русия. Тези пари са били гаранции за инвестициите на западни компании там. Какво се получава - вземат се тези пари които се полагат на западните компании и се дават на Украйна, но тя получава срещу тях оръжие произведено от военните западни компании. Военните компани взеха парите на цивилните. Предполагам ще се разрази конфликт. Цивилните компании са много по развити, те правят нещата добре..нали те са гордоста на Запада, те могат да правят и военни неща и ще вземат пазарите на военните..ще ги фалрират до една. Изтребителите няма да ги правят Логхит мартин, ще ги правят Боинг защото за да се продадат малко ф35 който е недъгав самолет и трудно каца и лесно почва да се търкаля през крило..Бойнг загубиха огромен пазар, но те могат да направят по добър изтребител от ф35 и никой няма да купи ф-ки, а ще купи Бойнг. Швеция в Нато означава че страните могат да ползват самолетите на Сааб, които са няколко идеи по добри от ф16. Тепърва ще има голямо триене между компаниите. А и французи и немци уж се карат, но немеца казва - нашите крилати ракети много добре се окачват на Миражите. Също ако искаш да правиш танк с безпроблемен двигател ще му сложиш двигател на Мерцедес, никой не може да направи по добър.

                    Нямат дори вода за пиене: блатниците-руZZнаци има за какво да мислят относно фронта (ВИДЕО)

                    Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/njam...s_2177812.html © Actualno.com

                    Коментар


                    • Click image for larger version

Name:	viber_изображение_2024-03-12_09-00-29-451.jpg
Views:	1
Size:	50.8 КБ
ID:	4165532
                      Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                      Това може да е неприятно за някои хора да чуят, но светът няма нужда от украйна.

                      Когато нещата излязат извън контрол, подпалвачите на войната във Вашингтон ще изоставят своя „проект украйна“, точно както направиха с Афганистан.
                      Западът може да живее без украйна, но не може да оцелее без Русия. — Русия е вторият по големина производител на природен газ в света и най-големият износител на природен газ. — Русия е водещият износител на пшеница, брашно и пшенични продукти в света.




                      Повече от 5 милиарда души ще умрат от глад след пълномащабна ядрена война между САЩ и Русия, което е нещо, което никой лидер не би приел.

                      Украйна не струва такава цена Прокси войната на Америка в украйна Наближава краят и резултатът е точно това, което знаехме от началото украйна ще бъде напълно демилитаризирана, денацифицирана и след това погълната от Русия.





                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                        Ето още две нови пабеди за РоZZия
                        ПРИМКАТА СЕ ZZZZатяга
                        скоро ще има ноVVи акаунти на бръZнещи,хипотенуZи и оVпутени

                        Коментар


                        • Знае се че ще дойдат руснаците и ще ги нулиран. Ето това е феноменално - защо се нулират постоянно, изпратили ги на нула.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                            Ето още две нови пабеди за РоZZия
                            Доста пламенен успех (това горящото е с цена стотици танкове...)

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                              Ето още две нови пабеди за РоZZия
                              Тая нощ село в Русия било освободено...
                              безспорно танкове командвани от непутлерасти е успех на Русия!!!

                              "Пограничная Лозовая Рудка в Белгородской области полностью под контролем сил освобождения, – пишет он. – Сейчас в Теткино Курской области продолжается стрелковый бой".
                              https://glavred.info/ukraine/zahvati...-10549271.html

                              Коментар


                              • Украйна е абсолютна 0-ла по скалата на възможноста за голяма война. Голямата война ще се случи между съвсем друга държава и САЩ, ако се случи. САЩ са си издействали вече тази привилегия и там омразата е жестока към тях. Те украинците и руснаците не се мразят, това е по скоро любов сравнено с омразата на тази страна която не трябва да се назовава към САЩ. Нацики в Укр. няма, това са нацики аматьори, а там цяла една страна е нацики при това железни, при тях нациките ако не учи зверски или не успее да се справи се самоубива защото достоинството му се е повредило..не е достоен и си слага край на живота. Това са нацисти, в Украйна се смешници с нарисувани на задните им части свастики.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X