Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеРежисирането на кървави шоута, като това в Буча, с цел манипулация на общественото мнение, е патент на Запада.
Всъщност плащаме кръвен данък на НАТО.
Евроатлантически еничари.
Милен Милушев
- 1 like
Коментар
-
Не бих искал да ви тормозя от сутринта, но нека изгледат видеата хората с украинските знамена цецо, мецо , джери и разни барбарони разбира се
https://t.me/ASupersharij/9058
Форзихт, слабонервньих не смотрите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеЩото смяна собствеността или на нашенски пладнешки грабеж въобще ама изобщо не се е реализирам от руските и всякакви други режими при прицесите на национализация и колективизация? Или щото при последващата “приватизация” руските олигарси не са окрали държавните активи на собствената си държава?
А кражба ли е да от краднеш от крадец извършващ геноцид над мирно население?
Не знам дали е фейк това с вързаните и разстреляни хора, но ако не е фейк това е втора Сребреница. Това е отвратително.
Тогава сигурно си видяла ужасните разрушения в украинските градове и села.
И за тях ли не си сигурна че не е фейк?
Може би украинците са си разрушавали жилищата, за да има какво да показват на света?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Пишман Investor, а руснаците защо продължават да им дават петрол, обогатен уран и кой знае още какво..те им наложиха всички възможни санкции, включително и вземат парите им които са в техни банки, на етнически принцип ги дискриминират а те продължават да им дават тези неща. Също това с рублата, няма нужда да го правят има други стабилни пари - златото, могат да искат плащания в злато което е нормално и поне докато не започнат да спрат износа на газ и петрол. Нищо няма да им стане, ще оцелеят, може да изпитат някакъв дисконфорт поради липса на внос, но това е много по добре от воденето на война. Защото те казват ние сме добрите, ето не искат да гръмне атомна централа в Европа и я завзеха да я пазят което е ОК ! Но сега украинците са казали че имат балистични ракети и ще ги изтрелят с ядрено оръжие, лъгали са че са ги унищожили. Това ако е вярно е много лошо нещо, аз имам починал близък от последствията от радиацията от Чернобил, разви базедова болест на щитовидната жлеза след години, възли, тумори и жлезист рак който излъчва ракови клетки, които пък отиват в белия дроб и накрая в мозъка. Така че съм получил подарък от техния Чернобил, за която авария се говори че те са я предизвикали умишлено и се крие. Ами амат от луди украинци, които щели да се бият до последния човек и се позравяват със Слава Украине и се разват на глупавите си олигарси. Ако зависи от мен - никаква търговия с Украйна, немците живяха десетилетия с комплекс да вина за това че са предизвикали Втората световна война, те които са я провокирали и в нея загиват 60 милиона всичко трябва да им се спестява едва ли не. Долу Украйна, тази скапана държава с надменни двукраки същества в нея.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Животът на агресора не струва нищо, дори и в рубли. Нула. За убитите украинци и 20 милиона руски живота са малко. Ама ако се наложи Путя ще ги пожертва, крепостници са му все пак. А вие му се кланяйте.
Това че запада не дава ИЗМИСЛЕНИ хартишки значи че НЯМА ЦЕННОСТТА СИСТЕМА.
Има само и единствено ЕГОЦЕНТРИЗЪМ
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Само, ако разрешиш лека корекция: Това тяхното, е АГИТАЦИЯ. ТЯ (коренът е испански) цели да развълнува, да вкара хората в емоции и да спрат да слушат разума, подчинявайки се на инстинктите. Агитацията, превръща човека в първичен (примитивен) ОБЕКТ, докато пропагандата, поне опитва да създаде субектност. Пропагандата, предполага разяснения, беседи, спорове с аргументи...Народът упорито отказва да дискутира, да проверява, да експериментира, а само надува клаксона, сочи с пръст, и вика "ДРЪЖ!"
И никакви забележки и експертизи не приема. Веднъж ли беше, дваж ли - на явни факти, крещят на черното "бяло" а на бялото - "черно!" И се самонавиват, още малко някое копче ще им хвръкне. Язък за иначе зрелите мисли по други теми, тук повечето, тотално се вдетиняват.
Имат заучено ЛИЦЕМЕРИЕНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
Абсолютно си праФ.
ПИТАНЕ: Ае, тогава КРАВАРИТЕ ЩО НЕ ДАРЯВАТ ТАНКОВЕ И САМОЛЕТИ????????
Що продължават да си правят бизнеса (който им е важен) с Русия???
ТРИБУНАЛ ЗА САЩ, КОИТО ПОДКРЕПЯТ ФИНАНСОВО ЧЕРВЕНИЯ АГРЕСОР!!!!!!
Така става ли? (знам, че си съгласен с мен)
Last edited by anonymous6718; 06.04.2022, 09:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Както винаги ще спечели по-умния!И това определено няма да са руснаците с пословичната си глупост,наглост и неадекватност
РАЗБИРАМ ОТ НАПИСАНОТО, ЧЕ ТИ ОПРАВДАВАШ ПОДКРЕПЯЩИЯ ФИНАНСОВО АГРЕСОРА, ЩОТО НАЛИ Е ПО-УМЕН??????
ОФФ: Кажи сега, ти понеже си от по-умните (оставам с такова впечатление), пререждаш ли колоните с коли за да се "нагласиш" най-отпред, понеже САМО ТИ си се сетил, като по/най-умен????Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Като не ви отърват официалните данни - а те са фалшиви?
Като ти влезе един КРАДЕЦ вкъщи и ти му таковаш мамата? Кво ще се случи с тебе?
Да не те затормозявам - айде моето момче с мен в ареста, пиши тука, айде после в центалния за 10-20години.
Що те съдят ве - нали агресор ти е влязъл вкъщи !?!?!?!?
Разходи се в КОЕ ДА Е СЕЛО из България. 5000 са общо.
Колко от тях разруши "демокрацията" - 4500 или 4800?
Тотално УНИЩОЖЕНИЕ.
Или майната и на БЪЛГАРИЯ важното е че имаме "демокрация"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Щото смяна собствеността или на нашенски пладнешки грабеж въобще ама изобщо не се е реализирам от руските и всякакви други режими при прицесите на национализация и колективизация? Или щото при последващата “приватизация” руските олигарси не са окрали държавните активи на собствената си държава?
Не знам дали е фейк това с вързаните и разстреляни хора, но ако не е фейк това е втора Сребреница. Това е отвратително.
1945-1950г комунистите като взеха имуществото на омразните капиталисти осъждаш ли ги?
Сега КОМУНИСТИТЕ все вселиха на ЗАПАД - те КОНФИСКУВАТ, ТЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ
Един човек като е ЛОШ и ти му отвърнеш със същата лошотия тебе те прави ДОБЪР (минус * минус = плюс.
НЕЕЕЕ прави те същия боклук. Даже по ГОЛЯМ - щото ти осъзнаваш че това е лошо, оня може да е малоумен и да няма съзнание и да не осъзнаваНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Да речем, че оставим кадри на убити хора настрана.
Виж градовете. Квартали обстрелвани с балистични ракети. Това е визитката на преродения сталин.
Никой не може да каже в момента колко точно са жертвите в Мариупол или другите сериозно обстрелвани населени места.
Тепърва ще става ясно.
И това не са монтажи. Градовете са унищожени.
Като ти влезе един КРАДЕЦ вкъщи и ти му таковаш мамата? Кво ще се случи с тебе?
Да не те затормозявам - айде моето момче с мен в ареста, пиши тука, айде после в центалния за 10-20години.
Що те съдят ве - нали агресор ти е влязъл вкъщи !?!?!?!?
Разходи се в КОЕ ДА Е СЕЛО из България. 5000 са общо.
Колко от тях разруши "демокрацията" - 4500 или 4800?
Тотално УНИЩОЖЕНИЕ.
Или майната и на БЪЛГАРИЯ важното е че имаме "демокрация"Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
ТАААА, КОЙ "ВИКАШ" ЩЕ СПЕЧЕЛИ ДОЛАРЕС ОТ ТОВА УПРАЖНЕНИЕ???????????
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Свободата е безценна. Не може да се измери в пари или в ТХ.
ПИТАНЕ: Ае, тогава КРАВАРИТЕ ЩО НЕ ДАРЯВАТ ТАНКОВЕ И САМОЛЕТИ????????
Що продължават да си правят бизнеса (който им е важен) с Русия???
ТРИБУНАЛ ЗА САЩ, КОИТО ПОДКРЕПЯТ ФИНАНСОВО ЧЕРВЕНИЯ АГРЕСОР!!!!!!
Така става ли? (знам, че си съгласен с мен)
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Истинската дума, ако действително така разсъждават и те е, "ОТКРАДНАЛИ сме."
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар