IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Пък аз си мислех, че е 681
    Ти може и 4ти юли да празнуваш, ама тука говорим за България.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Естествено е българомразите да мразят 3 март. Нали тогава е създадена България.
      Пък аз си мислех, че е 681

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Прочее “България” е създадена през 681 г. Ум царува, ум робува, ум патки пасе …

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
          Ми то това е след 6 дни. Не казвам, че 24-ти май не е по-подходящ, но някак си съм свикнал да го празнувам 3-ти март. А така със 6 дневно предизвестие ми е малко странно

Коментар

Ми то това е след 6 дни. Не казвам, че 24-ти май не е по-подходящ, но някак си съм свикнал да го празнувам 3-ти март. А така със 6 дневно предизвестие ми е малко странно
            Ох пак залитаме.

Коментар

• Ми то това е след 6 дни. Не казвам, че 24-ти май не е по-подходящ, но някак си съм свикнал да го празнувам 3-ти март. А така със 6 дневно предизвестие ми е малко странно
              „Това не може да е националния празник на страната ни!”, подкрепи го и културният антрополог Ивайло Дичев

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Тия кадировците за боеве в градски условия сигурно ги планират...за зачистване.
                За кланетата ги планират

Коментар

"руската" армия...
                  Тия кадировците за боеве в градски условия сигурно ги планират...за зачистване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Великите умове обсъждат идеи, посредствените-събития, а дребните - хора.
                    Ти пирамидчо си виден представител на путинофилите заедно с оня плевенски бек бате пешо терзиев и още няколко човека за които Путин е Бог и всичко което прави и казва трябва да се приема и да не се подлага на съмнение. За вас Путин е бога слънце който дори не ходи до тоалетна и няма никакви човешки нужди хаха. Сигурно е и непорочно заченат

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

И каква е идеята, да стане по-известно джудже от Наполеон?

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        Истината е че голяма част от форумните герои не са РУСОФИЛИ а ПУТИНОФИЛИ. Както с голяма част от феновете на Меси подкрепящи Барселона заради него, а когато го няма им е все тая. Путинофилите са същите като феновете на Бойко Борисов. За тях е важно да има един началник спасител който да ги води, понеже те самите са неуверени и страхливи. Затова обичат авторитарни и силни лидери с които се припознават в мокрите си сънища. Искат спасителя Путин да ги освободи и да накаже предателите така както селяните от селата искат Бойко Борисов и неговата престъпна прокуратура да наказва олигарсите и виновните за техният гаден живот. А в крайна сметка на великият лидер не му пука за масата която го подкрепя а само за своя джоб и джоба на приближените и любовниците му. Путин окраде Русия заедно със щайката си така както МАРИОНЕТКАТА му Борисов окраде нас БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. Но понеже путинофилите не искат да възприемат че боко е марионетка на техният велик лидер те го приписват за американска подлога. 30 ГОДИНИ преход бяхме управлявани от руски марионетки и сме първи по смъртност и последни по раждаемост с тотално деградирало и корумпирано общество. Все още старите ДС ченгета и техните подлоги дърпат конците в Българич чрез ГРОБ и ДПС.

Бойко Борисов беше подкрепен и инсталиран с помоща на германия и руски марионетки работещи в симбиоза. Колкото и да не ви харесва това путинофили това е истината и реалноста

Коментар

• "руската" армия...
                          Президентът на Чечня призова Зеленски да се извини на Путин

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Ясно, няма аргументи, а вяра в украинската пропаганда и молби, клетви и надежди за разпад на Русията. С вярващи не се спори, както наскоро писах тук на един, който сънуваше унищожаването на руската армия с жавелини и байрактари. Накрая русланите стоварват вдв до Куив.
                            Признавам си това “Куив” ме разбива.

Коментар

• Истината е че голяма част от форумните герои не са РУСОФИЛИ а ПУТИНОФИЛИ. Както с голяма част от феновете на Меси подкрепящи Барселона заради него, а когато го няма им е все тая. Путинофилите са същите като феновете на Бойко Борисов. За тях е важно да има един началник спасител който да ги води, понеже те самите са неуверени и страхливи. Затова обичат авторитарни и силни лидери с които се припознават в мокрите си сънища. Искат спасителя Путин да ги освободи и да накаже предателите така както селяните от селата искат Бойко Борисов и неговата престъпна прокуратура да наказва олигарсите и виновните за техният гаден живот. А в крайна сметка на великият лидер не му пука за масата която го подкрепя а само за своя джоб и джоба на приближените и любовниците му. Путин окраде Русия заедно със щайката си така както МАРИОНЕТКАТА му Борисов окраде нас БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. Но понеже путинофилите не искат да възприемат че боко е марионетка на техният велик лидер те го приписват за американска подлога. 30 ГОДИНИ преход бяхме управлявани от руски марионетки и сме първи по смъртност и последни по раждаемост с тотално деградирало и корумпирано общество. Все още старите ДС ченгета и техните подлоги дърпат конците в Българич чрез ГРОБ и ДПС.

Бойко Борисов беше подкрепен и инсталиран с помоща на германия и руски марионетки работещи в симбиоза. Колкото и да не ви харесва това путинофили това е истината и реалноста

Коментар

• Геннадий Гудков Российский политик, депутат Госдумы III-VI созывов, 2001-2012
                                Сега живее в България

"Ну как вам, офицеры и солдаты российской армии!
                                Нравится убивать жителей Украины?
                                Вы уже поняли, что вы - оккупанты, преступники и убийцы
                                на службе у сумасшедших воров и коррупционеров
                                ,
                                пославших вас на позорнейшую войну
                                ради награбленных ими миллиардов и захвата чужой страны?!!!"

Коментар

Working...
                                X