IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
    Украинките казали, че не искат да идват в България, защото разбрали, че тук било пълно с русофили. А тук седи Ганьо и пита защо пенсията му не е европейска.
    Много ясно.

Малко са украинците, които биха избягали от войната в България, само за да може след няколко години да повторят същото упражнение, тоя път вече в конкуренция и с българските бежанци.

Аз на тяхно място също бих отишъл в Полша, Чехия или Словакия. В краен случай - Румъния.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
      Не намирам информация за Anne-Laure Bonnel извън филма "Донбас".

Освен усведомителка за страшния геноцид в Донбас, за който и местните даже не са чували, има ли друга дейност това девойче или с кремълските пари се е пенсионирала скоропостижно?
      Вярно няма нищо, интересно. Но виж по-долу пуснах филм от Оливър Стоун на сходна тема.

Коментар

• ЕС кога ще ни финансира за построяване на стена, за да не могат да идват бежанците?

Коментар

• Не намирам информация за Anne-Laure Bonnel извън филма "Донбас".

Освен усведомителка за страшния геноцид в Донбас, за който и местните даже не са чували, има ли друга дейност това девойче или с кремълските пари се е пенсионирала скоропостижно?

Коментар

• Не знам кой силен, кой - слаб, ама по-големи тъпаци от тия мма-бойци ли са, к'ви са - мисля, че няма!

Тоя тъпунгер чак сам тръгнал да се хвали, а сега естествено ще дава обяснения...........

... даже бил зам.- председател на Възраждане в Русе ?!?... пф-хахаха

https://dnesplus.bg/krimi/mvr-prover...-topka_1069937

Коментар

• Путинофили, чуйте един велик българин

России осталось ресурсов на войну до воскресенья, после их ждет крах. Также на следующей неделе Россию ждут санкции, масштаба которых "мы ранее еще не видели", и они затронут даже Путина", – говорится в сообщении Грозева.

"Россия направила около 90% боевой мощи, которую она собрала, для вторжения через границу и на территорию Украины, заявил высокопоставленный представитель министерства обороны США на брифинге для прессы в четверг. Украинские города на севере и востоке продолжают подвергаться сильным бомбардировкам уже неделю после начала вторжения, хотя российские силы "в значительной степени застряли" на севере Украины"

Коментар

• Украинките казали, че не искат да идват в България, защото разбрали, че тук било пълно с русофили. А тук седи Ганьо и пита защо пенсията му не е европейска.

Коментар

• Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение

Сладур много сте силни зад екраните, всички
                  Най-силни са мурзилките.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Виж ся пич, ти ако не си виждал военна служба - аз съм. Та нямам никакъв проблем да те опушкам на война - докато ми обясняваш за СОД
                    Сладур много сте силни зад екраните, всички

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Вдъхновяващо! Ако украинците успеят да прогонят руските боклуци, дали не трябва да опитаме и ние?
                      Блядь, още като видиш чеченец и ще ти потече топло до петите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение

Виж ся” пич, ти в COD може да си голем, но силно се съмнявам да знаеш, какво е армия и познанията ти до пушки се свеждат, до това какво си видел’на монитора!

Един съвет: добре е да се фокусираш върху това, което можеш да правиш, а имено да твориш статии в “лична драма”, естествено до като дойде момента да те цитира нюзуик
                        Виж ся пич, ти ако не си виждал военна служба - аз съм. Та нямам никакъв проблем да те опушкам на война - докато ми обясняваш за СОД

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Аха... Убили са го, защото неназовани служби са засекли телефонни разговори, които няма да бъдат публикувани. И никакви доказателства няма да бъдат представени, щото са секретни и е война.
                          Според "Запада" по време на война няма нужда от съд, доказателства и подобни лиготии. Щом си с оръжието, можеш да убиеш по-слабия и да го обвиниш в каквото си искаш...

Впрочем, френска журналистка твърди, че години наред УКРАИНСКОТО правителство УБИВА УКРАИНЦИ в Донбас.

https://eurocom.bg/new/video-frenska...o-pravitelstvo

Айде сега познайте дали този материал ще бъде допуснат да се излъчи по някоя от централните телевизии на Запад.
                          Тя и ЛьоПен твърдеше разни неща с години, ама сега пее друго

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            И никакви доказателства няма да бъдат представени, щото са секретни и е война.
                            Тогава ТИ дай доказателства как,защо и кой го е убил ?
                            Дай да видим твоите доказателства ?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Валенса прислал Гордону обращение к украинцам:
                              "Спасите мир, и ЕС быстро вас примет к себе!"

Помните ли го Лех Валенса
                              Вдъхновяващо! Ако украинците успеят да прогонят руските боклуци, дали не трябва да опитаме и ние?

Коментар

• "Зеленський — молодець, а Путіну — 3,14здець"

Коментар

Working...
                                X