sosi, ВСВ не е война на идеологии, тя за САЩ е износ на собствени проблеми с цел войната да се случи на друго място. Там ситуацията е достойна да се реши с гражданска война. Причината са икономическите проблеми на САЩ, не е фашизма. Украинците са го разбирали това нещо, няма как да знаеш че ще си победител ако предварително не си се позиционирал като такъв. Те войната я разбират повече и от САЩ и от Русия, будала си ти. Там има център, който ги е разпределил и в двете страни на конфликта. В него знаят какво правят. Знаеш ли какви големи приятели са те на Запада, един съжалява че успели да накарат Запада да им даде далекобойни ракети и с тях ударили по ядрен център и Русия трябвало да отговори с ядрен удал по Запада, но не отговорила. Те мислят как да задействат система за отговор с ядрено оръжие по твоята руса, неумна главица, при това автоматична. Обаче Русия в разрез с ядрената си докрина я била изключила. Те знаят всичко за такива глупаци като теб и това е съвсем случайно, без да искат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеВ темата за Ковида барбарона ме пита: Ти от нашите или от другите си?
А аз му викам : Какво значение има като и едните и другите смятат че ти хлопа дъскатаНа поправителен изпит след 35 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Русофилите са с толкова мозък, че още не могат да научат, че Втората световна война е започната от СССР и Германия, и руснаците са били първи приятели на германците. Не знам само дали са ги наричали "братя" както наричат днес постоянно севернокорейците, но са празнували победите си заедно. Та за какъв Бандера и фашизъм ми дрънкат сега, като руснаците са били най-добрите приятели на фашистите, чисти убийци с цел разширяване на Русия както сега. И каква "грешна страна е била избрала България"? Ами да го казват направо, България през март 1941г избира страната на Германия и СССР, а не на Англия и Франция.
Франция са били съюзник на Германия 4 години до края на войната, докато Руснаците са били само 2 години в началото
А договори подобен на подписаният от Рибентроп-Молотов са сключени с Франция и Англия една година преди този с СССР
Барбарона да каже как са се наричали помежду сиLast edited by 6000; 29.11.2024, 00:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, доживяхме ... Заблуден, те си носят янките боклуците да ги изхвърлят във война в Европа вместо да си ги унищожат и да придобият някакви материали. Украинците са най лошия съюзник, да питат германците. Първо ги посрещат с - Да живее Хитлер, нашия велик вожд ! После като виждат че супер..пупер оръжието им се дъни и няма как да избие всички руснаци им хвърлят един як бой.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯ, Баш русофобите, се хванаха гуша за гуша, заради някакви си "ИИ"-та. Все по-интересно става.
А аз му викам : Какво значение има като и едните и другите смятат че ти хлопа дъската
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не бе човек, тоя минимум в лудница трябва да го запрат, че трови въздуха около себе си. Даже неговите хора, русофобите, вече не го траят.
D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТой не казва че всяка фирма е негова, казва че работи в негови фирми за разлика от Барбарона. В случая е прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Pyramid, доживяхме ... Заблуден, те си носят янките боклуците да ги изхвърлят във война в Европа вместо да си ги унищожат и да придобият някакви материали. Украинците са най лошия съюзник, да питат германците. Първо ги посрещат с - Да живее Хитлер, нашия велик вожд ! После като виждат че супер..пупер оръжието им се дъни и няма как да избие всички руснаци им хвърлят един як бой.Last edited by supertrader; 28.11.2024, 23:24.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Господа модератори,
Защо подигравките на Бабарон към мене ги оставяте неизтрити, а моите отговори към него в същия стил ги триете?
Ето моя отговор към него:
Мене ще ме търпят във всяка фирма, защото фирмата е моя, но него го търпят във френската фирма само защото прави френска любов на началника си.
ДАЖЕ ТЕОРЕТИЧНО, НЯМА НАЧИН "всяка фирма" да е твоя. Много насериозно - чак болезнено - се взе изведнъж. А дранголникът плаче по теб, пропагандист на ядрена война и геноцид шашав.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИИ ми каза:
"Какви са тези глупави руски псевдонаучни филми, от които Матеев черпи "истината" ?
Този български "милионер" и ден няма да го търпят в една френска фирма, в която аз работя като нощен пазач.
Last edited by Mateev; 29.11.2024, 23:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИИ ми каза:
"Какви са тези глупави руски псевдонаучни филми,
от които Матеев https://www.youtube.com/watch?v=929-6mJf2Kk
черпи "истината" ?
Този наивен посредствен български "милионер"
и ден няма да го търпят в една френска фирма
Коментар
Коментар