IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Еха, целия свят се моли на Русия за къшей хляб ... да паднеш просто!

Аз да си задам обичайния въпрос: Ако Русия действително контролираше топлото и папото на половината Земно кълбо, защо я ебават за нещо, само когато заплаши със свещеното копче?

Понеже залога очевидно е вдигнат яко, е време да видим дали наистина Русия държи целия свят за топките и ако да - защо досега си трая, че е номер 1?
    Отговора е доста елементарен . Да се чуди човек , как не ти идва на ум . На косъм съм да ти понижа рейтинга в представите си .
    Отговор : Защото точно това искат да и вземат . И нормално тя не го дава .
    Хайде от този фундамент сега , действай сам с отговорите на другите си закачливо - наивитетни въпросчета .

Коментар

Знаем ви вас "нормалните хора" какво искате ... забрана за празнуване на Коледа, жителство, пет човека да износват едни дънки, ТКЗС-та и най-важното - власт на простака. Куршум за лекари, учители, свещеници. Кеф ти взривяване на катедрали, кеф ти металургичен комбинат в низината.
      И фалит - тамън три пъти.

Вожда Пол Пот е наредил разстрела на всички камбоджанци с очила ... мислел това за белег на западна култура и империализъм.

Но сигурно и във вашите глави е доста объркано - уж болшевики-атеисти, пък имате и КГБ-патриарх ... уж КГБ-патриарх, пък половината руска армия в Украйна влиза в бой с "Аллах Акбар" ... уж Запада бил гнил и крадлив, пък руските олигарси не си знаят парите и ги харчат в прогнилия запад ... уж на Запад само джендъри, пък в Русия всички поп звезди обратни ...
      Още един пост - потвърждение , колко тотално обиден , засегнат и непризнат си бил от партийния ти секретар преди 10.X . При цялото ти старание и усърдие да се харесаш
      Ако не си ти , то са разкази на баща ти . Нали ?
      Първата част от поста показател за обърканоста и манипулирания живот на хората от типа ''кой не скача е червен ''
      Малко те съжалявам , но полезен съвет нямам . Сам трябва да си помогнеш .

Коментар

• Не съм чувал до сега - най-голямата икономика в Европа да е имала проблеми с цени и доставки в областта на строителството?
        Някой може ли да даде приемливо обяснение? Има война, наистина, но тя не е в Германия..., а и това определяне като най-голяма икономика в НАШИЯ съюз все пак... (а ние сме в края на опашката. и изобщо не ни е до това - да се жалваме..., то и арменския поп се покрИ някъде ..)

Аз викам - Джуджака да се предава на Украйна и да слага оръжието (в обратен ред: първо да слага оръжието.. ) И така няма шанс! И отново да тръгват нещата в германско...

Сложни неща стават..., не е за приказване...

https://fakti.bg/imoti/671656-nai-go...o-stroitelstvo

Коментар

• redcretin, най смешни са германците, като твърдяха пред другите че ток от въглища повече никога и централите им са спрени и се оказа че за час са ги пуснали закъсвайки за ток. Сега и газ спряха да ползват вече и петрола го спират всеки момент. Северен поток обаче сигурно в момента работи.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Рашастан е напуснат от над милион рушняци, при това кадърните и грамотните - цветът на нацията
            Няма да им е за първи път. Ватниците само съжаляват че тоя път не са ги пратили в лагерите.

Коментар

някакъв абсурден хибрид от полуевропейци, полуазиатци, полуправославни, полуатеисти, полуцивилизация и полудиващина.
              Добре си го описал. Тъкмо се чудех как така сме спасявали евреи през ВСВ. Невероятно ми звучи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                Нямам претенции да съм разкрил някаква тайна. единствната ми амбиция е да озвуча и тази гледна точка и да окуража евентуалните си съмишленици.
                Що се отнася до перспективата за ескалация, аз лично не я виждам.
                Ескалацията се нуждае от ресурси. С това обиране на складови наличности, изостанали от времето на Варшавския договор, няма как да стане.
                Всички пререкламирани доставки на самоходни гаубици, които стрелят на 60км и разни магически дронове, немогат да променят хода на събитията. От едната страна имате армия с всички мислими родове войски - Авиация, ПВО, Ракетни Войски, Пехота, Артилерия Бронетанкови войски, флот.
                От другата страна имате армия без пълноцена авиация, остатъчни ракетни войски, ПВО, бронетанкови войски и т.н..
                Дори да натрупат ресурс за противодействие на настъпателните операции на РФ, могат ли тези ресурси да им стигнат за контранастъпление? Как ще провеждат контранастъпление без превъзходство в авиация и танкове?
                Украинската армия е поставена на гладна диета, като концлагерист в агера ДОрА. Може да изкара ивестно време на подкожни мазнини, но неможе да оцелее. "Гладната дажба" има зацел да ги крепи докато изпълня предначертаната им функция.
                Ескалацията вече се случи - Рашастан е напуснат от над милион рушняци, при това кадърните и грамотните - цветът на нацията
                Толкова си скудоумен, че не си осъзнал за кой ресурс се борят всички в 21 век... нека си седят опърпани ватници и да копат ресурси на по-умните, тръгнал някой да им завладява калните територии

ПП: като се сетя само колко от БВПто им потъна в оръжие, дето се оказа въздух под налягане - чак ме досмешава, Роби, рая

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Въобще пишещите про украина се оформяте като типични тролове- давате някаква съвсем безмислена информация , но за сметка на това врещите така че цял свят да ви чуе. Ако някой ви обърне внимание жална му майка. Вагнеровците в по....... - онзи ден либийци, има убити и хора от хизбола в сраженията- заплащане според руските сайтове- 1500 евро на месец, руснаците имат около 20000 наемника. Но вие пискате като заклани за 5 човека. Не си виждате посрания мариупол, не виждате че 30% от територията е руска, а виждате една победа и край- войната свършва с това. Ами няма да свърши. Путин ще отреже морския бряг- запишете си го и украйна ще остане без море. А вие пак си пишете глупостите

https://www.youtube.com/watch?v=m8KovhnHyKw&t=1s Гражданские на Азовсталь. Кто они. Сколько.

Онзи ден някой гледа ли клипчетата с децата в подземията или ви е забранено по договор да гледате такива неща
                  Мариупол рашката сган го посра, да не е друг? И пак не го превзеха, от 30% руска територия едно голямо нищо, ама от сърце Само рашки скрап и кокалите им навсякъде сега + големия срам с пращането до дома на тоалетни казанчета.
                  Не виждаме и Москва. Оная, модерната подводница, флагмана на рашкия черноморски флот, та май Рашастан остана без море ... а вие пак си пишете за 30 рупли тука, няма и за едно кафе

Коментар

• national power, хляб си купуваш произведен в заводи нали ? На газ го пекат, може да си сигурен. Ще видиш ако не осигурят газ за тези фирми как в магазина на мястото на хляба ще има табелка - няма хляб..Всички сме независими, на мен понякога ми е крив целия свят, искам да се скарам с него и всичко сам ще си правя. Това е смешно обаче.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Mateev, имаше едно видео за съборено училище , и един украинец казва - Виждаш ли братко Русия какво направи с училището на твоите племенници ! И обяснява - аз съм украинец, но имам брат който е руснак..Много показателно една майка ги е родила - единия украинец, другия руснак. Представяш ли си. Та имат много хора за диверсии в Русия украинците, но тази работа е много ненормална. Не знам но ми прилича на много бял прах да вземат тези хора там. Американците имат страхотна армия, страшни самолети са ф35, един ден ги видях претяха ниско, обаче и те след Авганистан сигурно всички които са минали от там употребяват дрога. Не бяхме такива хора и ние, направо ме ..дори не съм си представял че ти ще препоръчваш и ще мислиш как да се правят терористични диверсии. Между другото в тръбите няма кислород и не гърмят толкова лесно.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от national power

Ха ха ха ха абе циганин прос толко си прос че и за циганин си трето качество...
                        Вие и от цигани ли разбирате?
                        А таксите по патока през България дали могат да скокнат?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Каквато и да е алтернативата, ще я преживеем. Отдавна беше време тотално да скъсаме с тези фашисти, и сега ще го направим. Въпросът е те какво ще правят, след като целия свят в следващите 100 години няма и да си помисли да има каквито и да било взаимоотношения с тях.
                          Матейко аз съм на дърва.Храна си произвеждам така че аз ще го преживея...Но колко народ ще фалира и ще излезе на улицата????Огладнее ли народа ще хване дървото и господ да ви е на помощ...

Коментар

• сега верно погледното под ъгъл е лесно - който си купил газов бойлер - да си купи електрически. едни тръби големи и тука се изкопаха големи - да си остнанат паметници в земята...
                            проблема е в мощностите за производство които са набити в газ - утре казваме на хората: хвърлете си машините на газ , щото газ няма, купете машини на ток. той малко по скъп, ама тва е
                            ще го издухаме за 2-3-5 години
                            па то да не би в ерата на СССР да се обливахме с газ? те тогава в СССР го горяха , щото не можеха да го експлоатират...
                            а след 20 години, ще имаме едни тръби , за стотици милиарди забити из европа - паметници от руско-украинската война
                            Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ползващите газ, няма да ползват газ, след като няма газ. Кое не разбра?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Каквато и да е алтернативата, че я преживеем. Отдавна беше време тотално да скъсаме с тези фашисти, и сега ще го направим. Въпросът е те какво ще правят, след като целия свят в следващите 100 години няма и да си помисли да има каквито и да било взаимоотношения с тях.
                              Ние ще я преживеем, ама родната вата как ще я преживе без копейки?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Джей пиян ли си?Толкова глупости не си издрънкал за десет години колкото тая вечер.И тоя петррол къде ще го караме в руския Нефтохим ли????Са ще разберете едни пророчески думи за дружбата със СССР и слънцето и въздуха...Алтернативата е на дърва...
                                Каквато и да е алтернативата, ще я преживеем. Отдавна беше време тотално да скъсаме с тези фашисти, и сега ще го направим. Въпросът е те какво ще правят, след като целия свят в следващите 100 години няма и да си помисли да има каквито и да било взаимоотношения с тях.
                                Last edited by Mateev; 27.04.2022, 02:17.

Коментар

X