IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ми защото е намерил глупаци да му дават суровини срещу хартийки Хермеса щи дообясни
    Е, те и арабите се усетиха и започнаха преход към червени пари, нале.

Коментар

Килифарчене му казват на това. Оценявам напредъка ви че вече не ги отричате. (кви чудеса правят 500лв. )

Тука някви невежи отричат и украинците, ама и те килифарчат защо Паисий ясно е разделил руси и московци
      пък русите са със столица Киев
      Пак спиш. Това, за крайния потребител, ти го обяснявам от години, както и механизма за отрицателните цени (все пак, ТЕ се отнасят само за конкретни производители, а не за всички и само наедро, до борсата) но, шикалкавенето си е твой и на Фоня патент. Затуй, не заслужаваш сериозен прочит. Нито ти, нито Фоню.
      Last edited by Pyramid; 24.04.2022, 18:58.

Коментар

Съвсем ясно и точно басът е за друго и беше за бъдещо събитие.

Не пречи и за следващата седмица да го обявя пак.
        За всеки къде не е виждал отрицателни цени в Германия иде реч - другата седмица поне три пъти ще има отрицателни цени на немската борса. - Това е предложения бас. Всеки къде кряска, че такива цени няма - ами да има достойството да се обзаложи заставайки зад твърденията си
        Краен клиент- не борса, не производител, не перкопанел- краен клиент- него го интересува отрицателната цена, не търговеца, не борсаджията- краен клиент

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          А той, що купува, нали
          враг, нали санкции, сам ги налага пък на, и сам ги нарушава...
          Ми защото е намерил глупаци да му дават суровини срещу хартийки Хермеса щи дообясни

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Не знам дали си ходил по морето, но има доста апартаменти и къщи които се ползуват само по 2 месеца в годината и те не са на българи
            ми то сегае фраш от украинци в 4* и 5* хотели на Слънчев бряг, Несебър, Св.влас!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Вие що продавате на чича сам, нал са врагове, нал ви нападнали или воювали с вас в украйна?
              А той, що купува, нали
              враг, нали санкции, сам ги налага пък на, и сам ги нарушава...

Коментар

Тя ги бомби на украинска територия- справка самолетчето онзи ден до одеса, има снимки, искаш ли
                Искам

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Пак на луд се правиш. Кого от крайните клиенти го е еня за отрицателните цени, щом до тях, не стигат?
                  Килифарчене му казват на това. Оценявам напредъка ви че вече не ги отричате. (кви чудеса правят 500лв. )

Тука някви невежи отричат и украинците, ама и те килифарчат защо Паисий ясно е разделил руси и московци
                  пък русите са със столица Киев

Коментар

Да добавя още нещо. Конвоите на НАТО(и всяка натовска държава) се явяват защитена по чл.5 територия.... Русия е бомбила конвои на ООН, но на натовски конвои/доставки и до момента не е посмяла да посегне
                    Тя ги бомби на украинска територия- справка самолетчето онзи ден до одеса, има снимки, искаш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Още преди 2-3 дена им го написах . Приходите на Русия ще са с 1/3 по ГОЛЕМИ от преди санкциите .
                      Кой ли купува
                      Май Чичи Сами не спи , а си прави бизнес , докато алтавите евроейци лапат мухите .
                      До догодина няма да са само мухи .
                      Ами аз го пуснах днес че европата купува нефт като луда, независимо че налага санкции- мисля че дори и да наложат санкции ще приложат латвийската схема- 49,9 % руски, 50,1% може би български/ реално пак руски/, шел им показа среден пръст на санкциите

Коментар

За всеки къде не е виждал отрицателни цени в Германия иде реч - другата седмица поне три пъти ще има отрицателни цени на немската борса. - Това е предложения бас. Всеки къде кряска, че такива цени няма - ами да има достойството да се обзаложи заставайки зад твърденията си
                        Пак на луд се правиш. Кого от крайните клиенти го е еня за отрицателните цени, щом до тях, не стигат?

Коментар

..

Попитах ясно и точно- ако нямам отрицателна цена във фактурата си ще получа ли 500 лв- мисля че толкова беше обявил. Съответно ако има такава цена- отрицателна в моята фактура ти ще получиш 500 лв...

Коментар

Да добавя още нещо. Конвоите на НАТО(и всяка натовска държава) се явяват защитена по чл.5 територия.... Русия е бомбила конвои на ООН, но на натовски конвои/доставки и до момента не е посмяла да посегне
                            Може. Достатъчно е, да порази инфраструктурата, по която минават и(или и) местата за струпване (т.е., тези оръжия, да НЕ достигнат адресата си) и готово.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Разликата е, че аз ги мога, руснаците - не.
                              Не знам дали си ходил по морето, но има доста апартаменти и къщи които се ползуват само по 2 месеца в годината и те не са на българи

Коментар

цени фактура и цени борса, се различават подобно както мярка обем литър и мярка обем галон...
                                Групичката разбирачи кукаречихте "къде са отрицателните!!!???", като им ги посочиш почват да килифарчат.

Съвпадък ли е, че всички от същата групичка сте антибългари/путлерчета?
                                Идеята е отрицателната цена да е за мен, а не за търговеца- мен не ми пука на каква цена купува той. За 2020г в германия е имало 2 пъти по за няколко часа отрицателна цена за търговеца на едро, но не и за крайния потребител.

Попитах ясно и точно- ако нямам отрицателна цена във фактурата си ще получа ли 500 лв- мисля че толкова беше обявил. Съответно ако има такава цена- отрицателна в моята фактура ти ще получиш 500 лв.

Това ти беше предложението и аз съм съгласен с него, остава и ти да потвърдиш отново съгласието си. И това съгласие няма нищо общо с мерни единици- лев, долар, тон, галон. Нито с това какъв съм- българин, германец, циганин или марсианец. Отрицателна цена в моята фактура- това е е условието- съгласен или не? Забележи - дори не искам да бъде в бг, защото може да се манипулира пазара там

Коментар

Working...
                                X