Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Килифарчене му казват на това. Оценявам напредъка ви че вече не ги отричате. (кви чудеса правят 500лв.)
Тука някви невежи отричат и украинците, ама и те килифарчат защо Паисий ясно е разделил руси и московци
пък русите са със столица КиевLast edited by Pyramid; 24.04.2022, 18:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСъвсем ясно и точно басът е за друго и беше за бъдещо събитие.
Не пречи и за следващата седмица да го обявя пак.
За всеки къде не е виждал отрицателни цени в Германия иде реч - другата седмица поне три пъти ще има отрицателни цени на немската борса. - Това е предложения бас. Всеки къде кряска, че такива цени няма - ами да има достойството да се обзаложи заставайки зад твърденията си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеА той, що купува, нали
враг, нали санкции, сам ги налага пък на, и сам ги нарушава...Хермеса щи дообясни
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Не знам дали си ходил по морето, но има доста апартаменти и къщи които се ползуват само по 2 месеца в годината и те не са на българи
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Вие що продавате на чича сам, нал са врагове, нал ви нападнали или воювали с вас в украйна?
враг, нали санкции, сам ги налага пък на, и сам ги нарушава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Тя ги бомби на украинска територия- справка самолетчето онзи ден до одеса, има снимки, искаш ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Пак на луд се правиш. Кого от крайните клиенти го е еня за отрицателните цени, щом до тях, не стигат?)
Тука някви невежи отричат и украинците, ама и те килифарчат защо Паисий ясно е разделил руси и московци
пък русите са със столица Киев
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеДа добавя още нещо. Конвоите на НАТО(и всяка натовска държава) се явяват защитена по чл.5 територия.... Русия е бомбила конвои на ООН, но на натовски конвои/доставки и до момента не е посмяла да посегне
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Още преди 2-3 дена им го написах . Приходите на Русия ще са с 1/3 по ГОЛЕМИ от преди санкциите .
Кой ли купува
Май Чичи Сами не спи , а си прави бизнес , докато алтавите евроейци лапат мухите .
До догодина няма да са само мухи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСъвсем ясно и точно басът е за друго и беше за бъдещо събитие.
За всеки къде не е виждал отрицателни цени в Германия иде реч - другата седмица поне три пъти ще има отрицателни цени на немската борса. - Това е предложения бас. Всеки къде кряска, че такива цени няма - ами да има достойството да се обзаложи заставайки зад твърденията си
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение..
Попитах ясно и точно- ако нямам отрицателна цена във фактурата си ще получа ли 500 лв- мисля че толкова беше обявил. Съответно ако има такава цена- отрицателна в моята фактура ти ще получиш 500 лв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеДа добавя още нещо. Конвоите на НАТО(и всяка натовска държава) се явяват защитена по чл.5 територия.... Русия е бомбила конвои на ООН, но на натовски конвои/доставки и до момента не е посмяла да посегне
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Разликата е, че аз ги мога, руснаците - не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
цени фактура и цени борса, се различават подобно както мярка обем литър и мярка обем галон...
Групичката разбирачи кукаречихте "къде са отрицателните!!!???", като им ги посочиш почват да килифарчат.
Съвпадък ли е, че всички от същата групичка сте антибългари/путлерчета?
Попитах ясно и точно- ако нямам отрицателна цена във фактурата си ще получа ли 500 лв- мисля че толкова беше обявил. Съответно ако има такава цена- отрицателна в моята фактура ти ще получиш 500 лв.
Това ти беше предложението и аз съм съгласен с него, остава и ти да потвърдиш отново съгласието си. И това съгласие няма нищо общо с мерни единици- лев, долар, тон, галон. Нито с това какъв съм- българин, германец, циганин или марсианец. Отрицателна цена в моята фактура- това е е условието- съгласен или не? Забележи - дори не искам да бъде в бг, защото може да се манипулира пазара там
Коментар
Коментар