IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Хахахахаха

дер Лайън изобщо не е нагла . Как може да съществуват такива хора изобщо . Не соросоиди , рептили ли са тези , не знам . То бива да си гьонсурат бива , ама чак пък толкова .
    Путин за пореден път ги бил изнудвал със газта . След като БРОЯ на санкциите на този траверс и другите бездетни лгбт активисти по върховете на Ейропа към Русия за няколко месеца превишават многократно санкциите към Куба , Северна Корея , Венецуела и Иран ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 30 години .
    Безочливи същества .
    Путин ще им създаде ред и начин на поведение за следващите 100 години .
    Д-р Путин излекува света от Ковид - ще излекува и дер Лайън и вся остальня евроейска и англосакска консуматорска твар .
    Лъжльо, тази има 7 деца. Защо така лъжеш, я кажи? На путката децата къде живеят също ми е любопитно?

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Хахахахаха

дер Лайън изобщо не е нагла . Как може да съществуват такива хора изобщо . Не соросоиди , рептили ли са тези , не знам . То бива да си гьонсурат бива , ама чак пък толкова .
      Путин за пореден път ги бил изнудвал със газта . След като БРОЯ на санкциите на този траверс и другите бездетни лгбт активисти по върховете на Ейропа към Русия за няколко месеца превишават многократно санкциите към Куба , Северна Корея , Венецуела и Иран ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 30 години .
      Безочливи същества .
      Д-р Путин излекува света от Ковид - ще излекува и дер Лайън и вся остальня евроейска и англосакска консуматорска твар .
      "Кукувица кука... на зелена бука ...

Володя Стоянов
      Ха ха ха
      Last edited by Dio; 27.04.2022, 14:41.

Коментар

• Хахахахаха

Безочливи същества .

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Имат вече само на хартия тези имоти, от две години не могат да ги ползват и надали скоро ще успеят да дойдат. С една дума имоти има, ама руснаци няма
          Повярвай ми съвсем скоро пак ще си ги ползуват. Аз и ти какво мислим няма никакво значение

Коментар

• За тези които имат някакви илюзии за действията на рашистан, ще ви разкажа лична история

Преди може би 15тина години един приятел, който от тогава си беше идиот-конспиратор, после съвсем изперка, ми обясняваше, че Украйна не била член на ООН, защото не си била регистрирала границите. Същата тази олигофренска опорка, с която се пробваха да се оправдават. Тогава беше по-голям зор да се провери нещо, но все пак лесно опровергах тази идиотия. Бях го забравил.

Една магистратура имам във Военна Академия преди 7-8 години. Там ми преподаваше един професор от най-гнусната библиотекарска схема. Баща му е бил Атанас Семерджиев - ДС, 6то управление, по негова заповед за унищожени досиетата на руските агенти, абе страшна комунистическа измет. Та тоя професор още тогава презрително обясняваше за Украйна как не била истинска държава, как територията и била подарък от рашистан, абе пак същите тия глупости, дето ги слушаме сега.

Припомних си ги скоро всички тези случки. А то е простичко - рашисткия катун никога не е имал намерение да живее в мир със света. Всички опорки са пускани десетилетия назад, да хващат дикиш, да се връзват глупавите хора и да почнат да ги повтарят, та белким някой ден да послужат за оправдание.

Ама на, птуинката се оказа просто едно джудженце, а не велик стратег и нахалост отиде цялата тази "подготовка"....

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Накара ме да се усмихна и да си припомня един виц от преди поне седмица-две :

Путин каза, че Русия воюва с НАТО.
              – И как върви войната?
              – Русия е загубила 30000 хиляди войници, техника Zа милиарди долара.
              – А НАТО?
              – НАТО още не са се включили.

Още е така...нооо
              Не се ебавайте с властта,
              че ако ви сурнат една атомка в женевското езеро ще се изпари водата !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Аз ти лайкнах последното мнение и приключвам темата за договора Русия/Украйна, която остана отворена.
                Смешно ми е да чета тая тема и как ние, българите, се плюнчим и коментираме действията на Русия и САЩ (а.к.а. НАТО), щото конфликта реално е между тях, но го отнасят пак, за пореден път, невинни хора.
                Накара ме да се усмихна и да си припомня един виц от преди поне седмица-две :

Путин каза, че Русия воюва с НАТО.
                – И как върви войната?
                – Русия е загубила 30000 хиляди войници, техника Zа милиарди долара.
                – А НАТО?
                – НАТО още не са се включили.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=RFMuSSRutHs&t=1s
                  Скотт Риттер: «Русские замкнут кольцо и всех уничтожат. Они победят.»

Същият този скот ритер имаше едно интервю в което обясняваше за векторна операция и че руснаците ще победят. По спомен джейката щеше да се кръсти тогава мангал

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Е как 3500 пък имали според твоя колега зазката 500000 имота в бг- да вземете да се оправите- една стиковка няма да ви навреди
                    Имат вече само на хартия тези имоти, от две години не могат да ги ползват и надали скоро ще успеят да дойдат. С една дума имоти има, ама руснаци няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

А сега замени думата "Русия" с думата "София".......неква ламба светнА ли ти???????
                      Не може да се сравнява София, с Русия. Ние ще намерим газ, но тях няма кой да подкрепи Изглежда не разбирате какво отвращение има в света от тях ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                        Дали не е назрял историческият момент най-после да се отървем и ние от унизителната грозотия в центъра на София? Дарителска кампания за дискове за флекс?

https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata...metnik_drujba/
                        Съветските окупационни паметници ще си заминат всите в рамките на 2 година. И това успя да постигне джуджето - в една държава като нашата, брутално пробита от рубладжии и мурзилки няма да остане и един рашистки паметник. Тоест даже памет няма да остане за тия орки. путинката и тук постигна страхотен успех.

Коментар

• Може ли да ми обясните и за тоя пич от Газпром? Вицепрезидент на Газпромбанк директно казва, че рашистан извършва военни престъпления, маха се от катуна и отива да се бие за Украйна, като освен това директно казва, че началника му в Газпромбанк въобще не се е самоубил, а рашистките служби са го отрепали. Западен агент ли е тоя, купиха го украйнците ли, какво става?

Коментар

• Дали не е назрял историческият момент най-после да се отървем и ние от унизителната грозотия в центъра на София? Дарителска кампания за дискове за флекс?

https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata...metnik_drujba/

Коментар

• Мурзиля, може ли да ми обясните как точно НАТО е заплашило русия? Рашистан има граница с НАТО (Беринговия проход) от самото създаване на НАТО. Има обща граница с две страни членки на НАТО, която граница представлява примерно 0.5% от сухоземните граници на русия. Това е от близо 30 години, ако помня правилно. През цялото това време кога и как НАТО застраши тая клета фашистка държава?

Също за Калининград моля да ми обясните? Това е рашистка теротирия от другата страна на балтийските републики, почти в сърцето на Европа. Тоест рашистан е мноооого по-близо до НАТО, отколкото НАТО до тях. Кога и как нещо се случи с Калининград?

Ама ако може да почвате с безсмислени брътвежи, а конкретно да ми отговорите, с факти - кога и как НАТО направи нещо на рашистан при положение, че откакто има НАТО все има някаква граница с азиатския катун?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Аха, Щатите са големия агресор, който мъти водата на целия свят, но на стотици километри от най-близката руска граница,в поддържана от Русия сепаратистка територия, се намира най-големия склад за амуниции в Европа?!?

За какво им е на Трансистрия толкова оръжие?!?
                                Не е въпрос, възмущение е.

То е ясно, че ако южна Украйна падне, следва Молдова.
                                Ot какво е ясно че ще последва молдова, на боб ли гледаш или имаш кристална топка

Коментар

Working...
                                X