Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеБаси........... 3 години го говоря ........... и разни затковчета , барбалятковчета и по дребна соросоидна паплячовина......ми бръщолеваят обратното ....
И били съм .... четирихилядници .... платени ..... русопоклонници ...........
Е , айде , и Рубио намаза от 4 те хиляди и Русия му е в сърцето ..........
Няма по безперспективно и закостеняло същество от БГ соросоида - либерал - евронатовец...............
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да, и цевтЪ трябва да е джендърнеутрална, и краставиците -прави...D.Y.F-091066
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПревъоръжаването на ЕС ще бъде точно същата смешка.
Хиляди изисквания към новите модели танкове и БМП-та и пр. че бременна жена танкист да не пометне вътре в танка, примерно.
И ще бъдат похарчени едни пари без реално да има някакъв ефект.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
За съжаление не е майтап.
"Don’t believe me? Consider what happened under Gerhard Schröder and Angela Merkel, when our Bundeswehr attempted to procure updated Puma infantry fighting vehicles for German soldiers. In the insane upside-down world of the Federal Republic, not even the military is exempt from our complex workplace health and safety regulations. Thus the new Pumas had to provide such optimal interior climactic conditions “that they could transport heavily pregnant female soldiers during combat missions.” Specifically, the vehicles had to be built such that munitions fumes would not threaten “amniotic fluid damage among female crew.” These and other bizarre requirements drove the cost and complexity of manufacture so high, that the notoriously incompetent procurement authority in Koblenz never succeeded in replacing our outmoded 1970s-era Marders, hundreds of which remain in service. Original plans to buy 1,000 Pumas had to be scaled back to a mere 350 – still the number that remains in service today. These overwrought machines are prone to maintenance problems and probably at best half of them are operational. They also rank among the most expensive infantry fighting vehicles in the entire world, costing between €7 and €10 million per vehicle (in 2015 money)."
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеБаси........... 3 години го говоря ........... и разни затковчета , барбалятковчета и по дребна соросоидна паплячовина......ми бръщолеваят обратното ....
Няма по безперспективно и закостеняло същество от БГ соросоида - либерал - евронатовец...............
- 1 like
Коментар
� -
Баси........... 3 години го говоря ........... и разни затковчета , барбалятковчета и по дребна соросоидна паплячовина......ми бръщолеваят обратното ....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеКак точно изтеглиха късата клечка?Какво ги бърка,че Германия и ЕС се въоръжава?Късата клечка я изтеглиха гражданите на ЕС и Германия, които ще плащат сметката.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Нямахме ли и ние една подводница?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеГермания вади 900 милиарда евро за оръжие.
https://bultimes.info/%D0%BC%D0%B0%D...8%D0%B0%D1%80/
Партиите, които преговарят за кабинет в Германия, са се споразумели да финансират с 900 милиарда евро два фонда – за оръжие и за инфраструктура. Не за покупка на американско оръжие, а за собствено производство. Само Германия. Другите 800 милиарда и тях ги има, но ще ги събира цяла Европа. Общо - 1700 милиарда. Честито на Путин. Честито на Тръмп. Изглежда този път и двамата изтеглиха късата клечка.Last edited by Vergil1975; 07.03.2025, 21:22.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЕто малко по-подробна справка за уж слабата във военно отношение Европа:
Самолетоносачи:
Франция - 1
Великобритания - 2
Италия - 2
Испания - 1
--------------------------------
Общо 6 бр. срещу 1 бр. на Русия
Подводници:
Турция - 12
Великобритания - 11
Франция - 10
Италия - 8
Гърция - 8
Норвегия - 6
Германия - 6
Полша - 5
Швеция - 5
Нидерландия - 4
Португалия - 2
Испания - 2
--------------------------
Общо 79 бр. срещу 58 бр, на Русия
Изтребители:
Франция - 1055
Турция - 1057
Великобритания - 119
Германия - 141
Италия - 92
Испания - 137
Гърция - 230
Полша - 96
Нидерландия - 51
Норвегия - 57
Швеция - 100
Финландия - 62
Белгия - 54
Дания - 30
Португалия - 25
Чехия - 14
Унгария - 14
Словакия - 12
Румъния - 36
България - 15
Хърватия - 12
Сърбия - 14
Швейцария - 30
Австрия - 15
Украйна - 125
---------------------------
Общо 2540 срещу 1531 на Русия
За числения състав на армиите няма да ви публикувам още една дълга таблица, само ще ви кажа, че Европейската армия като брой хора е над 2 милиона. Смятайте колко е останало от Руската армия и колко пъти е превъзходството на Европа в брой войници ...
Подобни съотношения са и при брой кораби, брой танкове, брой БТР-и, брой оръдия и т.н. - по всеки един показател Европа превъзхожда Русия поне 2, а някъде и 3 пъти.
И всичко това преди Европа да е изпраскала още 800 милиарда за допълнително въоръжаване.?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Що се мъчиш през телефон?Пък и не си ми кака а аз съм ти батко. Имам грешки в писането, но доколкото знам това не е литературен форум....нищо, че за книга говоримТи също имаш грешки. Нямаш запетайки
Освен това важното е какво съм написал а не как съм го написал.
И не се тръшкай като женка, не съм искал да те обиждам. Иронията и закачките не са обиди.
Ще си кажа какво не ми харесва
Пускай колко щеш закачки
Коментар
�
Коментар