IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
    Верно - къде са копейките тази сутрин?

Има някакво разместване в силата
    Тръмп заплаши Русия със санкции затова не знаят дали да го хвалят или плюят.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Никой не ми плаща, пенсия нямам и няма и да имам. Не ползвам никакви обществени услуги за подпомагане от държавата, рубла не съм държал в ръце дори една рубла, само съм виждал как изглеждат в ръцете на други хора които си сменят рубли в България.
      Е нали сам каза че си половин руснак, сега пък не си държал рубли

Коментар

В момента изхода е - санкции да Украйна, ако не иска да се разоръжи, да плати репарации на отцепилите се от нея, за това че ги нападна със сила да ги връща още 2014 година и затова че е причинила това нещо - те да искат да се отделят от нея. Русия след като в събитията през 2014 година се е нагърбила да издържа Крим и тези отцепили се области трябва да бъде задължена да го изпълни. ЕС да платят за това нещо, да заемат пари на Украйна да си плати обещетенията и после Украйна ще ги връща. Разумен изход, другия е война докато си свършат оръжията и разбият Европа.
        В момента изхода е Путин да бъде ликвидиран физически, а русия да се разпадне на съставните си части.

Коментар

- Как ще се самоопредели някой без това да е и териториално. Знаеш как се е променяла картата на Света, създавали са се държави и са се разпадали, на тяхното място възникват други. Държавите не са безсмъртни, поне до сега не са били.
          - Закона дава право да се самоопределиш и това включва и териториално - на територията която обитаваш. Той не е лишен от смисъл, да се самоопределиш но не и териториално е безсмислено деяние.
          Няма държава в света, при която краденето на територия от самоопределящи се да е законно. Иначе всяка една държава щеше да се разпадне на много на брой дребни държави, защото във всяка една държава има десетки а някъде и стотици различни етноси.

Тази простотия, която я приказваш, може да я измисли само РосПропагандата, и то само ако се отнася за чужди държави, щото иначе ако разрешат на етносите в Росия да се самоопределят, тя веднага щеше да се разпадне на 30-40 държави.

Коментар

• В момента изхода е - санкции да Украйна, ако не иска да се разоръжи, да плати репарации на отцепилите се от нея, за това че ги нападна със сила да ги връща още 2014 година и затова че е причинила това нещо - те да искат да се отделят от нея. Русия след като в събитията през 2014 година се е нагърбила да издържа Крим и тези отцепили се области трябва да бъде задължена да го изпълни. ЕС да платят за това нещо, да заемат пари на Украйна да си плати обещетенията и после Украйна ще ги връща. Разумен изход, другия е война докато си свършат оръжията и разбият Европа.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Закона ти дава правото да се самоопределяш, но не ти дава правото да крадеш територията, на която живееш. И ако не беше Русия, нямаше да има нито ДНР, нито ЛНР. Просто украйнската полиция щеше да излови десетината престъпници и да ги хвърли в затвора.
              - Как ще се самоопредели някой без това да е и териториално. Знаеш как се е променяла картата на Света, създавали са се държави и са се разпадали, на тяхното място възникват други. Държавите не са безсмъртни, поне до сега не са били.
              - Закона дава право да се самоопределиш и това включва и териториално - на територията която обитаваш. Той не е лишен от смисъл, да се самоопределиш но не и териториално е безсмислено деяние.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Верно - къде са копейките тази сутрин?

Има някакво разместване в силата

Коментар

Казваш закона. Ето на тези които се отцепват от Украйна закона им дава право да се самоопределят, казва че имат право. В същото време имаме военен съюз, който защитава териториалната цялост на държавите които са в него. Според този международен закон за правото на самоопределение военния съюз е незаконен дори. Ето ти правото и закона как работят.
                  Закона ти дава правото да се самоопределяш, но не ти дава правото да крадеш територията, на която живееш. И ако не беше Русия, нямаше да има нито ДНР, нито ЛНР. Просто украйнската полиция щеше да излови десетината престъпници и да ги хвърли в затвора.

Коментар

• Първоначално изпратено от vasp Разгледай мнение
                    КАК ВИНАГИ СЕ НАМИРАТ ХОРА , КОИТО ДА ПИШАТ ИДИОТЩИНИ ... И ДРУГИ , КОИТО ГИ РАЗПРОСТРАНЯВАТ .
                    А трети да крякат безмислици. Хайде и ти в игнора

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Не става да се оправят нещата като отидеш от едната крайност в другата. Едно зло не се оправя с друго.
                      И как се оправят нещата ? Утре онези ще отцепят Крим ще ги извадят от състава на РФ, а Украйна иска да си го връща. Те обаче оръжията не могат да им вземат от Русия и така ще причинят още по голяма война, с още по тежки последствия за всички. Имат оръжие да разрушат цяла Европа наистина, всичко ще бъде разрушено и съборено от техните оръжия - ракети.
                      Last edited by supertrader; 09.03.2025, 11:15.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Казваш закона. Ето на тези които се отцепват от Украйна закона им дава право да се самоопределят, казва че имат право. В същото време имаме военен съюз, който защитава териториалната цялост на държавите които са в него. Според този международен закон за правото на самоопределение военния съюз е незаконен дори. Ето ти правото и закона как работят.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Аз пък не искам да живея в държава, в която учат децата, че е нормално да са гейове и лесбийки, в която милиони диваци от Азия и Африка, съответно Латинска Америка вършат престъпления и биват хрантутени на социални помощи и в която се налагат безумни ограничения заради "глобалното затопляне ".И не знам какво разбираш под свобода,но хиляди хора са осъдени, а някои лежат и в затвора заради коментари в социалните мрежи. А същевременно се прикриват банди, които са изнасилили стотици момичета, за да не обвиняват полицията в расизъм.
                          И колкото и да са ми противни русоробите,либерастите са ми също толкова противни.
                          Не става да се оправят нещата като отидеш от едната крайност в другата. Едно зло не се оправя с друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Казвам си мнението. Затова съм се регистрирал във форума.
                            Никой не ми плаща, пенсия нямам и няма и да имам. Не ползвам никакви обществени услуги за подпомагане от държавата, рубла не съм държал в ръце дори една рубла, само съм виждал как изглеждат в ръцете на други хора които си сменят рубли в България.
                            Last edited by X_Y; 09.03.2025, 11:23.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Vergil1975, те пък кой те пита какво искаш ?
                              Казвам си мнението. Затова съм се регистрирал във форума.
                              Last edited by X_Y; 09.03.2025, 11:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от DIvanov Разгледай мнение

Аз другото имах предвид - атаката на псевдо-либералдемократите с изтънчени внушения и подмятания, без доказателства, че всеки който не пее в хора им и не играе по свирката им, е най-малкото агент, терорист, продажник ... Синхроннтата поява на безброй колажи, карикатури, твърдения и внушения е толкова безочлива, че явно смятат всички за идиоти. п.п. Живелите по соца имаме някакъв имунитет, но всички останали са като шамандури в бурно море.
                                Щом и мен обявиха за руски трол направи сметка докъде стига низостта им.Всеки,който има различно мнение веднага е обявен за враг на демокрацията.

Коментар

Working...
                                X