Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНикой не ми плаща, пенсия нямам и няма и да имам. Не ползвам никакви обществени услуги за подпомагане от държавата, рубла не съм държал в ръце дори една рубла, само съм виждал как изглеждат в ръцете на други хора които си сменят рубли в България.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ момента изхода е - санкции да Украйна, ако не иска да се разоръжи, да плати репарации на отцепилите се от нея, за това че ги нападна със сила да ги връща още 2014 година и затова че е причинила това нещо - те да искат да се отделят от нея. Русия след като в събитията през 2014 година се е нагърбила да издържа Крим и тези отцепили се области трябва да бъде задължена да го изпълни. ЕС да платят за това нещо, да заемат пари на Украйна да си плати обещетенията и после Украйна ще ги връща. Разумен изход, другия е война докато си свършат оръжията и разбият Европа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение- Как ще се самоопредели някой без това да е и териториално. Знаеш как се е променяла картата на Света, създавали са се държави и са се разпадали, на тяхното място възникват други. Държавите не са безсмъртни, поне до сега не са били.
- Закона дава право да се самоопределиш и това включва и териториално - на територията която обитаваш. Той не е лишен от смисъл, да се самоопределиш но не и териториално е безсмислено деяние.
Тази простотия, която я приказваш, може да я измисли само РосПропагандата, и то само ако се отнася за чужди държави, щото иначе ако разрешат на етносите в Росия да се самоопределят, тя веднага щеше да се разпадне на 30-40 държави.
- 1 like
Коментар
-
В момента изхода е - санкции да Украйна, ако не иска да се разоръжи, да плати репарации на отцепилите се от нея, за това че ги нападна със сила да ги връща още 2014 година и затова че е причинила това нещо - те да искат да се отделят от нея. Русия след като в събитията през 2014 година се е нагърбила да издържа Крим и тези отцепили се области трябва да бъде задължена да го изпълни. ЕС да платят за това нещо, да заемат пари на Украйна да си плати обещетенията и после Украйна ще ги връща. Разумен изход, другия е война докато си свършат оръжията и разбият Европа.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Закона ти дава правото да се самоопределяш, но не ти дава правото да крадеш територията, на която живееш. И ако не беше Русия, нямаше да има нито ДНР, нито ЛНР. Просто украйнската полиция щеше да излови десетината престъпници и да ги хвърли в затвора.
- Закона дава право да се самоопределиш и това включва и териториално - на територията която обитаваш. Той не е лишен от смисъл, да се самоопределиш но не и териториално е безсмислено деяние.
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКазваш закона. Ето на тези които се отцепват от Украйна закона им дава право да се самоопределят, казва че имат право. В същото време имаме военен съюз, който защитава териториалната цялост на държавите които са в него. Според този международен закон за правото на самоопределение военния съюз е незаконен дори. Ето ти правото и закона как работят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vasp Разгледай мнениеКАК ВИНАГИ СЕ НАМИРАТ ХОРА , КОИТО ДА ПИШАТ ИДИОТЩИНИ ... И ДРУГИ , КОИТО ГИ РАЗПРОСТРАНЯВАТ .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Не става да се оправят нещата като отидеш от едната крайност в другата. Едно зло не се оправя с друго.Last edited by supertrader; 09.03.2025, 11:15.D.Y.F-091066
Коментар
-
Казваш закона. Ето на тези които се отцепват от Украйна закона им дава право да се самоопределят, казва че имат право. В същото време имаме военен съюз, който защитава териториалната цялост на държавите които са в него. Според този международен закон за правото на самоопределение военния съюз е незаконен дори. Ето ти правото и закона как работят.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Аз пък не искам да живея в държава, в която учат децата, че е нормално да са гейове и лесбийки, в която милиони диваци от Азия и Африка, съответно Латинска Америка вършат престъпления и биват хрантутени на социални помощи и в която се налагат безумни ограничения заради "глобалното затопляне ".И не знам какво разбираш под свобода,но хиляди хора са осъдени, а някои лежат и в затвора заради коментари в социалните мрежи. А същевременно се прикриват банди, които са изнасилили стотици момичета, за да не обвиняват полицията в расизъм.
И колкото и да са ми противни русоробите,либерастите са ми също толкова противни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Казвам си мнението. Затова съм се регистрирал във форума.Last edited by X_Y; 09.03.2025, 11:23.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, те пък кой те пита какво искаш ?Last edited by X_Y; 09.03.2025, 11:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DIvanov Разгледай мнение
Аз другото имах предвид - атаката на псевдо-либералдемократите с изтънчени внушения и подмятания, без доказателства, че всеки който не пее в хора им и не играе по свирката им, е най-малкото агент, терорист, продажник ... Синхроннтата поява на безброй колажи, карикатури, твърдения и внушения е толкова безочлива, че явно смятат всички за идиоти. п.п. Живелите по соца имаме някакъв имунитет, но всички останали са като шамандури в бурно море.
Коментар
Коментар