Първоначално изпратено от Агро
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнениеЕ Тръмп удари с голямата бухалка по Фордо и другите два основни ядрени обекта на Иран. Очертава се горещ юнски ден. 22 Юни е!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Много ми е интересно фашист ли е Путин или нацист или и двете заедно. Иначе че е главорез вече знам. Че е психопат вече знам. Че е терорист вече знам. Че е садист вече знам. Че е кръвожаден изрод вече знам.
Междувременно американците удариха иранските ядрени обекти във Фордоу, Натанз и Исфахан с бомби от B-2 и ракети Томахоук от подводници.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хамас и Хизбула са създадени от САЩ, Русия никога не ги е захранвала, има други регионални източници очевидно. САЩ скоро ще разберат, какви приятели имат там. Пакистан са казали че ще изстрелят техни ракети по САЩ.Last edited by supertrader; 21.06.2025, 23:46.D.Y.F-091066
Коментар
-
analog, съюзниците на Иран със сигурност са им ударили рамо, тези военни технологии които имат са купени от САЩ срещу доста пари. Сега Тръмп като нареди на армията на САЩ да ги атакува с тези ракети ще бъдат убити американски войници. Технологията на война се промени дотолкова, че вече е трудна атака откъм море защото ще я засипят с дронове и ракети, нещо което предизвикваше оргазъм при някои. Просто Израел бяха до тук.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Простичко е. Хората са заети работа да вършат и не се отвличат с разговори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И що тогава Китай продава американски дълг?Нали по време на война всичко живо купува долари?
https://www.bloombergtv.bg/a/14-graf...versifikatsiya
Коментар
-
По непотвърдена информация е убит в Техеран бившия президент Ахмединеджаб заедно с жена си и двамата си синове от нападател с огнестрелно оръжие, докато е бил в автомобила си. Той официално се беше оттеглил от политиката и ако действително е така,то това е направено за сплашване към висшите ръководители на страната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[COLOR=#FF0000][B]https://t.me/nevzorovtv/27813
В Кремъл обаче посещението предизвика паника. Те са наясно с основните характеристики на беларуския диктатор и осъзнават, че той може да предаде Москва за няколко минути.
Само докато му намекнаха американците, че не са доволни от него и Лукашенко веднага освободи Сергей Тихановски. Показа завидно чувство за сътрудничество. Май усеща на къде духа вятъра и започва с подмазването.Last edited by troika; 22.06.2025, 06:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я пак. Познаваш ли цветовете? А имената на валутите на латиница?
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеНякой да знае защо така са се умълчали приятелите на Иран? Ни гък не се чува ни от китайци, ни от руснаци, ни от любимите им терористични организации дето от десетилетия хрантутят... Само некви бели либерали на запад ревят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеНякой да знае защо така са се умълчали приятелите на Иран? Ни гък не се чува ни от китайци, ни от руснаци, ни от любимите им терористични организации дето от десетилетия хрантутят... Само некви бели либерали на запад ревят.
D.Y.F-091066
Коментар
Коментар