Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Големи надежди Тинче. Ти какво печелиш? Копейка в повече?
Коментар
� -
Баш, откакто са там, мурзилажа губи войната.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А бе те не са ли геймлузър
Коментар
� -
А бе те не са ли геймлузър
Баш, откакто са там, мурзилажа губи войната.Last edited by GiRo; 03.10.2022, 22:04.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Лесно, хващаш влака към Москва. След това им разказваш всички тези простотии де си написал по-долу и те правят почетен гражданин. Е, после могат да те мобилизират, но това предполагам ще бъде чест за теб. Отдельонен командир Пурко, на вашите заповеди!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
обаче системите химарс са геймчейнджър
Коментар
� -
Moment че не разбрах- мисля че четирите области са около 20%, а не 25. И да анексираното намалява- да украйна намалява, да се надяваме че още ще намалее с одеска областНе е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами добре, борИ се. Дерзай.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
"Резултатите от "референдумите" не са признати от нито една държава, освен Русия."
Я ушанките тука да обяснят защо.
Коментар
� -
Moment че не разбрах- мисля че четирите области са около 20%, а не 25. И да анексираното намалява- да украйна намалява, да се надяваме че още ще намалее с одеска област
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКак си я представяш тая работа?Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Рашистите "анексират" не знаят какво, не знаят защо, не знаят докога, не знаят докъде. И докато "анексират", "анексираното" намаля с 25%.
с двадесет и пет процента!ПУРКО
Коментар
� -
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Не ме отказвай, кеф ми е! Фалшиви хора около мен няма и за това се боря с такива като теб.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеИ се случва тази голяма война, която отнема живота на поне 25 милиона германци и на толкова руснаци да го наречем.
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеЧакаме народа в Русия да се вдигне, ще го последват хората в Украйна, после това ще обхване и други страни в Европа, после страни извън Европа, още сме в началото.
Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар