Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЕ това е недостижим порив за ботешката мисълПък хем е факт - няма нужда от анализ
Коментар
� -
Украйна вече получава 5-та подред батарея Patriot. Също така Украйна ще получи огромно количество тежка нападателна бронетехника и боеприпаси за нея. Само танковете Leopard 2 ще са повече от 200, а заeдно с френските - повече от 300. Тоест Украйна ще получи много-много повече от официално обявените количества в Рамщайн 8. Подготвя се и нов списък за Рамщайн 9.
Само от Рамщайн 8 Украйна ще получи в пъти повече оръжие, отколкото във всичките предишни Рамщайн от 1 до 7. Едно вече е абсолютно ясно - западът подготвя Украйна за тотално контранастъпление по всички фронтове. Предоставените оръжия са много-много повече, отколкото иска Украйна. Рогът на изобилието вече е отворен и той бълва огромни количества оръжие и боеприпаци без никакви ограничения. Част от това оръжие вече е в Украйна без да е обявявано публично. Украинските бойци вече са обучени да работят с него, защото подготовката за този момент трае повече от 6 месеца.
За Русия вече е ясно, че и останаха само две силни страни - терористични удари с ракети по цивилната инфраструктура и насищане на фронтовете с огромно количество живо месо за отстрел. По първото направление нещата вече са урегулирани. Докато запада се кандардисваше да даде първата батарея Патриот, в момента вече се оказва, че тези батареи тихомълком са станали 5 на брой и още толкова са на път. Тоест Украинското небе наистина ще бъде затворено почти на 100%.
По второто направление - нападателни оръжия и бронетехника в достатъчни количества запада направо надмина себе си, давайки на Украйна няколко пъти повече бронетехника, отколото тя въобще някога е мечтала, че ще получи. И това официално, а неофициално още повече.
Какво ще се случи от тука нататък?
Ами руската мръвка за отстрел с голи ръце и гърди ще се изправи срещу бронята и срещу огнения ад, който ще им спретнат украинците. Все повече става ясно, че контранастъплението няма да е в едно единствено изолирано направление, както беше досега, а едновременно по цялата дължина на фронта - ад под небето срещу гола мръвка от пияни орки. Вероятността за това е много високяа и количеството въоръжение и боеприпаси отговаря именно на такъв един план.
Та има такава вероятност Украйна да изгони окупаторите само за няколко дена, след като едновременно пробие всички фронтове по всички направления. Много грандиозно изглежда, но иначе за какво са им на Украйна токова много нападателни оръжия. Хитрото в този план е, че Путин няма да знае къде да усилва фронта и къде - не. Другото хубаво е, че ако утре Путин поска да мобилизира един милион пияни чмобики, ще му трябват поне 3-4 месеца да ги организира в бойни части и да ги въоръжи. Да, ама това време никой не се кани да му го предостави. Часовника тиктака, при това със забързан ход.
Last edited by Mateev; 24.01.2023, 00:00.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Проблемът, във вашето разбиране е, че човек, просто физически, не може едновременно, да живее на две места. Аз бих живял там. Едно време, даже живях. Тук са ми роднините и работата обаче, както, и повечето приятели, и няма как да се разкъсам. Там ми хареса, ама и децата ми са тук. И съм се клел пред Българското знаме.То се видя, че тук ще живея и тук ще умра. Очаквам, да ме осъдиш и оплюеш.
ДА не е пред това на българската комунистическа партия, а?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение// римляните след като превземат някоя крепост, винаги първо убивали предателите, които отваряли портите.Пък хем е факт - няма нужда от анализ
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я кажи предателите на БЪЛГАРИЯ къде ще бягат?
В русия която са плюли или в ФАЩ дето ги е хранил - не че ще ги посрещнат
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не говоря за теб! Говоря за хората, които са отишли да си търсят щастието в чужбина. Защо тези хора не са предпочели Русия - Най-богатата държава на света? Защо дори тези, които бяха нападнати от Сащ, искат да живеят там (в Сащ) вместо да ги мразят?.
Спомяш ли си кадрите от излитащите американски самолети от летището в Кабул? Ето виж ги, дори тези хора, които са бити, избити и малтретирани от американците искат да отидат там рускувайки живота си! Защо тези хора не ходят в Русия, все пак тя е доста по-богата от Сащ?
https://www.youtube.com/watch?v=kaJvgUpZtNI
Коментар
� -
Не говоря за теб! Говоря за хората, които са отишли да си търсят щастието в чужбина. Защо тези хора не са предпочели Русия - Най-богатата държава на света? Защо дори тези, които бяха нападнати от Сащ, искат да живеят там (в Сащ). Спомяш ли си кадрите от излитащите американски самолети от летището в Кабул? Ето:
https://www.youtube.com/watch?v=kaJvgUpZtNI
В русия която са плюли или в ФАЩ дето ги е хранил - не че ще ги посрещнатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Проблемът, във вашето разбиране е, че човек, просто физически, не може едновременно, да живее на две места. Аз бих живял там. Едно време, даже живях. Тук са ми роднините и работата обаче, както, и повечето приятели, и няма как да се разкъсам. Там ми хареса, ама и децата ми са тук. И съм се клел пред Българското знаме.То се видя, че тук ще живея и тук ще умра. Очаквам, да ме осъдиш и оплюеш.
Спомяш ли си кадрите от излитащите американски самолети от летището в Кабул? Ето виж ги, дори тези хора, които са бити, избити и малтретирани от американците искат да отидат там рускувайки живота си! Защо тези хора не ходят в Русия, все пак тя е доста по-богата от Сащ?
https://www.youtube.com/watch?v=kaJvgUpZtNILast edited by better; 23.01.2023, 22:42.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Затваря се бавно с по 2 метра на ден ...
В същото време 100 хиляди тона нова бронетехника и амуниции вече пътуват към Украйна. И в един момент както орките напредват с по 2 метра на ден, изведнъж ще започнат да бягат с по 20 километра в ден. Това вече са го играли (2 пъти) и много му разбират как се прави.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеbetter, ами те са го пресметнали че и по двата начина Русия и Украйна накрая ще се обединят. Запада не разбирам защо му е да ги разделя. Ако е Украйна и Полша да са заедно не става, това си е мини война по 20 тежки престъпления на ден в Полша извършвани от украинците които пуснаха там.
Коментар
� -
Добре, да приемем че могъща и богата, ок съглсен съм с теб. Защо тогава никой не иска да живее там? Моля без въпроси, хейт и др. просто кратко и ясно, ако обичаш.
Коментар
� -
better, ами те са го пресметнали че и по двата начина Русия и Украйна накрая ще се обединят. Запада не разбирам защо му е да ги разделя. Ако е Украйна и Полша да са заедно не става, това си е мини война по 20 тежки престъпления на ден в Полша извършвани от украинците които пуснаха там.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеБахмутският котел се затваря бавно
В същото време 100 хиляди тона нова бронетехника и амуниции вече пътуват към Украйна. И в един момент както орките напредват с по 2 метра на ден, изведнъж ще започнат да бягат с по 20 километра в ден. Това вече са го играли (2 пъти) и много му разбират как се прави.
- 8 Харесвания
Коментар
�
Коментар