На робота му писна да му подавам идиотски реплики и ми отговори:
"If this issue persists please contact us through our help center at help.openai.com."
"If this issue persists please contact us through our help center at help.openai.com."
Мангушев през август м. г.:
Не ни е*е колко от тях ще убием и как (сценката от видеото)
- Ние сме още живи, а тоя пич вече не.
- Да гори в ада. (глас от публиката)
- Да, нека да гори в ада. Нямал е късмет. От черепа му ще направят халба, може би. Но нашата война не е просто война с хора от кръв и плът. Нашата война е война с идея. С идеята за Украйна като антируска държава. Защо не може да има никакво примирение. Украйна трябва да бъде деукраинизирана. Руските земи на Малорусия трябва да бъдат върнати назад. Ние воюваме не с хора, ние воюваме с идея. В това е трагедията на украинските войници, в това, че ние воюваме с идеята и еб*али сме колко от тях ще трябва да убием и как трябва да ги убием. Ако воювахме с хора, можеше да кажем, да се помирим, да кажем, брат, тъй се получи, накратко, война. Но ние воюваме с идея и затова всички носители на тази идея трябва да бъдат унищожени така, както тоя пичага, бедния Йорик. Той сигурно също е искал не да се търкаля край Азовстал, но просто не е избрал правилната страна.
- Сигурен ли сте, че не е на цивилен черепът (въпрос от публиката)
- Със сигурност не е на цивилен, ние лично го наеб.ахме.
- Как мислиш, той разбрал ли е какво е това „Русский мир?“ (глас от публиката)
- Аз мисля да, той е разбрал какво е това „Русский мир“
Сега.....интересно дали Магнушев е разбрал какво е "Руский мир":
https://offnews.bg/sviat/kurshum-pro...-s-794769.html
Коментар