IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
    слагайте кафявите пликчета ПРЕДАТЕЛИ-руZофили:
    [ATTACH=CONFIG]n4010899[/ATTACH]
    Немски танкове, се срещат по полетата на ВСВ. Ако и тук се намърдат, значи, наистина, папа Франциск е прав: В момента, вече тече Трета Световна война.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Е как кой-нациста евреин Зеленски. Но Путин предаде всички хора по света,които чакаха да денацифицира Украйна, а той се осра.
      Мусински свидетел:
      Аз, ТАЯ пушка, от еййй такова пищовче, я познавам.

Коментар

• Агро, стига с тези глупости на ангро, много ги разбирате агентските работи. Вместо да сте благодарни че някой ви казва че така няма да стане. Качили сте се на каруца с едно здраво колело и теглена от един кон с едно око и куцащ с трите крака.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Мен лично ме интересува, друга работа нямаме ли си, че висим ежеминутно тук? За Русия с любов ли е работата или просто за копейки?
          Аз си мисля, че е някой от тези 70 агента от руското посолство, които ги изпратихме по живо по здраво. Сега са му намерили работа по неговата специалност. Добре се справя с български, но си му личи по изказа, че е чужденец.

Коментар

• Gerasim_Burgaski, не руския народ е велик народ, но ти това как да го разбереш ? Не може да ти се обясни. Както не може да се обясни на ФЕД, че не могат да печатат пари с които се прави само търговски дефицит, защото така те не са банките на Америка, а азиатски банки. Последно четох че са решили че не са климатична организация, нищо че когато се случват климатични катаклизми те в Америка ще са най силни, какво им пука на тях, нали така. От това тяхното печатане стана това нещо - Русия да е враг, че и Европа май и тя и за капак и Китай. В момента зет посоката е много силна, не е само за Русия, не е само за Украйна..навсякъде хората се питат - ние държим ли на нашите държави и какво правим за тях да ги има. Но ти това едва ли ще го разбереш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
              Ей , някой сте избирани с конкурс , значи . Опитвате се да манипулирате с думички непрекъснато , без да сте минали висша школовка .

Не !! Това което си написал е една откровенна глупост . Ето ти го правилно

Путин започна СВО , като превантивна мярка и избързващ удар , срещу очакваното нападение от укрофашистката страна . При това им даваше шанс да се спрат 8 години .
              да е жив здрав дрогаря Путин-да иляди
              ако не е той а някой читав НЯМАШЕ ДА ИМА РАZZпад на "северна Монголия"
              дано путин да управлява още-ПОНЕ ДО ПЪЛНИЯ РАЗПАД както ссср 1991
              КАКТО Е ЯСНО раZZпада вече ЗАПОЧНА-Ингушетия!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              скоро от ру$$ия ще остане САМО около ма$$ква
              АМИН

Коментар

• слагайте кафявите пликчета ПРЕДАТЕЛИ-руZофили:
                Click image for larger version

Name:	FmXQd2XXkAAjD_T.jpg
Views:	1
Size:	59.1 КБ
ID:	4010899

Коментар

На по инфантилен май няма да можеш да се направиш . ''кое по точно . москва . ростоффф ''

Тъй като наричаш ограниченоста си ''любопитство '' - да ти кажа . за последно . За нито един от подхвърлените градове , уж ''невинно'' , никога не е ставало значение .

Укрофашстите щяха да ударят с артилерия , рускоезичните Донбас и Луганск за да прекършат съпротивата им от раз .
                  Което , дори и ти разбираш е тотално неприемливо за Русия .
                  И последва това , което последва - като нещеш мира , вземи тая секира

Хайде , бягай да съчиняваш нови инфантилности , петък сме - аз си имам друга работа

Слава на Русия .
                  Аха, Украйна щеше да нападне Русия на територията на Украйна? Добре, става все по-добре.
                  Да питам тогава какво прави Русия на територията на Украйна... или да не си губя времето в спор със стената?

Коментар

На по инфантилен май няма да можеш да се направиш . ''кое по точно . москва . ростоффф ''

Тъй като наричаш ограниченоста си ''любопитство '' - да ти кажа . за последно . За нито един от подхвърлените градове , уж ''невинно'' , никога не е ставало значение .

Укрофашстите щяха да ударят с артилерия , рускоезичните Донбас и Луганск за да прекършат съпротивата им от раз .

Хайде , бягай да съчиняваш нови инфантилности , петък сме - аз си имам друга работа

Слава на Русия .
                    УкроФАШИСТИТЕ удариха донбас и луганс. От 10-15 бомби дневно, на 1700 ДНЕВНО 2-та дни преди путин да обяви война. И това е от укроФАШИСТИТЕ информация и тука съм я ПУСКАЛ.
                    РУСИЯ ОТВЪРНА НА ВОЕННАТА АГРЕСИЯ
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Нападение срещу кое по-точно? Москва? Ростов? Уфа? Любопитен съм къде държавата с 0 ядрени бойни глави щеше да нападне държава с 5200 такива?

Слава на Русия .

Коментар

• Tepix, искаха да влязат, да ги свалят тези от власт от в Украйна и да кажат на хората - изберете си други. След което Украйна можеше да поеме по път да си върне тези територии без пушка да гръмне. Какво толкова, ти наистина ли мислиш че тези Европа много ги иска и не може без тях ? Стига глупости, ЕС е създаден без пушка да гръмне та да трябва да си във война с лошата Русия, за да те приемат защото ще ги пазиш от нея. И руснаците искаха долара да изгърми, но не да гръмне Америка. Защото долара им създава огромни дисбаланси в световната търговия, те видяха сметката и на Америка техните банкери. Печатат пари за другия край на Света. Нищо няма да им стане на САЩ ако не се занимават с това нещо, ще имат индустрия и икономика. Не може всичко да се прави в Азия и другите да си бъркат в носа само, ще се маймунизират.

Коментар

Ей , някой сте избирани с конкурс , значи . Опитвате се да манипулирате с думички непрекъснато , без да сте минали висша школовка .

Путин започна СВО , като превантивна мярка и избързващ удар , срещу очакваното нападение от укрофашистката страна . При това им даваше шанс да се спрат 8 години .
                          Нападение срещу кое по-точно? Москва? Ростов? Уфа? Любопитен съм къде държавата с 0 ядрени бойни глави щеше да нападне държава с 5200 такива?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Тоест, за да предотврати война с Украйна, Путин започна... война с Украйна? Ама от Останкино ма какво вълни предават бре?

Коментар

• Tepix, в Станкино нищо няма, никакви вълни нямат.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                                Tepix, не е без причина, причината е че е планирана война чрез която да се блокира световната търговия и да се случи както писах, мога да ти кажа как ще свърши всичко това, има два варианта...но теб едва ли те интересува.
                                Тоест, за да предотврати война с Украйна, Путин започна... война с Украйна? Ама от Останкино ма какво вълни предават бре?

Коментар

Working...
                                X