Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агро- Днес, 16:55
Този коментар от Mateev е изтрит от X_Y
Причина: Не обиждайте хората и няма да ви трият.
Last edited by Pyramid; 08.05.2024, 18:36.
Коментар
� - Днес, 16:55
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Добре де, ТИ що се навърваш в поредицата балалайки? Живей си честно и почтено, свиркай си.
Да съм материално осигурен, със семейство, образование и хобита е малка утеха, когато около мен е пълно с полудяли скотове, които мърсят НАРОЧНО, крадат с УДОВОЛСТВИЕ и ще те прецакат с РАДОСТ.
И от сърце "благодаря" на Русия за щедрото спонсорство на всичко, което прави живота дори на успелите със собствени усилия в България по-малко приятен.
Изисква се особен финес, за да взимаш пари от собствения си народ, за да правиш живота на другите народи гаден. Това е съдбата на русофилските народи - връзката с Русия е една токсична любов, в която освен корупция, пране на пари, чеченска мафия и източване на еврофондове няма много какво да получиш.
Но колкото и да си мрънкам, това е положението. Като ми се живее в балканска държава, хем с традиционни ценности, хем без съсипия от Кремъл - ей ги Словения, Хърватия, че вече и Румъния. Щом съм тука, ще си грухтя и аз.
- 8 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Няколко от мурзилажа явно са на разпореждане, другите са по убеждение.
Какво точно е оцеляло в Русия от епохата на комунизма? Суперкорупция? Мизерия за народа? Нетърпимост към всеки, който се опита да се присъедини към върхушката чрез избори?
Някой може ли да ми разясни по-подробно "убежденията" че аз явно недоумявам?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Дечица, какво виждате на тази картинка?
Кога крадливият лъжец масов убиец и военнопрестъпник узурпира властта в русия ?
Коментар
� -
CAC 40 - Euronext (MX.F)
RTS Index USD - Russia (^RTS)
Дечица, какво виждате на картинката
Кога крадливият лъжец масов убиец и военнопрестъпник
започна "тридневната СВО" срещу Украина ?Last edited by barbaron; 08.05.2024, 10:37.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Мечкан_Бикоядов, те се чудят как да си приберат контингента от Нигер, ще хвърлят ядрени бомби по Москва. Руснаците казват - ние обичаме американците, нека да дойдат при нас. Те не обичали, мразели американското правителство и американците и те го мразели и по този въпрос са единни.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Няколко от мурзилажа явно са на разпореждане, другите са по убеждение. Четеш ли за "братския нам Нигер", "в Северна Корея всъщност се живее чудесно", "Скот Ритър намери тайни документи, изпуснати от Байдън пред машината за вода в Овалния кабинет" и "В Швейцария обесиха мъж на площада в Цюрих, защото си загрял вода за зелен чай" - вероятно е пропаганда. А, да, и "Е, и в Русия има бедни и наркозависими, ама..."
Коментар
�
Коментар