IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Многото четене не е като многото ум.Може много да си чел и да си останеш...
    Щом си копейка или си престъпник, или глупак.Трети вариант няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Хубаво, де, разкажи ни що за националист е бил - за коя точно националност се е борил?
      Борил се е за независима Украйна .Затова е и лежал в нацистки концлагер.

Коментар

Виж, така ми харесваш. Като дойде Мария Захарова, можеш да извадиш торанагата.
        Тя до Харков не може да отиде,какво остава за Пазарджик. Славната руска армия се оказа въздух под налягане.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Със сигурност съм чел много повече исторически книги от всички копейки във форума взети заедно. Това че са ви промити мозъците с комунистическа и русоробска пропаганда, не означава, че си имате понятие от история.
          Многото четене не е като многото ум.Може много да си чел и да си останеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Защо ми превеждаш мнението на руски?
            Не съм аз. Не знам откъде инкак става. Напъпли ме тази гадост, как да се освободя?

Коментар

Със сигурност съм чел много повече исторически книги от всички копейки във форума взети заедно. Това че са ви промити мозъците с комунистическа и русоробска пропаганда, не означава, че си имате понятие от история.
              Хубаво, де, разкажи ни що за националист е бил - за коя точно националност се е борил?

Коментар

Ами да дойдат. Зачислен съм в запаса и ги чакам.
                Виж, така ми харесваш. Като дойде Мария Захарова, можеш да извадиш торанагата.

Коментар

Само това ли успя да научиш? Виждаш ли каква е разликата между книгите и гугъла?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio

Виж какво става тук, бе, Мирко. Тия ще дойдат и за Пазарджик.

https://dnes.dir.bg/svyat/putin-ako-...poiska-i-odesa
                    Ами да дойдат. Зачислен съм в запаса и ги чакам.

Коментар

Бандера е бил украински националист,но не и нацист.
                      Само това ли успя да научиш? Виждаш ли каква е разликата между книгите и гугъла?

Коментар

Виж сега, тук изобщо те няма в тази материя, защото никак, ама никак не знаеш какво е проповядвал Бандера и за какво се е борил. За Шухевич пък още по-малко, особено ако му запишем на сметката Волинското клане. Ти събираш разни факти от гугъла, ама не знаеш какво да ги правиш.
                        Бандера е бил украински националист,но не и нацист.
                        По тая логика и генерал Власов ще изкарате нацист.Съветските комунисти са мразени от много хора,не само от нацистите.

Коментар

Подобни термини са над 100 години ,така че е ясно какво имат предвид руснаците. Преди ВСВ врагове са били белите, даже е имало и белокитайци както и белополяци.Хайде поляците са бели,ама китайците. По време на ВСВ враговете се наричат фашисти,в наши дни нацисти. И все" освобождават "било от бели,било от фашисти,било от нацисти.
                          А Бандера е лежал няколко години в нацистки концлагер. Пуснат е към края на войната. Имали са общ враг с нацистите-съветските комунисти,но това не означава, че е бил нацист.Все едно да се каже,че Чърчил е комунист.
                          Виж сега, тук изобщо те няма в тази материя, защото никак, ама никак не знаеш какво е проповядвал Бандера и за какво се е борил. За Шухевич пък още по-малко, особено ако му запишем на сметката Волинското клане. Ти събираш разни факти от гугъла, ама не знаеш какво да ги правиш.

Коментар

За мен най-големите изроди са съветските комунисти.
                            аа, и нашите "другари" не са по-добри
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Можеше да этого не произойдет. Настояха. Получила, каквото получиха.
                              Защо ми превеждаш мнението на руски?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                                Уникальное предложение - "ако я дадещ женат, если я изнасилвам, мне нужно поискать и узнать тебя за это!".

Владо Далаверата будет моим викам в прошлом году, разрушит несколько градаций за несколько лет, и после того, как будут выплачены деньги за эти «гарантии», мне нужно будет големить градове.
                                Можеше да этого не произойдет. Настояха. Получила, каквото получиха.

Коментар

X