Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Хубаво, де, разкажи ни що за националист е бил - за коя точно националност се е борил?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Виж, така ми харесваш. Като дойде Мария Захарова, можеш да извадиш торанагата.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Със сигурност съм чел много повече исторически книги от всички копейки във форума взети заедно. Това че са ви промити мозъците с комунистическа и русоробска пропаганда, не означава, че си имате понятие от история.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Защо ми превеждаш мнението на руски?
Коментар
� -
Със сигурност съм чел много повече исторически книги от всички копейки във форума взети заедно. Това че са ви промити мозъците с комунистическа и русоробска пропаганда, не означава, че си имате понятие от история.
- 1 like
Коментар
� -
Ами да дойдат. Зачислен съм в запаса и ги чакам.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Само това ли успя да научиш? Виждаш ли каква е разликата между книгите и гугъла?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio
Виж какво става тук, бе, Мирко. Тия ще дойдат и за Пазарджик.
https://dnes.dir.bg/svyat/putin-ako-...poiska-i-odesa
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Бандера е бил украински националист,но не и нацист.
- 1 like
Коментар
� -
Виж сега, тук изобщо те няма в тази материя, защото никак, ама никак не знаеш какво е проповядвал Бандера и за какво се е борил. За Шухевич пък още по-малко, особено ако му запишем на сметката Волинското клане. Ти събираш разни факти от гугъла, ама не знаеш какво да ги правиш.
По тая логика и генерал Власов ще изкарате нацист.Съветските комунисти са мразени от много хора,не само от нацистите.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Подобни термини са над 100 години ,така че е ясно какво имат предвид руснаците. Преди ВСВ врагове са били белите, даже е имало и белокитайци както и белополяци.Хайде поляците са бели,ама китайците. По време на ВСВ враговете се наричат фашисти,в наши дни нацисти. И все" освобождават "било от бели,било от фашисти,било от нацисти.
А Бандера е лежал няколко години в нацистки концлагер. Пуснат е към края на войната. Имали са общ враг с нацистите-съветските комунисти,но това не означава, че е бил нацист.Все едно да се каже,че Чърчил е комунист.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
За мен най-големите изроди са съветските комунисти.препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМожеше да этого не произойдет. Настояха. Получила, каквото получиха.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеУникальное предложение - "ако я дадещ женат, если я изнасилвам, мне нужно поискать и узнать тебя за это!".
Владо Далаверата будет моим викам в прошлом году, разрушит несколько градаций за несколько лет, и после того, как будут выплачены деньги за эти «гарантии», мне нужно будет големить градове.
Коментар
�
Коментар