Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Пародия е това, че в Сингапур през 2018-та се мазни на северокорейското прасе, което заплашва САЩ с ядрен холокост от 70-години, а съюзниците си гони от Овалния кабинет.
Що за човек се държи по-добре с враговете си, отколкото с хората на негова страна?
Колкото до Зеленски-Украйна е зависима от САЩ, получила е огромна финансова помощ,военна,разузнавателна и т.н.Така че Зеленски трябваше да бъде по-нисък от тревата, а не да спори с Тръмп. Но сделка така или иначе ще има.И после й мирен договор. Освен ако Зеленски не продължи да се бие без американска помощ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веселият_мелничар Разгледай мнение
Според мен Тръмп е зависим от руснаците и съвсем не е случаен факта, че в Рияд от руска страна присъстваше и Дмитрий Рубольовлев, който през 2008г. купува от Тръмп имот във Флорида за 90 млн. долара, спасявайки го от фалит, при положение, че по оценки тази недвижимост е струвала не повече от 10 млн. долара. В качеството си на какъв този човек присъства в Рияд по време на преговорите между САЩ и Русия? Нямам представа дали САЩ имат имунната система, за да се справят с човек, който седи в Белия дом и продава националните им интереси!?!? Мястото и на Тръмп, и на Ванс не е в Белия дом, а в затвора с обвинение за национална измяна. Тук ключовия въпрос е дали до междинните избори в САЩ ще се случи нещо в Републиканската партия, която е в пълен нокаут в момента и играе по свирката на Тръмп - поведението на хора като Линдзи Греъм, Тед Круз и Марко Рубио е просто някакъв много тежък срам - Айзенхауер, Рейгън и Буш - старши вероятно се въртят в гроба в момента. А че руснаците ще извъртят Тръмп е нещо, за което нямам съмнение - цялата администрация на Тръмп е съставена от хора, които при Рейгън вероятно щяха да правят кафе и да сервират закуски в Белия дом.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеДревна руска поговорка:
"Народ, който не храни своя армия,
скоро ще храни руската,
а Тръмп ще дойде да му гепи редкоземните метали и
да му забие нож в гърба"
https://www.vesti.bg/lyubopitno/lyub...huzhda-6065156
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Имам предвид при сегашната ситуация. Иначе луд всеки може да го изкарат. В СССР дисидентите са ги вкарвали в психиатрия. САЩ засега са далеч от тези практики,ама нищо чудно и там да почнат да ги прилагат.Щом Тръмп го осъдиха да плати обезщетение на някаква, която бил"изнасилил"в пробна на магазин преди 35 години. Пародия.
Що за човек се държи по-добре с враговете си, отколкото с хората на негова страна?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Какво значи "няма как да стане"? Има си процедура по импийчмънт, в случай, че президента полудее, разболее се тежко или има друга причина, поради която не може да изпълнява задълженията си (държавна измяна в полза на друга държава също). Тогава ДжейДи-то ще стане Президент. Което вероятно е и плана.
Коментар
-
хохлите са ахуели
У нас снесли бюст Лягина.
Виктор Лягин – советский разведчик, капитан, Герой Советского Союза (посмертно).
Родился в семье железнодорожника на станции Сельцо Госамской волости Брянского уезда, Орловской губернии (ныне одноимённый город в Брянской области), где проживал до 1923 года. После окончания в 1934 году Ленинградского политехнического института и получения специальности инженера-механика работал инженером на Ленинградском станкостроительном заводе.
В 1938 году был направлен на работу в Управление НКВД по Ленинградской области, а затем переведён в Москву для прохождения службы в центральном аппарате НКВД. С июля 1939 года по июнь 1941 года находился в служебной командировке в США.
Возвратившись в Москву, Лягин с группой сотрудников разведки направляется в город Николаев для организации разведывательно-диверсионной работы против немецких оккупантов, возглавляет там деятельность подпольной антифашистской группы «Николаевский подпольный центр». Группа Лягина осуществила ряд крупных диверсий, причинивших немецким оккупантам большой ущерб в живой силе и технике (уничтожила аэродром, нефтебазу, склады, оборудование заводов, морские суда), добывала и передавала в Центр ценную разведывательную информацию о противнике.
В марте 1943 года был схвачен при выполнении задания. На допросах под пытками не выдал участников группы. 17 июля 1943 года Лягин был расстрелян.
За образцовое выполнение специальных заданий в тылу противника и проявленные при этом отвагу и геройство Виктору Александровичу Лягину 5 ноября 1944 года посмертно присвоено звание Героя Советского Союза.
А в Полтаве снесли памятник Петру Первому.
Коментар
-
Изборите ще покажат.Медиите са на 99 процента либерастки и не дават ясна картина какво се случва в САЩ. И това,че Тръмп щял да бъде сменян пак е тяхна опорка. Няма как да стане.
- 1 like
Коментар
-
А като се простреляш сам в крака, либераста го заболява, нали?
Както и да е, рейтинга на Тръмп вече се сгромоляса, избирателите му отпреди 3 месеца в шок и това относително бързо ще се развие.
В крайна сметка ако спечелиш изборите, но се съблечеш и изсереш пред Белият дом, пеейки детска песен, няма как да очакваш да не те сменят. Все тая каксо си спечелил наскоро.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Важни са изборите.В Тик ток какво се качва няма никакво значение. То е важно и какво гледаш и такова съдържание ти излиза. На мен ми излизат клипове с американци, които са горди с Тръмп.
Ако ми излиза клип с някой либераст го напсувам, Тик ток ми изтрие клипа и такива все по-рядко ми излизат.
Както и да е, рейтинга на Тръмп вече се сгромоляса, избирателите му отпреди 3 месеца в шок и това относително бързо ще се развие.
В крайна сметка ако спечелиш изборите, но се съблечеш и изсереш пред Белият дом, пеейки детска песен, няма как да очакваш да не те сменят. Все тая каксо си спечелил наскоро.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Страшното е, че за няма и две месеца и ТикТок-а ми гърми с републиканци-ексМАГА, които плачат за Байдън - уволнени лесничеи, хора със спрени помощи, инвалиди с орязани осигуровки и прочее.
Демократите пък показват чатове с "Аз казах ли ти" спрямо роднини-републиканци.
Както и да е, аз почвам да си нося новите дрехи.
Никога предсказанието на Слава Севрюкова за 2025-та не е звучало по-възможно.
Ако ми излиза клип с някой либераст го напсувам, Тик ток ми изтрие коментара и такива все по-рядко ми излизат.Last edited by mirodes; 01.03.2025, 18:55.
Коментар
-
И аз съм американофил и не ми харесва в какво превърнаха САЩ демократите. Тръмп не ми е идол,но като републиканец го подкрепям,щото ДП водеха САЩ към разруха.
Демократите пък показват чатове с "Аз казах ли ти" спрямо роднини-републиканци.
Както и да е, аз почвам да си нося новите дрехи.
Никога предсказанието на Слава Севрюкова за 2025-та не е звучало по-възможно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеДревна руска поговорка:
"Народ, който не храни своя армия,
скоро ще храни руската,
а Тръмп ще дойде да му гепи редкоземните метали и
да му забие нож в гърба"
То ти точи ножа и надъхва робите си, че ги очакват несметни богатства като те завладеят, ти му пееш за въглеродна неутралност, отворени граници, глобализация и зелена енергия.
Last edited by Tepix; 01.03.2025, 18:46.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Предубеден си и не искаш да видиш нещата в истинската им същност. Твоят идол е престъпник, не е в затвора само защото е твърде богат и влиятелен! А американците ще си сърбат попарата, затова, че си избраха престъпник да ги управлява!
И аз съм американофил и не ми харесва в какво превърнаха САЩ демократите. Тръмп не ми е идол,но като републиканец го подкрепям,щото ДП водеха САЩ към разруха.Last edited by mirodes; 01.03.2025, 18:37.
- 1 like
Коментар
Коментар