IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Веселият_мелничар Разгледай мнение

Според мен Тръмп е зависим от руснаците и съвсем не е случаен факта, че в Рияд от руска страна присъстваше и Дмитрий Рубольовлев, който през 2008г. купува от Тръмп имот във Флорида за 90 млн. долара, спасявайки го от фалит, при положение, че по оценки тази недвижимост е струвала не повече от 10 млн. долара. В качеството си на какъв този човек присъства в Рияд по време на преговорите между САЩ и Русия? Нямам представа дали САЩ имат имунната система, за да се справят с човек, който седи в Белия дом и продава националните им интереси!?!? Мястото и на Тръмп, и на Ванс не е в Белия дом, а в затвора с обвинение за национална измяна. Тук ключовия въпрос е дали до междинните избори в САЩ ще се случи нещо в Републиканската партия, която е в пълен нокаут в момента и играе по свирката на Тръмп - поведението на хора като Линдзи Греъм, Тед Круз и Марко Рубио е просто някакъв много тежък срам - Айзенхауер, Рейгън и Буш - старши вероятно се въртят в гроба в момента. А че руснаците ще извъртят Тръмп е нещо, за което нямам съмнение - цялата администрация на Тръмп е съставена от хора, които при Рейгън вероятно щяха да правят кафе и да сервират закуски в Белия дом.
    Естествено че руснаците ще извъртят рижия клоун- кой ще си разваля стратегическия съюз с Китай, Северна Корея и Иран където освен че са " другари по диктатура" са и пожизнени диктатори( тоест съюза ще трае с десетилетия)и ще заменят това за съюз с Тръмпи, който я изкара още 2 години- я не

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
      Древна руска поговорка:
      "Народ, който не храни своя армия,
      скоро ще храни руската,
      а Тръмп ще дойде да му гепи редкоземните метали и
      да му забие нож в гърба"
      Наполеон руснак ли е ?

https://www.vesti.bg/lyubopitno/lyub...huzhda-6065156

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Имам предвид при сегашната ситуация. Иначе луд всеки може да го изкарат. В СССР дисидентите са ги вкарвали в психиатрия. САЩ засега са далеч от тези практики,ама нищо чудно и там да почнат да ги прилагат.Щом Тръмп го осъдиха да плати обезщетение на някаква, която бил"изнасилил"в пробна на магазин преди 35 години. Пародия.
        Пародия е това, че в Сингапур през 2018-та се мазни на северокорейското прасе, което заплашва САЩ с ядрен холокост от 70-години, а съюзниците си гони от Овалния кабинет.

Що за човек се държи по-добре с враговете си, отколкото с хората на негова страна?

Коментар

• Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Какво значи "няма как да стане"? Има си процедура по импийчмънт, в случай, че президента полудее, разболее се тежко или има друга причина, поради която не може да изпълнява задълженията си (държавна измяна в полза на друга държава също). Тогава ДжейДи-то ще стане Президент. Което вероятно е и плана.
            Имам предвид при сегашната ситуация. Иначе луд всеки може да го изкарат. В СССР дисидентите са ги вкарвали в психиатрия. САЩ засега са далеч от тези практики,ама нищо чудно и там да почнат да ги прилагат.Щом Тръмп го осъдиха да плати обезщетение на някаква, която бил"изнасилил"в пробна на магазин преди 35 години. Пародия.

Коментар

• хохлите са ахуели

У нас снесли бюст Лягина.

Виктор Лягин – советский разведчик, капитан, Герой Советского Союза (посмертно).

Родился в семье железнодорожника на станции Сельцо Госамской волости Брянского уезда, Орловской губернии (ныне одноимённый город в Брянской области), где проживал до 1923 года. После окончания в 1934 году Ленинградского политехнического института и получения специальности инженера-механика работал инженером на Ленинградском станкостроительном заводе.

В 1938 году был направлен на работу в Управление НКВД по Ленинградской области, а затем переведён в Москву для прохождения службы в центральном аппарате НКВД. С июля 1939 года по июнь 1941 года находился в служебной командировке в США.

Возвратившись в Москву, Лягин с группой сотрудников разведки направляется в город Николаев для организации разведывательно-диверсионной работы против немецких оккупантов, возглавляет там деятельность подпольной антифашистской группы «Николаевский подпольный центр». Группа Лягина осуществила ряд крупных диверсий, причинивших немецким оккупантам большой ущерб в живой силе и технике (уничтожила аэродром, нефтебазу, склады, оборудование заводов, морские суда), добывала и передавала в Центр ценную разведывательную информацию о противнике.

В марте 1943 года был схвачен при выполнении задания. На допросах под пытками не выдал участников группы. 17 июля 1943 года Лягин был расстрелян.

За образцовое выполнение специальных заданий в тылу противника и проявленные при этом отвагу и геройство Виктору Александровичу Лягину 5 ноября 1944 года посмертно присвоено звание Героя Советского Союза.

А в Полтаве снесли памятник Петру Первому.

Коментар

Изборите ще покажат.Медиите са на 99 процента либерастки и не дават ясна картина какво се случва в САЩ. И това,че Тръмп щял да бъде сменян пак е тяхна опорка. Няма как да стане.
                Какво значи "няма как да стане"? Има си процедура по импийчмънт, в случай, че президента полудее, разболее се тежко или има друга причина, поради която не може да изпълнява задълженията си (държавна измяна в полза на друга държава също). Тогава ДжейДи-то ще стане Президент. Което вероятно е и плана.

Коментар

А като се простреляш сам в крака, либераста го заболява, нали?

Както и да е, рейтинга на Тръмп вече се сгромоляса, избирателите му отпреди 3 месеца в шок и това относително бързо ще се развие.

В крайна сметка ако спечелиш изборите, но се съблечеш и изсереш пред Белият дом, пеейки детска песен, няма как да очакваш да не те сменят. Все тая каксо си спечелил наскоро.
                  Изборите ще покажат.Медиите са на 99 процента либерастки и не дават ясна картина какво се случва в САЩ. И това,че Тръмп щял да бъде сменян пак е тяхна опорка. Няма как да стане.

Коментар

Важни са изборите.В Тик ток какво се качва няма никакво значение. То е важно и какво гледаш и такова съдържание ти излиза. На мен ми излизат клипове с американци, които са горди с Тръмп.
                    Ако ми излиза клип с някой либераст го напсувам, Тик ток ми изтрие клипа и такива все по-рядко ми излизат.
                    А като се простреляш сам в крака, либераста го заболява, нали?

Както и да е, рейтинга на Тръмп вече се сгромоляса, избирателите му отпреди 3 месеца в шок и това относително бързо ще се развие.

В крайна сметка ако спечелиш изборите, но се съблечеш и изсереш пред Белият дом, пеейки детска песен, няма как да очакваш да не те сменят. Все тая каксо си спечелил наскоро.

Коментар

Страшното е, че за няма и две месеца и ТикТок-а ми гърми с републиканци-ексМАГА, които плачат за Байдън - уволнени лесничеи, хора със спрени помощи, инвалиди с орязани осигуровки и прочее.

Демократите пък показват чатове с "Аз казах ли ти" спрямо роднини-републиканци.

Както и да е, аз почвам да си нося новите дрехи.
                      Никога предсказанието на Слава Севрюкова за 2025-та не е звучало по-възможно.
                      Важни са изборите.В Тик ток какво се качва няма никакво значение. То е важно и какво гледаш и такова съдържание ти излиза. На мен ми излизат клипове с американци, които са горди с Тръмп.
                      Ако ми излиза клип с някой либераст го напсувам, Тик ток ми изтрие коментара и такива все по-рядко ми излизат.
                      Last edited by mirodes; 01.03.2025, 18:55.

Коментар

И аз съм американофил и не ми харесва в какво превърнаха САЩ демократите. Тръмп не ми е идол,но като републиканец го подкрепям,щото ДП водеха САЩ към разруха.
                        Страшното е, че за няма и две месеца и ТикТок-а ми гърми с републиканци-ексМАГА, които плачат за Байдън - уволнени лесничеи, хора със спрени помощи, инвалиди с орязани осигуровки и прочее.

Демократите пък показват чатове с "Аз казах ли ти" спрямо роднини-републиканци.

Както и да е, аз почвам да си нося новите дрехи.
                        Никога предсказанието на Слава Севрюкова за 2025-та не е звучало по-възможно.

Коментар

Древна руска поговорка:
                          "Народ, който не храни своя армия,
                          скоро ще храни руската,
                          а Тръмп ще дойде да му гепи редкоземните метали и
                          да му забие нож в гърба"
                          Когато и Лайен, Вебер, Меркел, Шрьодер, Борис Джонсън и Конте бъдат хвърлени в зандана, все ще е късно.

То ти точи ножа и надъхва робите си, че ги очакват несметни богатства като те завладеят, ти му пееш за въглеродна неутралност, отворени граници, глобализация и зелена енергия.

Last edited by Tepix; 01.03.2025, 18:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Предубеден си и не искаш да видиш нещата в истинската им същност. Твоят идол е престъпник, не е в затвора само защото е твърде богат и влиятелен! А американците ще си сърбат попарата, затова, че си избраха престъпник да ги управлява!
                            Извъртяха му поръчково дело.Осъдиха го за това, че не бил декларирал пари,които дал на адвоката си ,за да плати на неговата любовница да си мълчи за връзката им.Което не е престъпление,а административно нарушение. Но го извъртяха така,че това било свързано с кампанията му за президент, което вече е престъпление.А няма никакви доказателства за това.И за такова престъпления никой не влиза в затвора ако не е осъждан преди това.
                            И аз съм американофил и не ми харесва в какво превърнаха САЩ демократите. Тръмп не ми е идол,но като републиканец го подкрепям,щото ДП водеха САЩ към разруха.
                            Last edited by mirodes; 01.03.2025, 18:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Нимой са корка, никой не оспорва какъв в Тръмп. Може пък, са повика за целта бай Вазелин, знам ли..
                              Знаех си, че не му е чиста работата и може би мрази Зеленски, защото не му е пуснал. Изключително вероятно да е така.

Коментар

Защо мислиш, че Тръмп е гей, мислих че е стрейт? Сигурна ли ти е информацията?
                                Нимой са корка, никой не оспорва какъв в Тръмп. Може пък, са повика за целта бай Вазелин, знам ли..

Коментар

Working...
                                X